Klausimelis - kaip priklijuojat dekoratyvines juosteles?

QUOTE(L.M.A. @ 2010 03 10, 15:23)
paprastais pieštukiniais klijais... lblb gerai prilimpa..tik aš glostau glostau vieną vietą kol prikimba ir poto palieku džiūt....

ohara -padekliukai super

o paveiksliukus spausdini?
bus ka - komodele
Rug_gele saunus suoliukas

o paveiksliukus spausdini?
bus ka - komodele

Rug_gele saunus suoliukas

QUOTE(ohara @ 2010 03 10, 17:29)
paprastais pieštukiniais klijais... lblb gerai prilimpa..tik aš glostau glostau vieną vietą kol prikimba ir poto palieku džiūt.... 

piestukiniais klijais popieriui skirtais klijuot? Ir uztikrintai laikosi medziagine juostele?
QUOTE(L.M.A. @ 2010 03 10, 18:01)
piestukiniais klijais popieriui skirtais klijuot? Ir uztikrintai laikosi medziagine juostele?
taip laabai tvirtai ir gerai laikosi...

Tik dar spinelė nenuvalyta

Noriu pagirti mergaitę nicku bus ka , už didelę pažangą darant darbelius. kuo toliau, tuo jie vis nuostabesni. Daiktas su stalčiukas man pasirodė tiesiog tobulas. Kompozicija
Spalvos
Atlikimas
Saunuolėėėė

Saunuolėėėė

Ohara padekliukai kavai tiesiog super
sakyciau labai greit cia istobulejai
komplimentai tau

QUOTE(campari* @ 2010 03 10, 18:38)
Ohara padekliukai kavai tiesiog super
sakyciau labai greit cia istobulejai
komplimentai tau 

Dėkoju labai..tikrai branginu tokius žodžius...jie padeda nenuleist rankų...

Laba vakara,
kad nepamirsciau ka zadejau pagirti
dziugos dezute
tikras pavasaris, labai grazu!
sobieskos dezute i italija patiko
oharos padekliukai
kad nepamirsciau ka zadejau pagirti

dziugos dezute

sobieskos dezute i italija patiko

oharos padekliukai

Aciu visoms, kas atkreipe demesi i mano "vapsvu" liemeniu moterukes ,uzkeltas ant dezutes
Mamuciukas...ryt savo temukej pasigirsiu...jei netingetum ir pavaiksciotum po mano parasa, tai ten aptiktum juos, o i IT jau ketvirtas mano darbukas iskeliauja

Mamuciukas...ryt savo temukej pasigirsiu...jei netingetum ir pavaiksciotum po mano parasa, tai ten aptiktum juos, o i IT jau ketvirtas mano darbukas iskeliauja