Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

QUOTE(supersandryte @ 2010 03 17, 12:17)
kaip darei kiaušinį iš kairės? labai gražiai žiūrisi  ax.gif

Sveika,

labai nesunku pasigaminti. As dariau su smulkinta spalvota folija. ant virsaus dar apvyniojau aukso spalvos plona virvute, kuri prilipo kiausini nulakavus smile.gif
Atsakyti
Labai saunus pasiruosimas Velykoms, ypac suzavejo kiausinis su folija dekoruotas wub.gif toks prabangus gavosi smile.gif
"karviski " darbeliai irgi visi savaip zavus 4u.gif
balkono stakta thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, ačiū visoms pastebėjusioms ir pagyrusioms mano darbelius. Kaip supratau, daugiausia simpatijų atiteko balkono staktai biggrin.gif
Kaiušinukai yra vynioti spalvotomis vaško bei karoliukų juostomis ant plastikinių kiaušinukų. Labai smagiai darosi smile.gif
Ačiū dar kartelį visoms 4u.gif
Atsakyti
maciau tokiu kiausiniu gyvai senamiestyje deko prekese, kaip tavo tokiu paciu budu pagamintu, labai fainai ziurisi, linksmi tokie, labai grazus zodziu 4u.gif
Atsakyti
noriu paklausti,dirbau su dvikomponenciu laku smulkiu ir itryniau porporina paskui o kai lakavau jau laka(ta paprasta jau)man porporina beveik ir nusivalo verysad.gif ar ka ne taip darau?
Atsakyti
Lachesė, supersandryte, auksine - aciuuuu!
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 03 17, 22:08)
maciau tokiu kiausiniu gyvai senamiestyje deko prekese, kaip tavo tokiu paciu budu pagamintu, labai fainai ziurisi, linksmi tokie, labai grazus zodziu 4u.gif

tai čia mūsų gaminti kiaušinukai ir yra, nes kol kas dar niekas šių priemonių nėra užsivežęs mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spurka @ 2010 03 17, 22:24)
noriu paklausti,dirbau su dvikomponenciu laku smulkiu ir itryniau porporina paskui o kai lakavau jau laka(ta paprasta jau)man porporina beveik ir nusivalo verysad.gif  ar ka ne taip darau?

o įtrynusi porporiną perteklių ar nuvalote? turėtų būti labai dideli grioviai jei "išsiplauna" porporina. Bandykite puškiamą laką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2010 03 18, 11:54)
tai čia mūsų gaminti kiaušinukai ir yra, nes kol kas dar niekas šių priemonių nėra užsivežęs  mirksiukas.gif
Papildyta:

o įtrynusi porporiną perteklių ar nuvalote? turėtų būti labai dideli grioviai jei "išsiplauna" porporina. Bandykite puškiamą laką  mirksiukas.gif

o man tai net apskritai ta porporina nenusivalo, tik siek tiek.. nesuprantu kodel, gal kas zino?
Tuo paciu norejau paklaust, kur galima Vilniuje isigyti filco? Nes audiniu parduotuveje tokio dalyko nezinojo.
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2010 03 18, 12:53)
Tuo paciu norejau paklaust, kur galima Vilniuje isigyti filco? Nes audiniu parduotuveje tokio dalyko nezinojo.

daugumoje rankdarbių parduotuvių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supersandryte: 18 kovo 2010 - 12:06
QUOTE(baltė @ 2010 03 15, 10:20)

Labai gražu wub.gif

QUOTE(ohara @ 2010 03 15, 18:26)
Trys draugės

Labai miela dėžutė 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2010 03 16, 16:38)
Dalis uzsakymuko .....

Kaip visada spalvinga ir ryšku bigsmile.gif wub.gif

Atsakyti
atleiskit jeigu ne čia rašau - naujokė, tai kitur neradau...
bet galbūt žinote kas parduoda arba parduodate dekupažintų laistytuvėlių gėlytėms namie laistyti? parašykit man į el.paštą - shmeklla@yahoo.com , čia nebūnu... ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skausminga: 19 kovo 2010 - 01:03
Smagu, kai tokia graži temelė niekur nedingsta bigsmile.gif Visoms kūrėjoms po 4u.gif už darbelius ir grožį smile.gif
Pati kurį laiką buvau apleidus dekupažą, bet atsirado poreikis kelioms dovanoms, tai prisėdau ir padariau draugei su vyru įkurtuvių puodelius blush2.gif

user posted image
Atsakyti