QUOTE(dovilenv @ 2012 09 21, 13:13)
Man asmeniskai juokinga skaityt

daugiau ir nebeskaitysiu, nes tokiu cia ........ priraset.... Zodis bijau. Bijau as voru, varles slykscios ir pan. O cia bijau vairuoti. Jei bijai vairuoti tai ir nesesk uz automobilio vairo, kaip padare mano mama, ji turi mane arba teti kuris ja vezioja ir jai gana, kartais autobusais vaziuoja. Kam sudarineti avarines situacijas kelyje jei tu bijai vaziuoti, velkiesi ant 20 ar max ant 40, tada nesuziuri ar salia yra masina ir vaziuoji i ja.... ot kaip "faina" tiems kurie vairuoja normalei. Arba parkuojasi valanda laiko ir gaista kito zmogaus laika, juokinga ziureti buna ir dar ypac kai turtingas vyras nuperka dideli nauja automobili o zmona tokia .... kad isiparkuot nemoka

vaizdelis geras

tai kam tau ta prabangi masina jei vaziuot su ja nemoki? nedaryk gedos automobiliui ir sau.
As eidama i egza tik jaudinausi, bet buvau uztikrinta kad moku ir padarysiu, issilaikysiu nes moku vairuoti.
Vairuoju 6m ir pati nepadariau nei vienos avarijuos, o kiek as ju isvengiau tai nesuskaiciuosi..... Vat kai tokios arba tokie bijodami arba nieko aplinkui nematantys tik save vaziuoja ir taranuoja tave, tai kraujas uzverda...... Bijot, nevairuokit, maziau avariju bus keliuose.
Geras vairuotojas ne tas,kuris isvenge,o tas,kuris nepakliuvo i avarine situacija...o jei jau teko issisukinet-reiskia,toliau poros metru pries nosi ,atleiskit,bet nematot-nieko gero...

Tas,kuris visiskai neturi baimes jausmo -irgi niekaip negali buti geras vairuotojas...Tokiu nebijanciu,einanciu taranu be taisykliu ir sudarinejanciu avarines situacijas (ir to,beje,nesuprantanciu)-pilnos gatves...

Tas,kas bijo-bent jau galvoja ka daro,vaziuoja atsargiai ir pagal taisykles,stengiasi tobuleti ir neisikala i galva kad,va,as jau moku vairuoti ir taskas...Baime yra gerai,ypac kas liecia vairavima-ji padeda nekresti kvailysciu gatveje...
Papildyta:
QUOTE(solo @ 2012 09 21, 14:29)
juokinga skaityt jūsų tokius tridalinius post'us. Dabar tokie laikai, kai vairuoti darosi būtinybė, o ne noro/nenoro reikalas. Žmonės statos namus užmiesty, augina vaikus, fiziškai vienas žmogus nespėja patenkinti visos šeimos poreikių. Čia ne ta tema, kur ateina moterys pasigirti, kad nemoka ar bijo važiuot, ale vistiek iš atrakcijos sėda prie vairo. Ne, bet ateina NET 6m. turinti stažo kvaksė į temą ir pradeda kudakuot, kad išvis nereik vairuot.