Įkraunama...
Įkraunama...

"Beatos virtuvės" gerbėjos

Nu ką - ir aš susiviliojau šiandien jamam nuolaida... ax.gif
Va tuoj ruošiuosi ramiai prisėsti su vaikais peržiūrėti ir gal net ką nors išsirinkti šiam savaitgaliui... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 13 lapkričio 2010 - 16:20
As jau gavau savo kalėdinę dovaną smile.gif . Perverčiau paskubomis, atrodo, kad vėl bus kas veikti - medaus tortą nusižiūrėjau...
Atsakyti
QUOTE(Paulyte @ 2010 11 13, 22:29)
As jau gavau savo kalėdinę dovaną smile.gif  . Perverčiau paskubomis, atrodo, kad vėl bus kas veikti - medaus tortą nusižiūrėjau...

O aš ką tik knygą perverčiau tooookiu pilnu pilvu, tai niekas neužkliuvo smile.gif Bet matyt todėl, kad soti iki negaliu esu biggrin.gif
Šiaip gan daug lietuviškų patiekalų - silkių, kepenėlių, grybų... Nei vaikai valgo, nei pati labai mėgstu.
Bet labai mielos nuotraukos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 13 lapkričio 2010 - 23:00
Bet jau tortų grožis ir atrodo skonis....norėčiau jau dabar suvalgyti wink.gif gaminti atrodo sudėtingai.Bandysiu.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ninia*: 14 lapkričio 2010 - 15:36
Prisiklausiau tiek geru atsiliepimu apie Beatos virtuve,tai užsisakiau internetu jos knyga.Gaminsiu ir aš.Jungsiuos į jūsu bury,jei aišku priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku, kad priimsim smile.gif
Vakar buvo išbandytas receptas iš naujos knygos - slyvų tortas. Neblogas, bet tortu nepavadinčiau, daugiau pyragas. Dar nenusprendžiau, bet tikriausiai daugiau jo negaminsiu - tikėjausi skaniau g.gif
Atsakyti
Sveikos,"Beatos virtuves" gerbejos smile.gif As turiu tik pirmaja jos knyga,ir labai patinka, daug ka jau gaminau.Antraja knyga,pavarciau knygyne, taciau dar neperku, rolleyes.gif ...mastau,gal veliau...Kaledoms...o gal kas padovanos biggrin.gif
Zinau,kad vis tiek ja turesiu biggrin.gif
Pavarcius jos knyga, dvelkia toks paprastas nuosirdumas,miela vartyti,skaityti, ziureti nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Aš tik neseniai sužinojau, kad antra Beatos knyga jau pardavime, o čia kaip tik JAMAM buvo šeštadienį, tai iš karto ėjau į knygyną biggrin.gif Jau perskaičiau laaabai daug receptų, norų pagaminti nemažai, bet dar nieko nespėjau neišbandyti... mana, kad pradėsiu nuo cantucci sausainukų, nes labai juos mėgstu, o dabar galėsiu ir pati iškepti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasulensija @ 2010 11 11, 21:15)
taip, Žmonėse reklama buvo, kad tik nuo 11.11. Pegasuose ir Baltų lankų knygynuose pasirodys.  Akropoliuose per Jamam Baltų lankų knygynai Laisvų valandų knygom 30proc. taikys, tik įdomu, kiek kainuos pardėj, jei nete 59,73 g.gif

Baltų lankų knygyne kainavo 59,7 kažkiek g.gif tai su nuolaida mokėjau 41lt. berods...
Atsakyti
Labiausiai naujojoj knygoj užkliuvo aguoninis tortas. Kas pirmiau manęs išbandysit, būtinai parašykit atsiliepimą smile.gif
Pernai netikėtai teko paragauti vieno dieviškai skanaus aguoninio pyrago. Išsiaiškinau, kad tai J.Gulbinienės įmonės pyragas "Senovinė riestė". Iš pavadinimo spėjau, kad tai kažkoks senovinis lietuviškas receptas, tai praknisau krūvas senų receptų knygų ieškodama ko nors panašaus - aguonų biskvito, kuris sulietas/sumirkytas kremu. Ir taip atknisau tą patį receptą, kaip ir Beata - toje pačioje knygoje "Metai už stalo" - man jis pasirodė panašus į tą skanųjį pyragą. tai va dabar dvigubas stimulas jį kuo greičiau išbandyti smile.gif

O šiaip progos siūlau paragaut tos Senovinės riestės http://www.tortai-py...s/index/gk_id/2 Nežinau, ar ji visada tokia skani, bet tąsyk tai buvo dieviško skonio, nors išvaizda iš pirmo žvilgsnio, sakyčiau, visai neviliojanti...
Atsakyti
QUOTE(Olimpiete @ 2010 11 12, 10:59)
O man visai nepatiko ta antra knyga, tiksliau nuvyle turint omenyje tai, ko as is jos tikejausi.O tikejausi pirmos knygos tesinio, dar daugiau paprastu, greitu idomiu ideju. Stilius pats knygos, foto tikrai grazu, bet va receptura tai nepatiko, ypac lyginant su pirma knyga. Man pirmoji tarnavo kaip kasdieniam patiekalams, kur nieko daug imantraus nereikia, pagaminama greita ir skanu, o sioje knygoje mano poziuriu visokiu nesamoniu prideta - pagardukai, kompotukai, padaziukai ir siaip patiekalai tokie berysio mano skoniui. As tikejausi daugiau patiekalu is mesos, troskiniu ar bent jau kazkokiu gerai atrodanciu ir forma laikanciu pyragu, o ne picu, riebiu pertepimu tortu ir dar ivairiu nesamoniu imantriais pavadinimais. Beata taiko dabar i sventes, progas, o man kadangi kiekviena gyvenimo diena yra svente  biggrin.gif , tai antros knygos receptai kiekvienai dienai (apart lietiniu) uzimtu per daug laiko. Silkes, kuciukai, misraines  doh.gif niu kaip neidomu.. Patiko pirmas receptukas - uogiene is dziovintu vaisiu, gera ideja, bet toliau .... nuvyle. Bet cia taip sakant, tik mano nuomone.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif Mastau perparduoti knyga.
Atsakyti
Pasirodau su cantucci sausainukais, tik man jie kazkokie cukruoti gavosi g.gif kita karta bandysiu deti maziau cukraus, gal net per puse ax.gif
user posted image
Atsakyti