Įkraunama...
Įkraunama...

Diskusijos apie pašalpas

QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 13, 07:20)
aga,su tais darbais dabar riesta...mano tetis turi daug pazystamu musu mieste,nes dirba toki darba,kur neimanoma nesusipazinti...ir tai mano vyrui nesugebejo surasti darbo,nes sako tokia siuo metu bloga situacija,kad baisu unsure.gif sake jei tau paciam reiketu-ismetam kita ir imam tave,nes pazystam,bet del zento sako negaliu taip rizikuoti cool.gif  biggrin.gif nu zodziu doh.gif tad seip gerai,jei valstybe gali padeti....nepatinka man musu valstybes politika,per daug jie ten sau leidzia,bet pvz kad gauti gali issilaikyma sioky toki,tai smagu 4u.gif

wub.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif

o čia sau normaliai leidžiama? ne per daug? g.gif
Atsakyti
l'eau 300000 bedarbių tik šiaip tikriausiai nosis krapšto ir tie kurie jokių pašalpų negauna šiaip nevalgę sėdi ane? cool.gif
nepergyvenkit aš už savo vaiką tik 97lt gaunu cool.gif
ir už antrą kai pasibels tik tiek tegausiu,su mb patys sukamės mirksiukas.gif
bet žinau,kad mūsų mieste su darbais ragas ir jau žinau ne vieną šeimą kuriems totali krizė eitų ir tulikų šveist,bet nėra darbo,jo nėra pas mus blink.gif visur atleidinėja žmones apie priėmimą nėra kalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpee: 13 gegužės 2010 - 21:02
jūs tik taip nesusireikšminkit kad manytumėt jog kiti dėl jūsų pergyvena biggrin.gif o dėl pirmo sakinio jūs tesi - kas pajamų nori - jų turi neprikurdami pasakų kad "darbų mūsų mieste nėra" cool.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 14, 10:06)
jūs tik taip nesusireikšminkit kad manytumėt jog kiti dėl jūsų pergyvena biggrin.gif o dėl pirmo sakinio jūs tesi - kas pajamų nori - jų turi neprikurdami pasakų kad "darbų mūsų mieste nėra" cool.gif

bigsmile.gif valio jūs gal galite surasti darbus 300000 bedarbių bigsmile.gif
Atsakyti
tai , kad dabar ir atlygis uz darba doh.gif ari ari 6d per savaite, o gauni grasius.
Man atemus pietus, kura, darzeli, lieka 100 max 150lt, tai ir susimastai ar apsimoka dirbti g.gif Matyt daugelis paskaiciuoja, kad neapsimoka. Apsimoka siltai namuose sedet, pasalpa gaut ir uz darzeli kompensacijas gaut, bet iki ko mes taip daeism, aptingsim ir visai nenoresim dirbti.
Tik durnas mano charakteris nepratus istiesus ranka prasynet, pripratus arti ir antra vaika darytis, tai is vis mintis nekyla su tokiom pajamom g.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 13, 11:52)
tik jau nereikia išsigalvoti "nėra" biggrin.gif  kas dirbti nori - patys susikuria darbo vietą jei jau ieškotis tingi. ir reikia išmoksti pagaliau ant savo kojų stovėti, o ne kaip mažiems vaikams "tegu valstybė duoda" ar "tegul valstybė išlaiko". aišku sėdėti ir nosį krapštyti tvirtinant kad "nėra" bei imti pinigus iš tų, kurie krapštyti nenori ir susikuria ar susiranda paprasčiau irnesakyk.gif o vaikai kad ir neplanuoti paprastai jei nepalikti ant mokesčių mokėtojų galvos vaikų namuose tėvus turi, kuri juos išlaikyti ir turėtų. negali - tegul ieško išeičių kaip užuot sėdėdami ant kitų galvos ir dar užkraudami savo vaikus.
kad ir kaip tiesa akis badytų, tai jau yra - daugelis verčiau kraus save ir savo vaikus ant kitų galvos užuot dirbę, nes darbo visada yra, tik pastangų jį turėti įdėti reikia. džiaugiuosi kad bent mano aplinkoje tokių nosies krapštytojų nėra ir net netekusieji darbo sėkmingai susikūrė iį ir dirba bei pinigus gauna užuot sėdėdami ir kaip prisukti kartodami a lia "jūs dirbat tai ir mane išlaikykit, nes valstybė neduoda darbo" rolleyes.gif bet kad gerokai per dosni "valstybė", t.y. dirbantieji, tai taip jau yra, gerai kad bent jau kinta šiek tiek tokia politika.

smagu,kad tau gyvenimas nusisekes ir nereikia is valstybe prasyti ne lito.dziaugiuosi uz tave.
bet nereikia cia taip smarkiai pasisakyti,kad tipo geda,kad kartais turi ir valstybe islaikyti mirksiukas.gif

QUOTE(rege @ 2010 05 13, 14:59)
o čia sau normaliai leidžiama? ne per daug? g.gif

as turiu omeny apie politiku vagystes,kad jie per daug sau leidzia ten sededami doh.gif

QUOTE(skorpee @ 2010 05 13, 20:54)
l'eau 300000 bedarbių tik šiaip tikriausiai nosis krapšto ir tie kurie jokių pašalpų negauna šiaip nevalgę sėdi ane? cool.gif

pagal ja taip ir atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(blumchen @ 2010 05 14, 20:27)
tai , kad dabar ir atlygis uz darba  doh.gif ari ari 6d per savaite, o gauni grasius.
Man atemus pietus, kura, darzeli, lieka 100 max 150lt, tai ir susimastai ar apsimoka dirbti  g.gif Matyt daugelis paskaiciuoja, kad neapsimoka. Apsimoka siltai namuose sedet, pasalpa gaut ir uz darzeli kompensacijas gaut, bet iki ko mes taip daeism, aptingsim ir visai nenoresim dirbti.
Tik durnas mano charakteris nepratus istiesus ranka prasynet, pripratus arti ir antra vaika darytis, tai is vis mintis nekyla su tokiom pajamom g.gif

na nezinau,netikeciau,kad zmones tingi dirbti ir masto,kad geriau isvis nedirbti unsure.gif
man tai gaila visu siuo sunkiu metu likusiu be darbo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 05 13, 13:52)
tik jau nereikia išsigalvoti "nėra" biggrin.gif  kas dirbti nori - patys susikuria darbo vietą jei jau ieškotis tingi. ir reikia išmoksti pagaliau ant savo kojų stovėti, o ne kaip mažiems vaikams "tegu valstybė duoda" ar "tegul valstybė išlaiko". [....]

beje l'eu man asmenishkai idomu, galit ir neatsakyti..., kad nekvaila esat, akivaizdu, bet...kazhkoks jaunatvinis maksimalizmas labai jau prasimusha... Na stsakykit tiesiai shviesiai kad jau taip uzh shviesia paties susikurta ateiti be valstybes ir pan. pagalbos kalbat - jus pati asmenishkai (be tevu, draugo, vyro ir pan.)pagaslbos) pilnai esat pajegi ishlaikyt (ne pragyvenimui, o pakankamai kokybishkam gyvenimui) save ir savo vaika (busima vaika)? Ir dar ar jums atrodo svarbu,kad mama naturaliai maitintu vaika pati ir butu su juo pirmaisiais metais ir kiek laiko nuo vaiko gimimo?
Atsakyti
QUOTE(Mijos mama @ 2010 05 14, 19:33)
smagu,kad tau gyvenimas nusisekes ir nereikia is valstybe prasyti ne lito.dziaugiuosi uz tave.
bet nereikia cia taip smarkiai pasisakyti,kad tipo geda,kad kartais turi ir valstybe islaikyti mirksiukas.gif
as turiu omeny apie politiku vagystes,kad jie per daug sau leidzia ten sededami doh.gif
pagal ja taip ir atrodo doh.gif

nuo to kad per kaktą pasipliaukšėsit netaps "pagal mane" biggrin.gif
jei sėdi ir nosį krapštai užuot dirbęs, aišku kad gyvenimas nebus nusisekęs. nieko čia smarkaus, nes jei nedirbi, o verkšleni ir sėdi ant dirbančių galvos aišku kad turi būti gėda, ypač prieš save. o tokie tinginiai sau leidžia dar daugiau nei politikai, nes nori dirbančiųjų pinigų už nieko neveikimą, tik skundimąsi kad darbo neva nėra. aišku kai kuriems akis bado rolleyes.gif viena yra kai trumpą laikotarpį pagalbos tikrai reikia (nors mąstantis pasitaupys), kitą parazituoti imant dirbančiųjų pinigus ir skųstis kad darbo "nėra". manau kad pašalpos reikalingos, bet kad dauguma parazituoja ir jomis piktnaudžiauja - faktas. juk nedirbti gerokai patogiau.
Atsakyti
Manau, kad tikrai negalima deti lygybes zenklo tarp visu zmoniu, besikreipianciu paramos "i valstybe". Asmeniskai man yra baisiausia, kai zmogus net saziningai dirbdamas negauna pakankamai lesu ir negali islaikyti savo seimos - turi prasyti, kad valstybe jam dar primoketu. verysad.gif Visokiu istoriju buna ir zmogui i dusia neilysi blush2.gif Bet labai pikta, kai matai akivaizdu parazitavima: merginos turi pakankamai gerai apsirupinusi, bet ne oficialu, gyvenimo drauga, kurio "nedeklaruoja" nei kaip vyro, nei (daznai) kaip vaiko tevo, islaikymo vaikams nesiteisia ir vis tiek reikalauja joms "priklausancios" pasalpos bent vaikui ( vaikams), o vienisos 5-6 vaiku mamos (be abejo -aites ir -ytes), kurios NETURI vyro ar sugyventinio, jos gi tos pacios, kurios pasiskaiciuoja, kiek dar vaikuciu (gal dar koki septinta... g.gif ) reikia paleisti i sia asaru pakalne, kad butu apsirupinusios ir nereiketu dirbti ar (gink Dieve) registruotis darbo birzoje, kurios gi del tos pacios priezasties atsiima vaikus is ugdymo istaigu, gauna po keleta tukstanteliu socialiniu pasalpu, o naudos valstybei - apvalus nulis. Nepykit, bet sitos grupes man kazkaip nekyla noras ginti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 05 14, 21:07)
na nezinau,netikeciau,kad zmones tingi dirbti ir masto,kad geriau isvis nedirbti unsure.gif
man tai gaila visu siuo sunkiu metu likusiu be darbo unsure.gif

yra tokiu,tikrai yra tinginciu dirbti.... unsure.gif

QUOTE(l'eau @ 2010 05 14, 23:42)
kitą parazituoti imant dirbančiųjų pinigus ir skųstis kad darbo "nėra".

sutinku su tavimi,kad tikrai yra tokiu zmoniu doh.gif bet yra ir tokiu,kur tikrai pagalbos reikia....
lik liudna,kad tu kazkiap nusiteikusi pries tuos zmones,kurie gauna pasalpas g.gif na bent jau toks ispudis g.gif

QUOTE(Miksuota @ 2010 05 15, 07:38)
reikia paleisti i sia asaru pakalne, kad butu apsirupinusios ir nereiketu dirbti ar (gink Dieve) registruotis darbo birzoje, kurios gi del tos pacios priezasties atsiima vaikus is ugdymo istaigu, gauna po keleta tukstanteliu socialiniu pasalpu, o naudos valstybei - apvalus nulis. Nepykit, bet sitos grupes man kazkaip nekyla noras ginti.  verysad.gif

va va,daug tokiu mamu lt g.gif bet pati valstybe kalta,kad taip leidzia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miksuota @ 2010 05 15, 08:38)
gauna po keleta tukstanteliu socialiniu pasalpu, o naudos valstybei - apvalus nulis. Nepykit, bet sitos grupes man kazkaip nekyla noras ginti.  verysad.gif

Kaip nera naudos, jos pagimdo ir augina busimus mokesciu moketojus hihihi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 15 gegužės 2010 - 15:55