O man visai nepatiko ta antra knyga, tiksliau nuvyle turint omenyje tai, ko as is jos tikejausi.O tikejausi pirmos knygos tesinio, dar daugiau paprastu, greitu idomiu ideju. Stilius pats knygos, foto tikrai grazu, bet va receptura tai nepatiko, ypac lyginant su pirma knyga. Man pirmoji tarnavo kaip kasdieniam patiekalams, kur nieko daug imantraus nereikia, pagaminama greita ir skanu, o sioje knygoje mano poziuriu visokiu nesamoniu prideta - pagardukai, kompotukai, padaziukai ir siaip patiekalai tokie berysio mano skoniui. As tikejausi daugiau patiekalu is mesos, troskiniu ar bent jau kazkokiu gerai atrodanciu ir forma laikanciu pyragu, o ne picu, riebiu pertepimu tortu ir dar ivairiu nesamoniu imantriais pavadinimais. Beata taiko dabar i sventes, progas, o man kadangi kiekviena gyvenimo diena yra svente

, tai antros knygos receptai kiekvienai dienai (apart lietiniu) uzimtu per daug laiko. Silkes, kuciukai, misraines

niu kaip neidomu.. Patiko pirmas receptukas - uogiene is dziovintu vaisiu, gera ideja, bet toliau .... nuvyle. Bet cia taip sakant, tik mano nuomone.