Superinis lagaminas, kai tokius darbus pamatau, man isterija prasideda, kur gaut visokiu senienu, kad fainai dekoruoti
saunuole
bet tai čia ne seniena, kas man labai faina- čia gi paprasta dėžutė apfurnitūrinta
QUOTE(Lachesė @ 2010 03 22, 10:55)
bet tai čia ne seniena, kas man labai faina- čia gi paprasta dėžutė apfurnitūrinta

Tai as suprantu
Laikrodžiai bus dovanojami krikšto tėveliams. Vietoj skaičiukų - berniuko du vardai
"Meškių pasakos"

grazus laikrodukai, Dziuga, man tik truputi norisi snukucius patraukt i sona, kad nebutu tiesiai ant ju rodykliu centras
QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 14:50)
grazus laikrodukai, Dziuga, man tik truputi norisi snukucius patraukt i sona, kad nebutu tiesiai ant ju rodykliu centras 
Ciaraideles tos labai svarbu buvo, kad tik matytusi, todel bijojau daug traukt i sona... cia simboliniai atminimo laikrodziai.
Labai patiko versus išradingai sukonstruotas lagaminėlis - šaunuolė!!!
ir Džiugos laikrodukai vaikiškai simpatiški
seniai bedekupažinau
ryt bėgu su mokyklos laikų drauge susitikt, tai sumeistravau mini dovanėlę

gaila, kad neišėjo padoriai nufotkint viso užmanymo: įstrižai žvakidžių jaučiasi iškili faktūra, sulipdyta iš nereikalingų servetėlių sluoksnių ir dar smulkiai lygioji žvakidžių pusė pasendinta Sotile - tik ko gero per plonai užtepiau abu sluoksnius, tai tik kur ne kur matosi skilinėjimas
ir Džiugos laikrodukai vaikiškai simpatiški
seniai bedekupažinau

gaila, kad neišėjo padoriai nufotkint viso užmanymo: įstrižai žvakidžių jaučiasi iškili faktūra, sulipdyta iš nereikalingų servetėlių sluoksnių ir dar smulkiai lygioji žvakidžių pusė pasendinta Sotile - tik ko gero per plonai užtepiau abu sluoksnius, tai tik kur ne kur matosi skilinėjimas
QUOTE(auksine @ 2010 03 22, 13:50)
Papildyta:
QUOTE(supersandryte @ 2010 03 22, 14:35)
Dziuga labai miela dovanele ir superinis sumanymas del skaiciuku/raikeliu
o kaip tu tuos krastukus tokius grazius padarai? 
supersandryte labai grazios zvakides
supersandryte labai grazios zvakides
QUOTE(campari* @ 2010 03 22, 18:02)
Dziuga labai miela dovanele ir superinis sumanymas del skaiciuku/raikeliu
o kaip tu tuos krastukus tokius grazius padarai? 
Strukturine pasta ten. O del tu nosiu, tai toje vietoje jau yra knyga ir nosyte pasislepusi uz jos, tad pastumus i sona, vis tiektik gabalas knygos islystu.

Dziuga+, supersandryte...grazus darbeliai