QUOTE(carolinaa @ 2012 12 13, 19:54)
[I][FONT=Times] Sveikos mamytes.
Na va ir as kankinuosi su e.coli bakterija ir niekaip negaliu issinaikinti. Siuo metu laukiuosi jau 20sav.

Mano pirmas nestumas ir baisu kiekvienas nesklandumas..

Pirma paseli dariausi mazdaug kai buvo beveik 10sav. rasta e.coli, pirmas gydimas paskirtas antibiotikais - AMPICILLIN 500 mg - 4tabl. i diena, du pakeliai (8dienoms). Dariausi pakartotina paseli, nes vel prasidejo skausmai slapinantis, kai buvo ~19sav. atejo paselio atsakymas, vel isaugo e.coli ir pasidare nejautri mano vartotam ampicilinui

Antram gydymui paskyre Nitrofurantoina (Furadonins 100mg) vel gi 4tabl. i diena, kursas 10 dienu..
Nesuprantu, bet mano gin. sake kad sie vaistai silpnesni uz ampicilina, tai ka jie gali padet jei nepadejo stipresni

Isvis tokia baime man, kad tik viskas su leliuku butu gerai

nes jau verkt norisi del tos prakeiktos bakterijos...
labai jus suprantu, nes lygiai taip pat man buvo per pirmąjį nėštumą, tik tiek, kad ampicilino 1 kursas buvo sėkmingas, bet kiek prisimenu gydytoja sakė, kad jei būtų nesėkmingas tektų tą kursą kartoti. Labai jaudinausi, kad vaikeliui nepakenktų, kad ir antibiotikai nepakenktų, bet viskas baigėsi gerai, auginu sveiką sūnelį. Žinau, kad neščiosioms negalima vartoti gentamicino, nes kenkia vaikelio klausos vystymuisi. Sėkmės jums ir ramybės, viskas bus gerai