QUOTE(SilvaG @ 2010 03 21, 20:57)
Stiprybes Ultra, labai linkiu viso ko geriausio.
Dekui visoms uz informacija.
As jau savo doze uvamin gerti baigiau, kita savaite pakartotinai darysiu paselio tyrima ir tikiuosi sita bakterija "enteroccocus faecalis" pas mane bus isnaikinta.
Man tai gyvenime nebuvo jokių problemų su šlapimo pūsle. Ir šlapimo tyrimai per abu nėštumus buvo idealūs, o dabar paskyrė profilaktiškai gydytojas pasidaryti šlapimo pasėlį, rado tą pačią bjaurastį enterococcus faecalis, paskyrė gerti amoksiciliną ( 3 dienas po 3 tabletes). Negalėjau patikėti, kad čia toks rezultatas, nuėjau pasikartoti tyrimo, tai po savaitės vėl išaugo pasėlis, tik šį kartą enterococcus spp.... o jis bijo vos amoksicilino ir dar dviejų vaistų.
Na, tai jau nesispyriojau, iš karto gėriau antibiotikus... o po dviejų savaičių kartoti tyrimą, matysim, kaip bus tada..
QUOTE(MildukasK @ 2010 11 19, 15:00)
Mano paselyje irgi kazko rado, kazkokiu bakteriju gal? Bet faktas, kad del to nestumas nesivyste

Tyrima kartosisu po sav, tai idomu, kaip bus daba, padejo antibiotikai, ar nelabai??

Tiesa, as uz paselio tyrima nieko nemoku... Cia Seimos centre, ale poliklinikoj...
Pirmas pasėlis nekainuoja nieko, vienas yra valstybės kompensuojamas, o paskui jau tenka mokėti.