Įkraunama...
Įkraunama...

Ilsėkis ramybėje mūsų Kovotoja...

QUOTE(Lindra @ 2010 05 07, 12:12)
šiandien atėjo į el-paštą priminimas:

"Tavo klasiokė Inesa Morkūnaitė šiandien švenčia 29 gimtadienį"
Su žemišku gimtadieniu Inesyte ...
user posted image
ta proga pervedžiau dar mažą dalelę Inesos mamytei į sąskaitėlę  smile.gif

...kokie grazus tie ziedai ir kokia grazi gimimo svente... kaip liudna, kai jaunas zmogus iseina... Inesos istorija skaiciau anksciau, dar lauke operacijos, tokia grazi, su mazaja nuotraukose sypsojosi... toks tikejimas, viltis... vyliausi ir as, kad pabaiga kitokia bus, tiksliau, kad bus tesinys, ne pabaiga... zinau, kaip sunku artimiesiems, visa gyvenima mamos ir dukros sirdutese bus tustuma...visada liks ilgesys...
Lai ilsisi ramybeje...lai amzinoji sviesa jai tesviecia...
Artimiesiems stiprybes ir sielos ramybes. 4u.gif
Atsakyti
trumpas tas musu gyvenimelis... kai pagalvoji..
Atsakyti
keistas tas gyvenimas. ant rytojaus paskaicius Inesos istorija jauciaus nekaip. Siandien man pasake, kad mano gyvunelis turi atauga, tokia didele, kad be shansu ishoperuot. Skaudu. nemoku as sutikt mirties... asharos byra o reik susitvardyt ryt juk apsiverkus nepasirodysi. pagyvent cia ant svieto - tikrai laikinas malonumas...
Atsakyti
Vakar vėl prisiminiau Inesą...Pagalvojau, kad reikėtu paješkoti kokios nors informacijos apie ją, sužinoti, kaip jį laikosi , nors kaip slaugytoja ,nujaučiau, bet norėjau tikėti...Labai nuliūdau...Neilgai pažinojau Inesą, bet šis šiltas, mielas jaunas žmogutis užiemę vietą mano širdy, dažnai apie ją prisimindavau...Nors per savo darbo praktiką daug teko matyti...Pati palaiduojau 33 metų draugę,sirgusia vėžiu,jos dukrytei tuomet buvo 7 metai. Žinojau, kad Inesos liga beveik nepalieka vilties, bet tikėjau...Tikėjau, kad vardan mažos dukrytės, šį klastinga liga atstos, duos šansą gyventi, mylėti,užauginti dukrytę...Dėja...Ugnytė, mamytė Tave labai mylėjo, ji visada bus su Tavimi. Labai užjaučiu artimuosius, nors suprantu, kad jokie paguodos žodžiai neatstos to begalinio skausmo dėl brangaus žmogaus netekties...
Su nuoširdžia užuojauta,slaugytoja Ala iš Vilniaus.
Atsakyti
Kasmet sugrįši potvyniu staigiu

Ir vyšnios žiedlapiu rausvu, trapiu…

Įbrisi vasara žydėjiman rugių,

Plevensi pievoje greitu drugiu…

Medaus kvapu pasklisi iš gėlių…

Tik nepareisi dulkinu keliu….

Ilsėkis ramybėje Inesa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 27 birželio 2010 - 14:21
wub.gif wub.gif saber gražūs žodžiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 06 27, 22:03)
wub.gif  wub.gif saber gražūs žodžiai wub.gif

Labai grazus..... 4u.gif wub.gif

Kavyte, kaip gyvuojate? Kaip mazoji princesyte? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baužiukas: 28 birželio 2010 - 11:04
Vakar iki paryčių skaičiau visą istoriją, viską viską... Siaubingai sukrėtė... Vis galvojau kodėl, už ką. Juk tokia graži, jauna moteris. Tokia reikalinga savo dukrytei verysad.gif Baisi tragedija... Gerai bent tiek, kad ji turi prasmę, ji suvirpino daugelio širdutes ir privertė susimastyti... Labai daug pasimokiau iš šitos istorijos ir aš. Dabar stengsiuosi daug dažniau šypsotis ir mėgautis gyvenimu...
Užuojauta artimiesiems, stiprybės auginant mergytę...
Atsakyti
Gyvenimas labai trapus ir reikia dziaugtis kiekviena akimirka, kiekvienu nauju pasiekimu ir nesekme, isgyventi viska iki galo............Stovejau prie Inesos kapelio ir masciau apie gyvenima, kad daug kas jo nevertina, neatlaiko gyvenimo sunkumu ir savanoriskai pasitraukia..............., o Inesa ,zinodama savo situacija nepaluzo, ejo i prieki ir dalino geri visiems smile.gif Tokie stiprus zmones suteikia stiprybes kitiems nepaluzti.
Atsakyti
Sukrete sita istorija, amzina atilsi, kovotojai...
Atsakyti
Aš vaikinui savo pasakojau šią istoriją, tai apsiverkiau bepasakodama verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Žodžių nėra, vien tik ašaros ir mintys, kokie mes laikini svečiai šiame pasaulyje.

Didžiausios stiprybės tėvams ir mažajai dukrytei.
Atsakyti