Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau....

QUOTE(Frivolous @ 2012 09 05, 00:47)
Nuoširdžiai patariu pasiimk papildomų pravažiavimų dar, kiek išeina pasivažinėk su tėvais, ir būtinai prieš regitrą, valandą prieš, išgerk valerijono 20 tabletyčių ir litrą Vytauto vandens smile.gif Man labai labai pamačijo. Ir aišku gerai išsimiegok prieš egzaminą... Jei dar ir tai nepadeda, pabandyk pasitelkti fantaziją ir sąmonės galią. Juokingai gal nuskambės labai, bet man irgi taip pamačijo  lotuliukas.gif  : įsivaizduok, kad esi kokia nors šnipė, arba atlieki kokią spec.užduotį, kurios tikslas praeiti šitą egzaminą be susikirtimo, nes jei susikirsi kam nors iš tavo artimųjų bus chana. Tada labai gerai per egzaminą su ta mintimi važiuoti, geriau susikaupi, geriau stebi kelią, žodžiu elgiesi kaip tikra operatyvininkė  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Dar vienas variantas, per egzaminą pati kalbėkis tyliai su savimi, sau sakyk ką ir kaip darysi kiekvienoj situacijoj. Irgi labai mačyja  thumbup.gif

nu sorry bet jums viskas gerai? 20 table? unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Normalu bijoti kažko naujo, o ypač tokio atsakingo dalyko, kaip vairavimas. Būtų nenormalu žaliai iškeptam vairuotojui jausis kaip nieko nebebijančiam, turinčiam didelį stažą, vairuotojui.
Baimę nugali didelis noras. Tiesiog sėdi ir važiuoji su drebančia širdim. Su kiekvienu tokiu išvažiavimu širdis dreba vis mažiau.
Save drąsinau, kad visi kažkada pradėjo, kad aplinkui mane yra daug tokių, kurie bijo, bet kažkaip važiuoja. Tai kodėl aš negaliu ? Todėl susikaupiau, atsisėdau ir išvažiavau praėjuis valandai po egzamino išlaikymo smile.gif (pas mus galima važinėti iškart, kai gauni išlaikymo sertifikatą). Aišku, kad bijojau, širdis kalatavosi, bet noras nugali tokiais atvejais.
Mano mašina dar priedo visiškai nauja buvo kai atsisėdau važiuoti pirmą kartą, tai atsakomybė ir baimė dviguba buvo.
Ir toliau baisu, tik ta baimė kinta, mažėja, jausmas už vairo keičiasi.
Vairuoju nuo liepos 13d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Emukas21 @ 2012 09 05, 20:27)
nu sorry bet jums viskas gerai? 20 table?  unsure.gif  doh.gif

valerijonas - vaistinis augalas. Nekenkia. Tik nuo per daug gali apsnūdęs jaustis, bet nei širdžiai nei dar kam nekenkia smile.gif Visi instruktoriai pataria po tiek išgerti prieš egzaminą, jei mato, kad mokinys laaaabai jaudinasi. Šiaip rekomenduoja 10, jei mato, kad sugeba valdytis. Viskas čia ok smile.gif Kadanors pasidomėkit apie valerijono poveikį ir nereiks "facepalm'ų" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Frivolous @ 2012 09 05, 23:13)
valerijonas - vaistinis augalas. Nekenkia. Tik nuo per daug gali apsnūdęs jaustis, bet nei širdžiai nei dar kam nekenkia smile.gif Visi instruktoriai pataria po tiek išgerti prieš egzaminą, jei mato, kad mokinys laaaabai jaudinasi. Šiaip rekomenduoja 10, jei mato, kad sugeba valdytis. Viskas čia ok smile.gif Kadanors pasidomėkit apie valerijono poveikį ir nereiks "facepalm'ų"  rolleyes.gif

Kaip jus galit siulyti zmoguj kazka gerti?juk kiekvienas reguoja skirtingai i "bet kokius" vaistus, ar jie is naturialiu zoleliu ar ne. Tuo labiau pati rasot gali but apsnudes, tai kaip laikyt egzamina?Nezinau per kiek jus instruktoriu perejus kad jums kiekvienas siule, bet man nieko nesiule.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emukas21: 06 rugsėjo 2012 - 16:09
na nepradekime vaistu sudeties ir poveikio aptarineti, tema ne apie tai. Pasiulyti turi kiekvienas teise, o kitos turi savo galvas priimti tokius patarimus, pasinaudoti jais ar ne mirksiukas.gif

kalbant apie baime, as pritariu toms, kurios sako, kad baime nugalesite tik sedusios uz vairo. Su laiku ji vis mazeja. Pati is savo patirties sakau. ax.gif
Pamenu kai pati pradzia buvo, tai dar namiskiai sakydavo, gal tu ten dar nevaziuok sunku bus ir pan., nu tai atsakydavau, kad jei taip bijosiu tai ir pasenti galiu su ta pacia baime.
Oi ir pilvo sukimu buvo, ir pykinimu is baimes, bet tik iki tol, kol sesdavau uz vairo, veliau kazkaip susimdavau ir vaziuodavau ir net malonuma jausti pradejau. Dar ir dabar kai zinau, kad reikes vaziuoti itin sunkiu keliu, ilga laika ir t.t. ir pan., tai jaudinuosi pries...

o egzamino pamenu kaip bijojau, man buvo kazkas nesuprantamo. doh.gif g.gif visa drebejau, nieko blaiviai nesuvokdavau ir zioplas klaidas darydavau, uz kurias poto save vis bardavau. nu bet kazkaip susiemiau. viena karta pamenu kazkokiu raminamu isgeriau pries egz, nu tai dievuleliau, kojos dar labiau drebejo blush2.gif doh.gif kiekviena matyt skirtingai veikia vaistai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 06 rugsėjo 2012 - 18:51
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 04, 23:11)
Aš tai ne vairuot bijau,o Regitros bijau  verysad.gif  Jau net ir teisių nebenoriu,ale liepia tėvai išsilaikyt,kol nebaigė galiot vairavimo mokyklos baigimo pažymėjimas (ty.iki lapkričio pradžios berods).Jau 4 kartus neišlaikiau,po kiekvieno neišlaikymo depresijoj sėdžiu porą savaičių,tai sakau dar vieno karto nepakelčiau,bet negaliu nieko padaryt..tiesiog paimu ir susimaunu...tai mieste,tai aikštelėj.. verysad.gif  verysad.gif  Nebežinau ką ir bedaryt...

Ojojoi...pamenu ta nenormalu nesuvaldoma kinku drebejima.Tik galiu patarti,kad lektumet i egzamina kol nera sniegelio.Nes bent jau man sniegas ir padare meskos paslauga.Vaziavau yrte ,aikstele apsnigta ir visiskai NENUVALYTA doh.gif doh.gif doh.gif Egzaminuotojas perspejo,kad paisiskaiciuociau slydima prie "isibegejimo"...pirma karta ant sniego atsidurus aisku man labai sekesi "PASKAICIUOTI SLYDIMA",bet pavyko sustoti tvarkingai.Koja pakiso T forma,linijos apsnigtos,nusivalyti man sniego neleido,sake,kad kuoliuku pilnai pakanka.Na ivaziuoti tai ivaziavau,bet egzaminatoriui netiko,nes i viena puse per arti,o i kita per toli... doh.gif Sakau,tai uzvaziavau ant linijos?Liepe islipti,issirauke metra ir pradejo matuoti atstumus.... verysad.gif Taip baigesi mano praktikos egzaminas. blush2.gif
Taigi,bekite i egzamina kol nera sniegelio 4u.gif
Atsakyti
Man asmeniskai juokinga skaityt lotuliukas.gif daugiau ir nebeskaitysiu, nes tokiu cia ........ priraset.... Zodis bijau. Bijau as voru, varles slykscios ir pan. O cia bijau vairuoti. Jei bijai vairuoti tai ir nesesk uz automobilio vairo, kaip padare mano mama, ji turi mane arba teti kuris ja vezioja ir jai gana, kartais autobusais vaziuoja. Kam sudarineti avarines situacijas kelyje jei tu bijai vaziuoti, velkiesi ant 20 ar max ant 40, tada nesuziuri ar salia yra masina ir vaziuoji i ja.... ot kaip "faina" tiems kurie vairuoja normalei. Arba parkuojasi valanda laiko ir gaista kito zmogaus laika, juokinga ziureti buna ir dar ypac kai turtingas vyras nuperka dideli nauja automobili o zmona tokia .... kad isiparkuot nemoka lotuliukas.gif vaizdelis geras thumbup.gif tai kam tau ta prabangi masina jei vaziuot su ja nemoki? nedaryk gedos automobiliui ir sau.
As eidama i egza tik jaudinausi, bet buvau uztikrinta kad moku ir padarysiu, issilaikysiu nes moku vairuoti. Vairuoju 6m ir pati nepadariau nei vienos avarijuos, o kiek as ju isvengiau tai nesuskaiciuosi..... Vat kai tokios arba tokie bijodami arba nieko aplinkui nematantys tik save vaziuoja ir taranuoja tave, tai kraujas uzverda...... Bijot, nevairuokit, maziau avariju bus keliuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilenv: 21 rugsėjo 2012 - 12:14
QUOTE(dovilenv @ 2012 09 21, 12:13)
Man asmeniskai juokinga skaityt  lotuliukas.gif 

juokinga skaityt jūsų tokius tridalinius post'us. Dabar tokie laikai, kai vairuoti darosi būtinybė, o ne noro/nenoro reikalas. Žmonės statos namus užmiesty, augina vaikus, fiziškai vienas žmogus nespėja patenkinti visos šeimos poreikių. Čia ne ta tema, kur ateina moterys pasigirti, kad nemoka ar bijo važiuot, ale vistiek iš atrakcijos sėda prie vairo. Ne, bet ateina NET 6m. turinti stažo kvaksė į temą ir pradeda kudakuot, kad išvis nereik vairuot.
Atsakyti
[quote=dovilenv,2012 09 21, 12:13]
Man asmeniskai juokinga skaityt lotuliukas.gif

Na nesupykite,bet jusu pasisakyma tai jau tikrai juokinga skaityti.Jetau!Jus jau net 6 metus vairuojate?! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir savaime suprantama kai pirma karta viena isvaziavote i miesta visiskai nesinervinote... doh.gif
Gaila,kad nesuzinosime atsakymo,nes Jus daugiau sios temos neskaitysite,nes Jums perdaug juokinga.... ax.gif
Ir is kur tokiu tipazu atsiranda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilenv @ 2012 09 21, 13:13)
Man asmeniskai juokinga skaityt  lotuliukas.gif  daugiau ir nebeskaitysiu, nes tokiu cia ........ priraset.... Zodis bijau. Bijau as voru, varles slykscios ir pan. O cia bijau vairuoti. Jei bijai vairuoti tai ir nesesk uz automobilio vairo, kaip padare mano mama, ji turi mane arba teti kuris ja vezioja ir jai gana, kartais autobusais vaziuoja. Kam sudarineti avarines situacijas kelyje jei tu bijai vaziuoti, velkiesi ant 20 ar max ant 40, tada nesuziuri ar salia yra masina ir vaziuoji i ja.... ot kaip "faina" tiems kurie vairuoja normalei. Arba parkuojasi valanda laiko ir gaista kito zmogaus laika, juokinga ziureti buna ir dar ypac kai turtingas vyras nuperka dideli nauja automobili o zmona tokia .... kad isiparkuot nemoka  lotuliukas.gif  vaizdelis geras  thumbup.gif  tai kam tau ta prabangi masina jei vaziuot su ja nemoki? nedaryk gedos automobiliui ir sau.
As eidama i egza tik jaudinausi, bet buvau uztikrinta kad moku ir padarysiu, issilaikysiu nes moku vairuoti. Vairuoju 6m ir pati nepadariau nei vienos avarijuos, o kiek as ju isvengiau tai nesuskaiciuosi..... Vat kai tokios arba tokie bijodami arba nieko aplinkui nematantys tik save vaziuoja ir taranuoja tave, tai kraujas uzverda...... Bijot, nevairuokit, maziau avariju bus keliuose.

Geras vairuotojas ne tas,kuris isvenge,o tas,kuris nepakliuvo i avarine situacija...o jei jau teko issisukinet-reiskia,toliau poros metru pries nosi ,atleiskit,bet nematot-nieko gero... g.gif Tas,kuris visiskai neturi baimes jausmo -irgi niekaip negali buti geras vairuotojas...Tokiu nebijanciu,einanciu taranu be taisykliu ir sudarinejanciu avarines situacijas (ir to,beje,nesuprantanciu)-pilnos gatves... doh.gif Tas,kas bijo-bent jau galvoja ka daro,vaziuoja atsargiai ir pagal taisykles,stengiasi tobuleti ir neisikala i galva kad,va,as jau moku vairuoti ir taskas...Baime yra gerai,ypac kas liecia vairavima-ji padeda nekresti kvailysciu gatveje... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 09 21, 14:29)
juokinga skaityt jūsų tokius tridalinius post'us. Dabar tokie laikai, kai vairuoti darosi būtinybė, o ne noro/nenoro reikalas. Žmonės statos namus užmiesty, augina vaikus, fiziškai vienas žmogus nespėja patenkinti visos šeimos poreikių. Čia ne ta tema, kur ateina moterys pasigirti, kad nemoka ar bijo važiuot, ale vistiek iš atrakcijos sėda prie vairo. Ne, bet ateina NET 6m. turinti stažo kvaksė į temą ir pradeda kudakuot, kad išvis nereik vairuot.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Beje,radau savo postus 2009m:) Sėdau vairuot, žinokit. Va 2 metai be pertraukos, nugalėjus savo baimes ir principus, pamažu man tai tampa malonumu. Visoms LABAI bijančios - vakare, sumažėjus mašinų srautui, sėskit viena pati į mašiną ir važiuokit. Pradžioj neilgus atstumus - iki artimiausios parduotuvės. Ir pasiparkuosit nemušama prakaito tuo pačiu. Ir taip kuo dažniau nedideliais atstumais, kad susidraugautumėt su mašina. Ji pati nevažiuoja - ją valdot jūs 4u.gif Aš supratau,kad baisiau yra net ne tai, kaip AŠ vairuoju, o stresas dėl to, ką pagalvos aplinkiniai, jei tu ilgai parkuosies, užgesi, užlaikysi eismą ir t.t. Ir tie pėstieji, pasirodo, stovėdami prie perėjos nebėga į gatvę... o aš maniau... biggrin.gif

Lapą užsidėkit, ramiau jausitės ir jūs, ir aplinkiniai. Važiuokit ramiai pirma juosta ir nieks nedrįs jūsų trikdyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 21 rugsėjo 2012 - 14:11
Dar apie baime...sakoma,kad baimes jausmo neturi tik psichiniai ligoniai...taigi... ax.gif 4u.gif
Atsakyti