QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 14:53)
Nemanau. Jeigu aš perskaitau, kad Marsas dabar Liūte, galiu žinoti, kodėl aš tokia aktyvi...Vis šis tas
Mano akimis žiūrint, beverčiai yra nataliniai horoskopai. Na kas iš to, jeigu aš sužinau iš jo tai, ką ir taip žinau? Ir dar už tai pinigus mokėti? Va, tarkim, savo naujo viršininko ar pavaldinio natalinį horoskopą naudinga žinoti, bet tiek galima ir tokiuose kursuose, kuriuos aš lankau, išmokti. Ir paprastam žmogui pilnai pakanka...
tu labai klisti. tam yra dvi priežastys: arba per pamokas esi neatidi arba turi prastą mokytoją.
pirmiausia marsas liūte yra labai eilinėje padėtyje, kurioje jis per daug išvis nesireiškia, antra, asmeniškai tavo natale jis tegali tau sukelti pyktį ir nepkantumą kitiems. Tavo natale jis kol kas apskritai miegantis ir atsibus tik antrojoje gyvenimo pusėje.
Labiausiai tave veikia Mėnulis (skaitytojus prašom apsieit be profaniškų pastabų apie pilnatį, nes aš ne apie tai) ir Saulė beabejo, nors mano nuomone ji taip pat kol kas didelio vaidmens dar neatlieka.
Kas dėl išmokimo kursuose, tai lygiai tiek pat sėkmingai galima išmokti kokiam astro.com ar valandoje su Wolmer.
Nors išties dėl natalo iš dalies galiu sutikti, pačiam žmogui jis daug duot negali, nebent žmogus baisiai linkes į savianalizę, kitu atveju kažin ar sugebės pasinaudot suteikta informacija, jis labiau naudingas astrologui kaip darbui su prognozėmis. Iš kitos pusės natalinis horoskopas iš esmės paaiškina, kodėl žmogui nutinka vieni ar kiti dalykai, kuria linkme jam geriau pasukt. Tai reziumė būtų, kad natalinį verta daryt, jei turi išsikėlęs sau konkrečius klausimus, jei daraisi tik šiaip, pramogai, tada rezultatas gali ir nuvilti.