Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

QUOTE(Lost in life @ 2010 03 07, 00:17)
Nusprendžiau nemiegoti, nenoriu prieštarauti savo pačios įsitikinimams. Pagalvojau apie tai, kad tai yra ypatingas artumas, ir niekada nenorėjau, niekada negalvojau anksčiau apie tokius iš reikalo... Geriau palauksiu to savo žmogaus, jei tik jis kelyje pasitaikys  smile.gif
Ačiū labai visoms jums už atsakymus  4u.gif Padėjote apsispręsti  4u.gif

O kam reikia nusprest is anksto? tarsi save nuraminti, kad sekso tikrai ne bus? suprantama, tai kas nepatirta gali kelti itampa. taciau tikiuos, kad ta itapa bei jusu pacios isitikinimai jums netrukdys pazint 'savo zmogaus'.
Atsakyti
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 02, 15:00)
Taigi esu šiuo metu tokioje situacijoje. Sutikau draugauti su dviem metais už save vyresniu vaikinu. Iš pradžių jis man labai patiko, o dabar supratau, kad tai buvo tik lengvas susižavėjimas, kuris jau kaip ir praėjo. O mes esame ant tiek skirtingi, kad ateities ir kažkur į bendrą ateitį vedančios draugystės su juo neįsivaizduoju. Tačiau jis mane labai įsimylėjęs, žavisi manimi, ir kaip suprantu, jau nori manęs. Visada galvojau, kad mylėsiuos tik iš meilės, bet dabar rožinės svajonės kažkur pasitraukė. Aš dėl to kompleksuoju. Taigi mano klausimas toks: ar verta su juo būti tik dėl sekso? Kažko išmokčiau, kažką naujo patirčiau, o kai sutiksiu savą žmogų, jau žinosiu, kas ir kaip…
Tik va, ar nebus po to morališkai sunku?
Ačiū už rimtus atsakymus  blush2.gif

Gal paprasciausiai pasakyk tam zmogui, kad jums jau nepakeliui g.gif Kam jam teikt kazkokias viltis, jei tu nori juo tik pasinaudoti g.gif O del sekso, tai patarciau susirasti kita zmogu, kuriam irgi bus reikalingas tik seksas, nieko daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
is savo patirties patarciau- su kuo nenori, kas netraukia, su tuo ir nemiegok..Zinoma, gali kilti minciu-gal viskas pasikeis jei mes praleisim kartu nakti..?NESAMONE..arba zmogus traukia arba ne..joks seksas negali pataisyti padeties..juolab meiles tam zmogui neatnes, nebent laikina.
Kaip bebutu, linkiu priimti,Tavo nuomone, teisinga sprendima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2010 03 09, 20:20)
is savo patirties patarciau- su kuo nenori, kas netraukia, su tuo ir nemiegok..

a jeigu jis turi biskeli pinigu ir nekilnojamo turto kroatijoj?
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 22:20)

aha, taip ir galvoji, visos jus moterys paskui pinigine lektumet su bet kuo ir bet kur..Zinoma pilna visokiu, kurios paskui vyru saskaitas banke laksto ir miega su visais senais ar jaunais istvirkeliais..Gink Die, nepagalvokit kad as pries vyrus..tiesiog mano nuomone, pinigai meiles neaugina.Gal naivi, gal jauna, bet meile dar tikiu.
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2010 03 09, 21:34)
.tiesiog mano nuomone, pinigai meiles neaugina.Gal naivi, gal jauna, bet meile dar tikiu.

tu ne cia pataikei.
Cia kalbame ne apie meile, o apie defloracija.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 22:38)
tu ne cia pataikei.
Cia kalbame ne apie meile, o apie defloracija.

nemanau, kad tau spresti kur as pataikiau, pirma savo posta parasiau atitinkama i tema.Ir i tavo klausima atsakiau, kuris cia nelabai i tema buvo, todel ir atsakymo atitinkamo sulaukei.
Ir be to si tema gal ir netiesiogiai, bet liecia meile.
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 21:20)

Tu tikrai taip manai, kad kiekviena galima suvilioti pinigais/turtais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Meluge @ 2010 03 09, 20:20)
is savo patirties patarciau- su kuo nenori, kas netraukia, su tuo ir nemiegok..Zinoma, gali kilti minciu-gal viskas pasikeis jei mes praleisim kartu nakti..?NESAMONE..arba zmogus traukia arba ne..joks seksas negali pataisyti padeties..juolab meiles tam zmogui neatnes, nebent laikina.
Kaip bebutu, linkiu priimti,Tavo nuomone, teisinga sprendima 4u.gif

good.gif
Atsakyti
QUOTE(Meluge @ 2010 03 09, 21:45)
Ir be to si tema gal ir netiesiogiai, bet liecia  meile.

meiles nera..kaip ir dievo.
Papildyta:
QUOTE(rusnele @ 2010 03 09, 22:16)
Tu tikrai taip manai, kad kiekviena galima suvilioti pinigais/turtais?  g.gif

nesuvilioti, o nupirkti.
Taip, as taip manau.
Geras pardavejas gali parduoti bet ka.
O geras pirkejas gali nupirkti bet ka...ir visai nebrangiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapitonas Tenkešas: 09 kovo 2010 - 22:24
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 22:23)
Papildyta:
nesuvilioti, o nupirkti.
Taip, as taip manau.

Kodel tu taip galvoji? Tiesiog idomu...
Nebent prostitute....
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 09, 23:23)

Papildyta:
nesuvilioti, o nupirkti.
Taip, as taip manau.

Prie savu isitikinimu, tokiu kaip:"nera meiles.. kaip ir dievo" visuomet pridek- as manau.tai tik tavo mintys.beje, tavo teiginys ne i tema, atsiprasau, kad kartojuosi, bet cia ne ta tema, meile yra ar ne.Todel ta tema nediskutuojama cia. Jei tau uzkliuvo mano pasakyti zodziai, kad tikiu meile, tai einam i kita tema ir diskutuojam yra jinai ar ne.

Nu protingai pasakyta del tos prekybos. Bet nemanau, kad tai pritinka zmoniu santykiams.
Atsakyti
QUOTE(rusnele @ 2010 03 09, 22:26)
Kodel tu taip galvoji? Tiesiog idomu...

todel, kad geras..

Zioplys nenupirks, o jei nupirks tai permokes.
O profas nupirks...ir pigiai...o gal net ir uz dyka.
Ir jinai pagalvos, kad tai meile.
O is tikruju tai sandoris..
Papildyta:
QUOTE(Meluge @ 2010 03 09, 22:32)
tai einam i kita tema

as taip is karto negaliu. Gal pradziai padraugaukim..
Atsakyti