Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

QUOTE(rasulensija @ 2010 11 11, 20:15)
taip, Žmonėse reklama buvo, kad tik nuo 11.11. Pegasuose ir Baltų lankų knygynuose pasirodys.  Akropoliuose per Jamam Baltų lankų knygynai Laisvų valandų knygom 30proc. taikys, tik įdomu, kiek kainuos pardėj, jei nete 59,73 g.gif

ejot i matematika mokykloj? ~42lt.
Atsakyti
QUOTE(Dzesika:) @ 2010 11 11, 23:01)
ejot i matematika mokykloj? ~42lt.

ėjau. ir ne tik mokykloj tongue.gif turėjau galvoje tai, kad knygyne kainos būna kažkiek didesnės nei nete ir man tiesiog smalsu, kokia bus jos kaina lentynoje.
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2010 11 11, 22:21)
ėjau. ir ne tik mokykloj tongue.gif  turėjau galvoje tai, kad knygyne kainos būna kažkiek didesnės nei nete ir man tiesiog smalsu, kokia bus jos kaina lentynoje.

Šiandien "Pegaso" knygyne mokėjau 58lt, nusprendžiau nebelaukti šeštadienio ir nuolaidų, nes labai abejoju ar jų iki to laiko liks- šluoja jau dabar jas iš lentynų žmonės rolleyes.gif Knyga nuostabi, tik nepatiko vienas dalykas- naujojoje knygoje kur kas daugiau žuvies, silkės patiakalų, šaltienų, daug patiekalų iš kepenėlių, ančiuvių, kaparėlių- tai produktai kurių negaliu valgyti, tad čia asmeninės antipatijos, bet visumoje knyga superinė wub.gif
Atsakyti
O man visai nepatiko ta antra knyga, tiksliau nuvyle turint omenyje tai, ko as is jos tikejausi.O tikejausi pirmos knygos tesinio, dar daugiau paprastu, greitu idomiu ideju. Stilius pats knygos, foto tikrai grazu, bet va receptura tai nepatiko, ypac lyginant su pirma knyga. Man pirmoji tarnavo kaip kasdieniam patiekalams, kur nieko daug imantraus nereikia, pagaminama greita ir skanu, o sioje knygoje mano poziuriu visokiu nesamoniu prideta - pagardukai, kompotukai, padaziukai ir siaip patiekalai tokie berysio mano skoniui. As tikejausi daugiau patiekalu is mesos, troskiniu ar bent jau kazkokiu gerai atrodanciu ir forma laikanciu pyragu, o ne picu, riebiu pertepimu tortu ir dar ivairiu nesamoniu imantriais pavadinimais. Beata taiko dabar i sventes, progas, o man kadangi kiekviena gyvenimo diena yra svente biggrin.gif , tai antros knygos receptai kiekvienai dienai (apart lietiniu) uzimtu per daug laiko. Silkes, kuciukai, misraines doh.gif niu kaip neidomu.. Patiko pirmas receptukas - uogiene is dziovintu vaisiu, gera ideja, bet toliau .... nuvyle. Bet cia taip sakant, tik mano nuomone. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavute @ 2010 11 11, 23:35)
Šiandien "Pegaso" knygyne mokėjau 58lt, nusprendžiau nebelaukti šeštadienio ir nuolaidų, nes labai abejoju ar jų iki to laiko liks- šluoja jau dabar jas iš lentynų žmonės  rolleyes.gif Knyga nuostabi, tik nepatiko vienas dalykas- naujojoje knygoje kur kas daugiau žuvies, silkės patiakalų, šaltienų, daug patiekalų iš kepenėlių, ančiuvių, kaparėlių- tai produktai kurių negaliu valgyti, tad čia asmeninės antipatijos, bet visumoje knyga superinė  wub.gif

QUOTE(Olimpiete @ 2010 11 12, 09:59)
O man visai nepatiko ta antra knyga, tiksliau nuvyle turint omenyje tai, ko as is jos tikejausi.............

Labai ačiū, kad pasidalinot nuomone, nes tai, ką paminėjot, man irgi visai neaktualu.

Šiaip jei ryt ir neliks, nedidelis nuostolis, tuoj tų knygų "prikeps" kalėdoms sočiai ir po mėnesio nusipirksit rimi ar maximoj su nuolaida knygoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 12 lapkričio 2010 - 10:11
Tada pati nepirksiu, kad nebūtų po to gaila pinigėlių, bet jei padovanos nepyksiu smile.gif . Pradėsiu naudotis jos blogo receptais, nes kelis pabandžiau labai puikūs (kalėdinis varškės pyragas ir jautiena burgundiškai).
Atsakyti
O man patiko antroji Beatos knyga thumbup.gif Matos dūšios įdėta smile.gif Knyga spalvinga ir turtinga visomis prasmėmis.Receptų kurie ne mano skoniui buvo ir pirmoj knygoj ir antroj yra,bet aš ir nesitikėjau knygos kur nuo pirmo iki paskutinio recepto būtų visi pritaikyti man biggrin.gif Patiko,kad daug užkandžių ir desertai paliko įspūdį.Yra receptų ir tų kurie bloge,bet manau,kad tai sąžininga nes gi ne visi skaito jos blogą,o naujų irgi apstu.Žodžiu patenkinta esu,žymiuosi eilės tvarka ką gaminsiu,nes visko daug net galva sukasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2010 11 09, 11:39)
Taip čia apie troškinį. Tingėjau tiksliai pavadinimą pažiūrėti blush2.gif
Kol naujos knygos nėra, bandau likusius receptus - vakar mano virtuvėje svečiavosi rytietiškos raudonųjų kopūstų salotos - visai neblogos. Gavosi truputį kartokos - klausimas-čia dėl kopūsto (nes tas lyg karstelėjęs) o gal sezamą per daug paskrudinau?

as irgi sias salotas isbandziau,tik beveik nedejau imbiero ir kalendros kaip supratau reikejo sviezios deti ir metu,kadangi neturejau,pasitenkinau parduotuviniais miltukais,ir pamazinau nei recepte rolleyes.gif salotos vykusios mano nuomone 4u.gif ps sezama tik kokias 2min paskrudinau,tikraine 5 kaip recepte
Atsakyti
Na taip, antroji knyga daugiau orientuota į įvairias šventes, piknikus, draugų susibūrimus, bet aš to ir tikėjausi, buvau jau daug skaičiusi kokia ji planuoja būti, kad bus skyriais patiekalai pagal šventes suskirstyti ax.gif Pirma knyga skirta daugiau kasdieniniam šeimynos pavalgydinimui, kasdieniniam naudojimui, o antroji, kai ruošiesi šventėms ar nori nustebint svečius- abi tikrai naudingos ir bus naudojamos wub.gif thumbup.gif Jau susiplanavau gaminti rytoj užkandukus prie vyno šeštadienio vakarui, palepinsiu vyrą ir save savaitgalio proga bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi antraja nusipirkau ax.gif Turiu it pirmaja, abi man thumbup.gif
Siandien isbandysiu majoneza, bananu duona ir kokorus mirksiukas.gif
Visi antrosios ir pirmosios knygos patiekalai mano skoniui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2010 11 11, 14:20)
Gal jau yra turinčių naują Beatos knygą? Jau pasirodė prekyboje. Kaži kokie receptukai joje  g.gif

Vakar varciau sia knyga PC Molas Kaune pegaso knygyne, receptu joje lyg daugiau pasirode, ir siaip labai apetita kelia tiek patys receptai, tiek apipavidalinimas, butinai isigysiu ir sia knyga drinks_cheers.gif bus kuo nustebinti ir namiskius ir svecius, semtis nauju ideju 4u.gif
Atsakyti
Isbandziau pati pirma recepta -dziovintu abrikosu uogiene, gavosi tikrai super ir labai skani, tirsta. Abrikosus pjausciau smulkiau, tai beveik kaip dzemas konsistencija isejo, galima tepti. Is 500 g. abrikosu isejo 1l uogienes.
Atsakyti