QUOTE(žemyna* @ 2010 05 16, 20:18)
Gaminau išgirtą burokėlių ir tuno mišrainę. Tikrai labai skanu. Kadangi aš nemėgstu šparaginių pupelių jų ir nedėjau, bet bevalgydama pagalvojau, kad labai čia tiktų ir paprastos virtos pupelės.
Mano vaikai išbrokijo šparagines, tai dabar vietoj dedu konservuotos žirnelius. Puikiai tinka, skonio negadina.
Kadangi niekaip negaliu atsivalgyti Beatos keptų morkų (išsikepu pilną skardą ir pusę jos suvalgau iškart vienų

), vakar tokiu pat principu pabandžiau kepti burokėlius. Skanu, nėr ko lyginti su virtais. Kadangi neturėjau išsivirus lęšių, negalėjau išbandyti Beatos keptų burokėlių ir lešių salotų, padariau tokį mixą iš jos ir kito čia forume matyto recepto: keptus burokėlius sumaišiau su apkeptom cukinijom, dar įdėjau fetos, džiovintų spanguolių, lazdynų riešutų, gražgarsčių ir gavosi nuuuuuuuostabios salotos
Reiks išbandyti ir su lęšiais, turėtų būti skanu.