Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbai

Sveikos. As cia naujoke smile.gif Snd padariau savo pirmaji darbeli. Aisku iki aukstojo pilotazo man dar toli, bet mokysiuos. Labai nekritikuokit tongue.gif
user posted image
Papildyta:
P.s.foto daryta telefonu tad nesimato viso vaizdo.
Atsakyti
Luka, grazi dezute, tik spynele reiktu nuvalyti.Nebent cia atsispindejo, tai reiskia , kad per daug gerai nuvalet lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha dar nenuvalyta biggrin.gif Dar ir lako tik 1 sluoksnis. O kur yra dekupazo technikos tema? Nerandu sad.gif Pas mane ziniu beveik nulis. Tik tiek kiek 'pamokoj' ju gavau. Klausimu tai milijonas galvoje. Nes ne viskas gavosi taip kaip turejo buti. Pvz.sendinimas. Jis vos matomas. Ai bet vistiek man grazu biggrin.gif
Atsakyti
MamaKa labai grazus laikrodukas wub.gif

Glide auskariukai dryziai kokie fainuoliai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2010 03 01, 22:37)
... O kur yra dekupazo technikos tema? Nerandu sad.gif Pas mane ziniu beveik nulis. Tik tiek kiek 'pamokoj' ju gavau. Klausimu tai milijonas galvoje. Nes ne viskas gavosi taip kaip turejo buti. ...

cia http://www.supermama...?...5584&st=552
ir dar cia http://www.supermama...?...8729&st=180
4u.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
DOLLILYTE, kristule666, Glidė ačiū mielosios už gražius žodelius 4u.gif 4u.gif kvartetas kaip smagu girdėti tokį įvertinimą 4u.gif blush2.gif wub.gif

Glidė - auskariukai nuostabūs bigsmile.gif čiupčiau ir į ausytes tiesiai 4u.gif
Atsakyti
Mamaka gražus laikrodis 4u.gif
Glidė, auskarai super bigsmile.gif

o čia truputį mano mini dekupažo blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2010 03 02, 09:53)

labai mielos sages 4u.gif bet man graziausia 1 ir 2 wub.gif
Atsakyti
Zmonyte, labai grazios sages 4u.gif

Glide, labai labai laibai wub.gif Turbut , kad popieriukas mano skonio biggrin.gif

Idedu savo darba, galima sakyti perpiestas.Labai neryskiai atsispauzdinau, tai teko darbuotis.Viduj zalios pertvareles uzklijuotos ryziniu popieriumi.

user posted image
Atsakyti
jegine arbatine. spalvos graziai suderintos. thumbup.gif
Atsakyti
Man patiko kristules666 arbatine...tokia rami, idomi,tvarkinga...nors prie viduriuko as buciau padirbejusi rolleyes.gif ...kadangi labai megstu manipuliuot spalvomis, tai to rudumo viduj palikciau maziau, imaisyciau zaliu dazu, jie tikrai priduotu gyvumo.
Atsakyti