Įkraunama...
Įkraunama...

astrologas Naglis Šulija

Gal kam asmeninį horoskopą sudarinėjo Naglis Šulija? Kokie įspūdžiai ir kaina.
Domintų ir kontaktai ax.gif
Atsakyti
as tai nesuprantu kaip sinoptikas gali sudarineti horoskopus... kazkokia komercija
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 02, 17:36)
as tai nesuprantu kaip sinoptikas gali sudarineti horoskopus... kazkokia komercija

Jis yra astrologas. Dabar klausau jo paskaitų.
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 02, 18:36)

pupa, juk astrologai ir orus nustatinėja mirksiukas.gif
Atsakyti
o koks tokiu prognoziu tiklsumas ir kas imama kaip atskaitos taskas nustatant astrologine oru prognoze konkreciam laikotarpiui konkrecioje vietoveje?
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 03 04, 11:23)
o koks tokiu prognoziu tiklsumas ir kas imama kaip atskaitos taskas nustatant astrologine oru prognoze konkreciam laikotarpiui konkrecioje vietoveje?

čia reikia klausti Naglio. aš tame nespecializuojuosi.
Atsakyti
idomu, reikes pastebeti jo prognozes, paziurekti, kiek jos realiai issipildo
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 03 04, 10:49)

Mėgsti kitus kontroliuoti?
Jis mums vakar pasakojo, kaip parašo tas bendras savaitės prognozes Zodiako ženklams. Pasirodo, gana sąžiningai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 14:19)
Mėgsti kitus kontroliuoti?
Jis mums vakar pasakojo, kaip parašo tas bendras savaitės prognozes Zodiako ženklams. Pasirodo, gana sąžiningai smile.gif

bet tai tuo pačiu turėjo ir pasakyt, kad net ir labai sąžiningai parašytos, jos yra praktiškai bevertės.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 13:37)
bet tai tuo pačiu turėjo ir pasakyt, kad net ir labai sąžiningai parašytos, jos yra praktiškai bevertės.

Nemanau. Jeigu aš perskaitau, kad Marsas dabar Liūte, galiu žinoti, kodėl aš tokia aktyvi...Vis šis tas smile.gif
Mano akimis žiūrint, beverčiai yra nataliniai horoskopai. Na kas iš to, jeigu aš sužinau iš jo tai, ką ir taip žinau? Ir dar už tai pinigus mokėti? Va, tarkim, savo naujo viršininko ar pavaldinio natalinį horoskopą naudinga žinoti, bet tiek galima ir tokiuose kursuose, kuriuos aš lankau, išmokti. Ir paprastam žmogui pilnai pakanka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxl @ 2010 03 04, 11:49)

Ne jis tas orų prognozes iš žvaigždžių ar "samanų ant medžių" sudarinėja... lotuliukas.gif
Orų prognozės sudaromos gaunant ir apdorojant informaciją (apie oro srautų judėjimą, ciklonų-anticiklonų susiformavimą, galingumą ir dar šimtus dalykų) iš tam reikalui į kosmosą paleistų palydovų... biggrin.gif

O TV3 Naujienų tarnyba jas gauna, kaip ir visi kiti - iš Hidrometeorologijos tarnybos prie AM...
Kas tas orų prognozes perskaito - Olia-lia pupytė ar Naglis Šulija (berods turi kažkokį gamtamokslį išsilavinimą ir tas žmonėms kažkodėl daro įspūdį) - TV3 marketingo reikalas biggrin.gif

Kažkada gi TV3 orus viena supermama pranešinėjo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 04 kovo 2010 - 14:45
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 14:53)
Nemanau. Jeigu aš perskaitau, kad Marsas dabar Liūte, galiu žinoti, kodėl aš tokia aktyvi...Vis šis tas smile.gif
Mano akimis žiūrint, beverčiai yra nataliniai horoskopai. Na kas iš to, jeigu aš sužinau iš jo tai, ką ir taip žinau? Ir dar už tai pinigus mokėti? Va, tarkim, savo naujo viršininko ar pavaldinio natalinį horoskopą naudinga žinoti, bet tiek galima ir tokiuose kursuose, kuriuos aš lankau, išmokti. Ir paprastam žmogui pilnai pakanka... ax.gif

tu labai klisti. tam yra dvi priežastys: arba per pamokas esi neatidi arba turi prastą mokytoją.

pirmiausia marsas liūte yra labai eilinėje padėtyje, kurioje jis per daug išvis nesireiškia, antra, asmeniškai tavo natale jis tegali tau sukelti pyktį ir nepkantumą kitiems. Tavo natale jis kol kas apskritai miegantis ir atsibus tik antrojoje gyvenimo pusėje.

Labiausiai tave veikia Mėnulis (skaitytojus prašom apsieit be profaniškų pastabų apie pilnatį, nes aš ne apie tai) ir Saulė beabejo, nors mano nuomone ji taip pat kol kas didelio vaidmens dar neatlieka.

Kas dėl išmokimo kursuose, tai lygiai tiek pat sėkmingai galima išmokti kokiam astro.com ar valandoje su Wolmer.

Nors išties dėl natalo iš dalies galiu sutikti, pačiam žmogui jis daug duot negali, nebent žmogus baisiai linkes į savianalizę, kitu atveju kažin ar sugebės pasinaudot suteikta informacija, jis labiau naudingas astrologui kaip darbui su prognozėmis. Iš kitos pusės natalinis horoskopas iš esmės paaiškina, kodėl žmogui nutinka vieni ar kiti dalykai, kuria linkme jam geriau pasukt. Tai reziumė būtų, kad natalinį verta daryt, jei turi išsikėlęs sau konkrečius klausimus, jei daraisi tik šiaip, pramogai, tada rezultatas gali ir nuvilti.
Atsakyti