Įkraunama...
Įkraunama...

astrologas Naglis Šulija

QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 15:23)
tu labai klisti. tam yra dvi priežastys: arba per pamokas esi neatidi arba turi prastą mokytoją.

Buvo dar tik trys paskaitos.
Gal tavo mokytojas ir buvo geras, bet jeigu perskaičius astrologės sudarytą horoskopą kyla noras nusišauti, matyt, taip reikėtų padaryti pačiai astrologei...
Atsakyti
na tai pradiniame kurse ir turi būti kalbama apie pačias planetas, išdėstomas trumpas astronomijos pagrinda, supažindinama su terminais, padėtimis, aspektais. Beje, visas tas paskaitas reikia išmokti mintinai be mažiausios paklaidos.

Grįžtant prie reikalo esmės, dar kartą paskaičiau tavo horoskopą, ir nematau ten nieko tragiško. Bet juk negaliu meluoti ir girti tik, tam kad klientas būtų patenkintas.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 17:04)
na tai pradiniame kurse ir turi būti kalbama apie pačias planetas, išdėstomas trumpas astronomijos pagrinda, supažindinama su terminais, padėtimis, aspektais. Beje, visas tas paskaitas reikia išmokti mintinai be mažiausios paklaidos.

Grįžtant prie reikalo esmės, dar kartą paskaičiau tavo horoskopą, ir nematau ten nieko tragiško. Bet juk negaliu meluoti ir girti tik, tam kad klientas būtų patenkintas.

Na, aš astrologe būti neplanuoju, todėl atmintinai nieko tikrai nesimokysiu. Tai man reikalinga tik bendram išsilavinimui.

Jeigu aš tau atsiųsčiau kito astrologo prieš porą metų man darytą horoskopą, skirtumą pamatytum. Jį perskaičius man kilo gana pozityvios emocijos, nes jis išties pakankamai informatyvus, o ne primena teisininkės rašytą nusikaltėlės charakteristiką.
Tiesiog ne kiekvienas žmogus turi įgimtą sugebėjimą sklandžiai reikšti mintis.

Grįžtant prie Naglio Šulijos. Nežinau, ar jis yra geras astrologas, bet jo patirtis yra beveik dvidešimt metų. Todėl jį galėtų vertinti tik ne mažesnę patirtį turintys astrologai. Mes vakar nagrinėjom vienos moters horoskopą ir mačiau, kad stebuklų jis nedaro, bet to iš jo ir nesitikėjau. Labai geras lektorius, labai įdomi asmenybė. Man, kaip tik besidominčiai, žinių, kurias iš jo gausiu, manyčiau, pilnai užteks.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 18:36)
Na, aš astrologe būti neplanuoju, todėl atmintinai nieko tikrai nesimokysiu. Tai man reikalinga tik bendram išsilavinimui.

Jeigu aš tau atsiųsčiau kito astrologo prieš porą metų man darytą horoskopą, skirtumą pamatytum. Jį perskaičius man kilo gana pozityvios emocijos, nes jis išties pakankamai informatyvus, o ne primena teisininkės rašytą nusikaltėlės charakteristiką. 
Tiesiog ne kiekvienas žmogus turi įgimtą sugebėjimą sklandžiai reikšti mintis.

Grįžtant prie Naglio Šulijos. Nežinau, ar jis yra geras astrologas, bet jo patirtis yra beveik dvidešimt metų. Todėl jį galėtų vertinti tik ne mažesnę patirtį turintys astrologai. Mes vakar nagrinėjom vienos moters horoskopą ir mačiau, kad stebuklų jis nedaro, bet to iš jo ir nesitikėjau. Labai geras lektorius, labai įdomi asmenybė. Man, kaip tik besidominčiai, žinių, kurias iš jo gausiu, manyčiau, pilnai užteks.

apie Naglį Šuliją negaliu nieko pasakyt, nesu su juo susidūrusi.

Mintis aš reiškiu sklandžiai, tas akivaizdu, na kad nevynioju į vatą ir prie vieno neigiamo bruožo neparašau 10 komplimentų, tai irgi tiesa. Bet vėlgi, o kam to reikia? Aš imu pinigus už tai, kad parašyčiau teisybę, jei žmogus nori dar, kad jam papildomai ir meluočiau, tai tada ir kaina turėtų labai išaugt, nes nemėgstu meluoti.

Neigiamų bruožų turi visi žmonės be išimties ir sutinku, net ir man pačiai būna sunku pripažint, kad kai kuriuos turiu, bet tai fakto nekeičia. Be to turėtum žinoti, kad horoskopas ir yra tam, jog žmogus galėtų save keisti ir taisyti, o ne snausti ant laurų.
Papildyta:
p.s. aš juk klausiau ar tau atvirai viską rašyt, sakei taip, tai kodėl skundiesi?

bet ta nusikaltėlės charakteristika man patiko biggrin.gif priimu kaip komplimentą.
Papildyta:
p.p.s. prieš tai skundeisi, kad tos kitos astrologės horoskopas per daug abstraktus ir nieko nepasakantis.

Kokią darom išvadą?
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 17:48)

p.p.s. prieš tai skundeisi, kad tos kitos astrologės horoskopas per daug abstraktus ir nieko nepasakantis.

Kokią darom išvadą?

Tą išvadą pakeičiau trečios paskaitos metu biggrin.gif O ir pamačiau, kad gali būti kur kas blogesnis hoskopo variantas smile.gif Kai tavo horoskopo siūlymu pateksiu į psichiatrinę, apaksiu ir galiausiai paskęsiu arba būsiu uždusinta, būtinai pranešiu galutinį įvertinimą. Čia aš, aišku, juokauju. mirksiukas.gif

Jeigu niekas šioje temoje neparašys apie Naglio Šulijos horoskopą, galiu pasiūlyti jo telefono numerį dviem- trim mergaitėm (tikrai ne daugiau), kurios pasidarytų horoskopą ir čia parašytų savo nuomonę. Būtų išties labai įdomu. (Tik neužverskit mano AŽ prašymais, nes tikrai nesu jo padėjėja ryšiams su visuomene.)
Atsakyti
būtinai pranešk, įsirašysiu sau dar vieną pliusą. tiesa, paskaitose jums tikriausiai pamiršo paaiškinti astrologijos esmę, kad žinant savo likimą, jį galima keisti.

1. kad tave uždarys į psichiatrinę aš nerašiau.
2. dėl regėjimo, tai net nekomentuosiu, atsakymą pati žinai.
3. dėl skendimo, pati pripažinai, kad jau esi keletą kartų skendusi. o tai tik patvirtina mano horoskopo teisingumą, juo labiau, kad aš parašiau, jog yra skendimo rizika, ir kad turi būti atsargi vandenyje, tačiau kad paskęsi, nerašiau.
4. uždusimas buvo tik vienas iš 3 galimų variantų, bet juk aš atsiklausiau ar rašyt, kokia mirtis laukia.

ir tiesa, dar rašiau, kad labai laki fantazija, esi pasipūtusi ir labai myli save. bet po tavo pasisakymo, juk neįmanoma būtų tai paneigti?

ir mieloji, tai tikrai ne mano problema, kad nesugebi net paraidžiui perskaityti kas parašyta. daugybė mano visiškai ezoteriškai neišprusių klientų tą sugeba. ach, supratau, tu norėjai, kad parašyčiau, jog esi pusiau dievybė, deja deja, nieko panašaus pas tave nėra, tai tik eilinis horoskopas, jei manim netiki, paklausk gerb. Šulijos, esu tikra, kad jis tiesiog pasakys, ką nors mandagaus.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 18:09)
būtinai pranešk, įsirašysiu sau dar vieną pliusą. tiesa, paskaitose jums tikriausiai pamiršo paaiškinti astrologijos esmę, kad žinant savo likimą, jį galima keisti.

1. kad tave uždarys į psichiatrinę aš nerašiau.
2. dėl regėjimo, tai net nekomentuosiu, atsakymą pati žinai.
3. dėl skendimo, pati pripažinai, kad jau esi keletą kartų skendusi. o tai tik patvirtina mano horoskopo teisingumą, juo labiau, kad aš parašiau, jog yra skendimo rizika, ir kad turi būti atsargi vandenyje, tačiau kad paskęsi, nerašiau.
4. uždusimas buvo tik vienas iš 3 galimų variantų, bet juk aš atsiklausiau ar rašyt, kokia mirtis laukia.

ir tiesa, dar rašiau, kad labai laki fantazija, esi pasipūtusi ir labai myli save. bet po tavo pasisakymo, juk neįmanoma būtų tai paneigti?

ir mieloji, tai tikrai ne mano problema, kad nesugebi net paraidžiui perskaityti kas parašyta. daugybė mano visiškai ezoteriškai neišprusių klientų tą sugeba. ach, supratau, tu norėjai, kad parašyčiau, jog esi pusiau dievybė, deja deja, nieko panašaus pas tave nėra, tai tik eilinis horoskopas, jei manim netiki, paklausk gerb. Šulijos, esu tikra, kad jis tiesiog pasakys, ką nors mandagaus.

Tavo aiškus Liūtiškas įsižeidimas matosi, bet gal žvilgtelk pagaliau į temos pavadinimą. Niekas tavęs neprašė teisintis. Tiesiog horoskopo parašymo stilius (ne turinys) atspindi rašytoją geriau nei jos pačios horoskopas...Va šia linkme siūlyčiau padirbėti. 4u.gif Padarei klaidą, kad prieš rašydama man horoskopą nežvilgtelėjai į savo lenteles ir nepasižiūrėjai, kad atmestinai padarydama darbą gali iš manęs užsidirbti didelę antireklamą, nes jeigu man kas nors išties patinka, giriu išsijuosdama visais kanalais. Bet jeigu nepatinka...Šįkart gali apkaltinti Marsą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 19:41)
Tavo aiškus Liūtiškas įsižeidimas matosi, bet gal žvilgtelk pagaliau į temos pavadinimą. Niekas tavęs neprašė teisintis. Tiesiog horoskopo parašymo stilius (ne turinys) atspindi rašytoją geriau nei jos pačios horoskopas...Va šia linkme siūlyčiau padirbėti.  4u.gif  Padarei klaidą, kad prieš rašydama man horoskopą nežvilgtelėjai į savo lenteles ir nepasižiūrėjai, kad atmestinai padarydama darbą gali iš manęs užsidirbti didelę antireklamą, nes jeigu man kas nors išties patinka, giriu išsijuosdama visais kanalais. Bet jeigu nepatinka...Šįkart gali apkaltinti Marsą  4u.gif

nemanau, kad bent vienam klientui svarbiau yra jo astrologo asmenybė už patį horoskopą. o reklamą tu man jau padarei, ką tik pati patvirtinai, kad turinys teisingas. bala nematė to stiliaus, ne už stilių man pinigus moka.

tiesa, Marsas čia ir vėl ne prie ko. Saturnas tavo priešas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 04 kovo 2010 - 18:56
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 18:53)
nemanau, kad bent vienam klientui svarbiau yra jo astrologo asmenybė už patį horoskopą. o reklamą tu man jau padarei, ką tik pati patvirtinai, kad turinys teisingas. bala nematė to stiliaus, ne už stilių man pinigus moka.

tiesa, Marsas čia ir vėl ne prie ko. Saturnas tavo priešas.

Maždaug trečdalis horoskopo teisingas. Tikrai ne daugiau. Gyvenimas ilgas, gal netyčia ir likusi dalis išsipildys smile.gif Gal dar įsidarbinsiu kokia administratore, ką nors apiplėšiu ar nužudysiu ar netyčia pakliūsiu į Seimą ir- būtinai- pradėsiu rėkti ant savo vyro...Jam turėtų patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 20:05)
Maždaug trečdalis horoskopo teisingas. Tikrai ne daugiau. Gyvenimas ilgas, gal netyčia ir likusi dalis išsipildys smile.gif Gal dar įsidarbinsiu kokia administratore, ką nors apiplėšiu ar nužudysiu  ar netyčia pakliūsiu į Seimą ir- būtinai- pradėsiu rėkti ant savo vyro...Jam turėtų patikti smile.gif

o dar neigei, kai parašiau, kad meluoji. nes nerašiau niekur, kad kažką nužudysi ar apiplėši.
ir visiškai be reikalo save kompromituoji tokiomis kalbomis, net nenusimanantis žmogus, žino, kad yra ne vienintelis pasaulyje darbas, kuriam jis tinka, o yra keletas variantų, tačiau kazin ar yra bent vienas zmogus, kuris igyja visas jam tinkančias specialybes ir pradirba visuose jam tinkančiuose darbuose. aš nerašiau tau, kad šiuose darbuose dirbsi, rasiau kad tau tiktu administracinis darbas ir darbas politikoje. bet nepaisant to, ką čia dabar paistai, tu tik patvirtini, kad savybės nesąžiningumas ir melas tau labai tinka.

santykių su tavo vyru net nekomentuosiu, tas būtų neetiška kai žinau, kokie jie realybėje ir be jokio horoskopo.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 19:22)
o dar neigei, kai parašiau, kad meluoji. nes nerašiau niekur, kad kažką nužudysi ar apiplėši.

...labai kerštinga, paslaptinga, galėtum įvykdyti nusikaltimą,...

Ištrauka iš mano horoskopo, kurio autorė esi tu.
Tai kuri meluoja?
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 20:29)
...labai kerštinga, paslaptinga, galėtum įvykdyti nusikaltimą,...

Ištrauka iš mano horoskopo, kurio autorė esi tu.
Tai kuri meluoja?

o kur žodžiai, kad nužudysi ar apiplėši?
Atsakyti