QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 18:36)
Na, aš astrologe būti neplanuoju, todėl atmintinai nieko tikrai nesimokysiu. Tai man reikalinga tik bendram išsilavinimui.
Jeigu aš tau atsiųsčiau kito astrologo prieš porą metų man darytą horoskopą, skirtumą pamatytum. Jį perskaičius man kilo gana pozityvios emocijos, nes jis išties pakankamai informatyvus, o ne primena teisininkės rašytą nusikaltėlės charakteristiką.
Tiesiog ne kiekvienas žmogus turi įgimtą sugebėjimą sklandžiai reikšti mintis.
Grįžtant prie Naglio Šulijos. Nežinau, ar jis yra geras astrologas, bet jo patirtis yra beveik dvidešimt metų. Todėl jį galėtų vertinti tik ne mažesnę patirtį turintys astrologai. Mes vakar nagrinėjom vienos moters horoskopą ir mačiau, kad stebuklų jis nedaro, bet to iš jo ir nesitikėjau. Labai geras lektorius, labai įdomi asmenybė. Man, kaip tik besidominčiai, žinių, kurias iš jo gausiu, manyčiau, pilnai užteks.
apie Naglį Šuliją negaliu nieko pasakyt, nesu su juo susidūrusi.
Mintis aš reiškiu sklandžiai, tas akivaizdu, na kad nevynioju į vatą ir prie vieno neigiamo bruožo neparašau 10 komplimentų, tai irgi tiesa. Bet vėlgi, o kam to reikia? Aš imu pinigus už tai, kad parašyčiau teisybę, jei žmogus nori dar, kad jam papildomai ir meluočiau, tai tada ir kaina turėtų labai išaugt, nes nemėgstu meluoti.
Neigiamų bruožų turi visi žmonės be išimties ir sutinku, net ir man pačiai būna sunku pripažint, kad kai kuriuos turiu, bet tai fakto nekeičia. Be to turėtum žinoti, kad horoskopas ir yra tam, jog žmogus galėtų save keisti ir taisyti, o ne snausti ant laurų.
Papildyta:
p.s. aš juk klausiau ar tau atvirai viską rašyt, sakei taip, tai kodėl skundiesi?
bet ta nusikaltėlės charakteristika man patiko

priimu kaip komplimentą.
Papildyta:
p.p.s. prieš tai skundeisi, kad tos kitos astrologės horoskopas per daug abstraktus ir nieko nepasakantis.
Kokią darom išvadą?