Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaltybės praradimas iš reikalo

QUOTE(*plepute* @ 2010 03 07, 16:08)
Viskas aisku su jumis, vyrukai biggrin.gif

dar as blogos nuomones apie moteris, nes jos diskusijoj nori , kad paskutinis zodis butu ju...
Ir nesvarbu koks tas zodis.. i tema ar ne, bet svarbu, kad paskutinis..
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 07, 16:22)
dar as blogos nuomones apie moteris, nes jos diskusijoj nori , kad paskutinis zodis butu ju...

moterys tiesiog mintimis ir jausmais dalinasi, o kuo jos kaltos, kad tu minciu ir jausmu jos turi daugiau? liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapitonas Tenkešas @ 2010 03 07, 15:22)

kas is to zodzio, svarbu veiksmas butu tavo paskutinis
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2010 03 07, 17:04)
kas is to zodzio, svarbu veiksmas butu tavo paskutinis

tai tuo labiau ko nervuotis, kad moterys daug sneka? juk ne tame esme, tai lai sau sneka... mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai, kad cia paprasta - jei taves netraukia jis seksualiai tai vien del nekaltybes praradimo fakto kam gultis? Juk kaip kazkas teisingai pastebjo - nekaltybe nera nasta.
Atsakyti
QUOTE(diamondjones @ 2010 03 07, 23:17)
Tai, kad cia paprasta - jei taves netraukia jis seksualiai tai vien del nekaltybes praradimo fakto kam gultis? Juk kaip kazkas teisingai pastebjo - nekaltybe nera nasta.

tai kad sudetinga jau jai susigaudyti traukia ar netraukia. neretai moteris atranda visus tuos pojucius tik po kurio laiko pradejus lytini gyvenima. o cia dar galvoj pilna isivaizdavimu kaip tai turetu buti, koks jis turetu buti ir t.t. turiu as tokia viena drauge, jai siandien 32 metu ir ji dar nekalta - jos galvoje sukurtos tokios iliuzijos del sekso, kad tikriausiai tokia ir liks. kas per daug ar per ilgai, tas nesveika... cool.gif

as vat autores dar paklausciau - ar nuo pirmos dienos jai buvo nemalonu, jei jis prisiartindavo, paliesdavo? manau, kad is pradziu taip nebuvo. o nuo kada tapo? nuo kada ji eme jausti, kad fiziskai jis nera jai patrauklus? ar kartais ne nuo tada, kai ji pajuto, jog reikalas eina link lovos ir ji tiesiog issigando?
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2010 03 08, 01:01)
tai kad sudetinga jau jai susigaudyti traukia ar netraukia. neretai moteris atranda visus tuos pojucius tik po kurio laiko pradejus lytini gyvenima. o cia dar galvoj pilna isivaizdavimu kaip tai turetu buti, koks jis turetu buti ir t.t. turiu as tokia viena drauge, jai siandien 32 metu ir ji dar nekalta - jos galvoje sukurtos tokios iliuzijos del sekso, kad tikriausiai tokia ir liks. kas per daug ar per ilgai, tas nesveika... cool.gif

as vat autores dar paklausciau - ar nuo pirmos dienos jai buvo nemalonu, jei jis prisiartindavo, paliesdavo? manau, kad is pradziu taip nebuvo. o nuo kada tapo? nuo kada ji eme jausti, kad fiziskai jis nera jai patrauklus? ar kartais ne nuo tada, kai ji pajuto, jog reikalas eina link lovos ir ji tiesiog issigando?

Buvo malonu, bet ypatingai didelės simpatijos niekada nejaučiau, o po truputėlį visi pojūčiau šalo. Jau minėjau, dėl ko man dingo trauka. Fiziškai jis yra patrauklus ir su tuo viskas gerai. Mane jis pradėjo atstumti kaip žmogus, kai suvokiau, kad manęs, visų pirma, netraukia jo charakteris. Tai va ir aišku, kad ateities (kalbant apie paprasčiausią draugystę, ne vestuves, aišku lotuliukas.gif ) jokios su žmogum, kurio charakteris atstumia. Ką jau kalbėti apie lovą... Tikrai ne jokioje sekso baimėje esmė.
Na o susigaudyti nemanau, kad sudėtinga. Gi negriūni į lovą su pirmu pasitaikiusiu, bent jau aš negriuvau ir supratau, kad negriūčiau. Visų pirma turi traukti kaip asmenybė, o jei nėra nei tokios, nei fizinės traukos, tai savaime aišku, kad bus visiškas fiasko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lost in life: 07 kovo 2010 - 23:31
QUOTE(Lost in life @ 2010 03 08, 00:30)
Buvo malonu, bet ypatingai didelės simpatijos niekada nejaučiau, o po truputėlį visi pojūčiau šalo. Jau minėjau, dėl ko man dingo trauka. Fiziškai jis yra patrauklus ir su tuo viskas gerai. Mane jis pradėjo atstumti kaip žmogus, kai suvokiau, kad manęs, visų pirma, netraukia jo charakteris.  Tai va ir aišku, kad ateities (kalbant apie paprasčiausią draugystę, ne vestuves, aišku  lotuliukas.gif ) jokios su žmogum, kurio charakteris atstumia. Ką jau kalbėti apie lovą... Tikrai ne jokioje sekso baimėje esmė.
Na o susigaudyti nemanau, kad sudėtinga. Gi negriūni į lovą su pirmu pasitaikiusiu, bent jau aš negriuvau ir supratau, kad negriūčiau. Visų pirma turi traukti kaip asmenybė, o jei nėra nei tokios, nei fizinės traukos, tai savaime aišku, kad bus visiškas fiasko.

OK, tu mane itikinai smile.gif
Atsakyti
Na tikrai nesigulčiau su tokiu žmogumi, kuris manęs netraukia, nei išore, nei vidum. schmoll.gif Jei jau matai, kad jis ne tavo žmogus, kokios gali būti kalbos apie reikalą g.gif
Atsakyti
su nemylimu?
būtų gražu pradžioj galvoti apie jį kaip žmogų, o ne kaip apie sekso objektą. kai bandysi pažinti žmogų, žiūrėk dar ir pamilsi ,)
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2010 03 08, 16:44)
su nemylimu?
būtų gražu pradžioj galvoti apie jį kaip žmogų, o ne kaip apie sekso objektą. kai bandysi pažinti žmogų, žiūrėk dar ir pamilsi ,)

aha, netycia taip... biggrin.gif
Atsakyti
Na mano situacija siektiek panasi, nors as trupuciuka jaunesne, bet jau rituosi link 24 ir sitas klausimas baisiai kamuoja. Siais laikais jai tokio amziaus but nekalta kaip ir nenormalu, vienu zodziu doh.gif
Atsakyti