esamos ir būsimos mamytės, kadangi tarp visų šio forumo temų neradau apie tai kalbančios temelės, tik šiek tiek probėgom temoje apie šlapimo takų infekcijas ir uždegimus, todėl norėčiau pasidalinti savo patirtimi ir išgirsti kitų būsimų ir esamų mamyčių patirtį.
Mano istorija: Iki nėštumo man buvo nesvetimas pasikartojantis cistitas (šlapimo takų ar puslės uždegimas). Kai sužinojau, kad laukiuosi, mano ginekologė tai išsiaiškinusi, skyrė šlapimo pasėlio tyrimą, kad nustatyti ar šlapime nėra bakterijų, nes jos kelia riziką vaikeliui. Tyrimas buvo teigiamas ir gydytoja skyrė gydymą vaistais Uvamin (veiklioji medžiaga - nitrafurantoinum), kurie naikina tyrimo metu išaugusia bakteriją, nes rizikos negydant yra didesnės nei gydant.
Būčiau labai dėkinga, jei esamos ir būsimos mamytės pasidalintų patirtimi gydant bakteriuriją ir vartojant tokius vaistus kaip Uvamin ar kitus vaistus. Ar nesijautėte blogai nuo šių vaistų? Ar pastebėjote kokią įtaką vaikeliui? Ar sėkmingas buvo gydymas? Ir visa kita patirtis labai laukiama šioje temelėje

Galbūt pravers nuoroda, kur rašoma plačiau apie besimptomę bakteriuriją:
http://www.medicine....e...43&subid=gm