Įkraunama...
Įkraunama...

astrologas Naglis Šulija

QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 20:08)
o kur žodžiai, kad nužudysi ar apiplėši?

Tikėjausi, kad ieškai BK žodžio "nusikaltimas" apibrėžimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 21:15)
Tikėjausi, kad ieškai BK žodžio "nusikaltimas" apibrėžimo  lotuliukas.gif

Nusikaltimą apibrėžia keletas požymių: veika, baudziamojo istatymo uzdrausta veika ir pavojinga visuomenei veika.
atskiri nusikaltimai įvardinti BK ir jų yra keli šimtai.

atrodo, kad tikrai horoskope padariau vieną rimtą klaidą, pervertinau tavo intelektą. dėl to atsiprašau.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 03 04, 20:46)
Nusikaltimą apibrėžia keletas požymių: veika, baudziamojo istatymo uzdrausta veika ir pavojinga visuomenei veika.
atskiri nusikaltimai įvardinti BK ir jų yra keli šimtai.

atrodo, kad tikrai horoskope padariau vieną rimtą klaidą, pervertinau tavo intelektą. dėl to atsiprašau.

Ne, tu tiesiog horoskopus supainiojai ir atsiuntei savąjį lotuliukas.gif
Tokia gražia gaida galim ir baigti, nes aš eisiu tv žiūrėti. Gali diskusijos nebetęsti, nes temos sekimo atsisakysiu tuoj pat. Gražaus vakaro, Liūtuke. Patampiau tave už ūsų šįvakar. Gyvenimas yra tik sportinės varžybos (čia iš mano horoskopo, kurį sudarė kitas astrologas)...Jos turi pradžią ir pabaigą...Ir laimėtojai, ir pralaimėjusieji atsiduria ten pat- kapinėse.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 21:53)
Ne, tu tiesiog horoskopus supainiojai ir atsiuntei savąjį  lotuliukas.gif
Tokia gražia gaida galim ir baigti, nes aš eisiu tv žiūrėti. Gali diskusijos nebetęsti, nes temos sekimo atsisakysiu tuoj pat. Gražaus vakaro, Liūtuke. Patampiau tave už ūsų šįvakar. Gyvenimas yra tik sportinės varžybos (čia iš mano horoskopo, kurį sudarė kitas astrologas)...Jos turi pradžią ir pabaigą...Ir laimėtojai, ir pralaimėjusieji atsiduria ten pat- kapinėse.

ačiū už reklamą, beje paskaitose tau turėjo pasakyti, kad sudaryt sau horoskopo neįmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 19:41)
Tiesiog horoskopo parašymo stilius (ne turinys) atspindi rašytoją geriau nei jos pačios horoskopas...  4u.gif 

Ėjau pro šalį...Astrologijoje nieko neraukiu, bet iš šito sakinio supratau, kad geriausias yra tas astrologas, kuris horoskopą surašo jambu arba chorėju. O jei hegzametru, tai išvis be konkurencijos unsure.gif

Jau Saulelė vėl atkopdama budino Marsą
Ir Saturno triūsus pargriaudama juokės...
wub.gif
Atsakyti
joooo, paskaiciau, buvo tikrai idomu thumbup.gif nors ne i tema, bet apie vaizgante buvau geresnes nuomones, nei esu dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 17:56)
Jeigu niekas šioje temoje neparašys apie Naglio Šulijos horoskopą, galiu pasiūlyti jo telefono numerį dviem- trim mergaitėm (tikrai ne daugiau), kurios pasidarytų horoskopą ir čia parašytų savo nuomonę. Būtų išties labai įdomu. (Tik neužverskit mano AŽ prašymais, nes tikrai nesu jo padėjėja ryšiams su visuomene.)
Oi, aš labai noriu Naglio Šulijos numerio. Mielai sulyginčiau su rozmarino darytu horoskopu. biggrin.gif

QUOTE(vaižgantė @ 2010 03 04, 19:29)
...labai kerštinga, paslaptinga, galėtum įvykdyti nusikaltimą,...
O tai kiba netiesa, Vaižgante? blink.gif Dėl galėjimo įvykdyt nusikaltimą - neturiu nuomonės, bet kad vaidini labai paslaptingą ir esi labai kerštinga, tai faktas. rolleyes.gif
Dabar vėl mane užsipulsi... iš keršto. mirksiukas.gif
Atsakyti
Redaguota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 05 kovo 2010 - 13:16
o kam redagavai? išsigandai, kad Šulija pasakys, jog tavęs nepažįsta?
Atsakyti
O man rozmarino astro patiko, parase ir blogas, ir geras savybes. jei nebijai pats saves tos blogos savybes nekenkia. Dar, kiek pamenu, buvo keletas minciu, ir kaip tai galeciau pakeist.
o dar is 12 isvardytu ivykiu gyvenime, praktiskai visi jau buve buvo, todel galima buvo ramiai suprast, kad cia is tiesu as. Is budo bruozu tuo labiau.
Tik, dabar, nesakyk, Vaizgante, kad as pazistu rozmarina. Dabar taip, pazistu, o tada, kai dare astro - radau cia jos kelis postus mamu forume, patiko, kad turi jumoro jausma ir kartais buna kandi, tai ir parasiau. Rozi postus kartais reikia skaityt tarp eiluciu mirksiukas.gif Tada buna smagu, o ne pikta.... Pikta buna del to, kad savybes , kurias turime savyje, matome kitame asmenyje, kaip veidrodyje...

Atsakyti
Kalba eina ne apie blogas ar geras savybes, bet apie profesionalumo nebuvimą. Todėl nereikėtų juo visur girtis. Ar profesionalu viename sakinyje rašyti viena, kitame- paneigti tai? Jums paprastas pvz iš mano horoskopo:

"Sėkmė santykiuose, atsidavusi šeimai ir vyrui, matosi rūpestingumas, išmintis ir tyrumas, o taip pat santuokoje nuoširdumas ir sutarimas, tačiau vyras įžūlus, nepaklusnus, maištingo būdo, gali būti neištikimas. taip pat horoskopas rodo, kad esi rėksnė ir kankini savo vyrą."
Kitoje vietoje rašoma: "nelabai tinkama šeimyniniam gyvenimui."
Aš , kaip ex lituanistė, matau čia logikos klaidas.

Ir daugiau yra tokių vietų:
"Sveikata. Polinkis karščiavimo ligoms. Šiaip kūnas sveikas ir stiprus, sakyčiau, kad netgi yra polinkis į atletiškumą."
"Silpnas imunitetas, silpna vieta juosmuo, šlapimo takai, galva, skrandis."
Tai kokia galiausiai ta mano sveikata? Sveika, bet silpnas imunitetas? g.gif Ar man suprasti taip, kaip realiai yra? Realybėje mano sveikata silpna nuo pat gimimo.

Kokia nauda iš tokio horoskopo?

Jeigu bus galimybė, nes per visas paskaitas nagrinėsim horoskopus, parodysiu N.Šulijai šitą horoskopą.
Atsakyti
Mano klaida, ta, kad tave pažinodama, žinojau kokia bus reakcija ir bandžiau kuo labiau akcentuoti gerąsias savybes, o reikėjo pamiršt, kad kažkada buvom draugės ir rašyt tik teisybę. Už tai ir gavosi netikslumai, nes bandžiau ištempt kuo daugiau gerų savybių, nors realybėje ir žinojau, kad jos nesireiškia. Ypač dėl šeimos.

beje, polinkis ir silpnos vietos, tai nereiškia, kad visą gyvenimą tos vietos bus sergančios, o tik kad didesnė tikimybė, kad tos vietos kentės. Kas dėl silpnos sveikatos tai gali nemeluot, esi tvirta kaip arklys.

Šiaip dėl rodymo Šulijai, tai nemanyk, kad man tai galėtų palikti kokį įspūdį, nes pirmiausia, profesionalus astrologas nekomentuos kito darbo, pats nesudaręs horoskopo. Antra, kaip jo nuomonė mane galėtų įtakot?

Pripažink Vaižgante, tave įsiūtino, kad neparašiau jog esi dievybė, nors tu pastoviai akcentuoji savo dieviškumą.
Papildyta:
beje, ištrauktos atskiros vietos iš konteksto, sujungti sakiniai, ir iškirptos tam tikros dalys išties duoda klaidingą įspūdį. dėk visą horoskopą.
Atsakyti