Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(Milinga @ 2010 03 14, 18:55)
Visiems pradžia sunki  ax.gif  o cia dežutė ar kas?  blush2.gif nelabai suprantu blush2.gif

aga aga dezute is palepes...
Atsakyti
QUOTE(juodaake25+ @ 2010 03 14, 18:43)
Pirmas blynas..visada prisviles..o gyvenam tik viena karta ;)Cia mano pati pradzia..

Sitai servetelei blizgus lakas netinka, nupurksk ant virsaus sintetinio matinio lako, pati pamatysi, kad sakau tiesa ir...parodyk is sono mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2010 03 14, 18:43)
Sitai servetelei blizgus lakas netinka, nupurksk ant virsaus sintetinio matinio lako, pati pamatysi, kad sakau tiesa ir...parodyk is sono mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sita servetele tikrai reikalauja tokio matiskumo.. siaip ji viena mano mylimiausiu vis čėdau kažką gal gražaus pavyks padaryt... blush2.gif
Atsakyti
Milinga man katineliu dezute patiko wub.gif

bus_ka grazus sepetys thumbup.gif
Atsakyti
: 4u.gif esme tame kad ten ne lakas..ten vienkoponentis uzteptas..man matyt buvo persiskaitymo stadija SM..kaip man susviete kad jis pats suskilines tai neisivaizduoju :kai dazu jokiu netepiau tai taip ir liko..net nezinau kaip po jusu grozio as ji ikeliau, pirmas darbas kurio servetele plius minus nesusiraukslejo, sakau esu kreivaranke is prigimties 4u.gif verysad: nenufotkinau is sono, jau iskeliavo i soda ant staliuko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodaake25+: 14 kovo 2010 - 21:40
QUOTE(juodaake25+ @ 2010 03 14, 23:39)
: 4u.gif esme tame kad ten ne lakas..ten vienkoponentis uzteptas..man matyt buvo persiskaitymo stadija SM..kaip man susviete kad jis pats suskilines tai neisivaizduoju :kai dazu jokiu netepiau tai taip ir liko..net nezinau kaip po jusu grozio as ji ikeliau, pirmas darbas kurio servetele plius minus nesusiraukslejo, sakau esu kreivaranke is prigimties 4u.gif verysad: nenufotkinau is sono, jau iskeliavo i soda ant staliuko...

labai is sono norisi pamatyti ax.gif

katiniuku dezute labai miela tik gal nebuciau visos sendinusi, siek tiek viskas susilieja, o arbatinei norisi seseliukyu , nes ant sono motyvai atrodo kaip pakibe ore arba klijuot gal reikejo kitaip motyvus, kazkaip sukomponuoti, bet siaip atlikta tvarkingai 4u.gif

Atsakyti
Mielos rankdarbių mėgėjos, Jums turėtų būti įdomi ši mugė, vyksianti ketvirtadienį, Vilniuje -
http://www.rasyk.lt/...moniu-muge.html
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 03 12, 22:01)

Kkios gražios pavasrinės spalvos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Raseleb @ 2010 03 13, 16:55)

thumbup.gif
Atsakyti
Vėjauste, 4u.gif

"Mėlynoji svajonė"

user posted image
Atsakyti
Oho, balte wub.gif o kas čia per paveiklas? atrodo labai egzotiškai,kaip su folija ir iškilumais.
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2010 03 15, 11:20)
Vėjauste, 4u.gif

"Mėlynoji svajonė"

Labai gražu... ir motyvas, ir spalvos thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 15, 10:37)
Oho, balte  wub.gif  o kas čia per paveiklas? atrodo labai egzotiškai,kaip su folija ir iškilumais.

Ačiū 4u.gif man tavo reakcija taip nuotaiką pakėlė bigsmile.gif , čia naujas ryžinis toks. Efektui paryškinti paauksinau dar akrilu. Iškilumų šiaip nėra, jų tik tiek, kiek tai suteikia ryžinis savo faktūra smile.gif

Vėjauste, dėkoju 4u.gif
Atsakyti