Zuikipuiki gal gali ką gero ar blogo pasakyt apie Lingienę

QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 16:31)
Kazkaip sukasi man ta pavarde galvoje, tikrai ne is gerosios puses, bet gal ka maisau, gaila kad nera psl masioto.,kur mokytojos su nuotraukomis

QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 16:35)
Kazkaip sukasi man ta pavarde galvoje, tikrai ne is gerosios puses, bet gal ka maisau, gaila kad nera psl masioto.,kur mokytojos su nuotraukomis
, Ar jos kabinetas netoli vaisvilaites?? O kokios dar bus pirmokeliu mokytojos??

bus Vaišvilaitė (dailė), Gėnė Lingienė (teatras), Rita... (muzika), Birutė Zubrickienė (šokiai).Nežinau ką rinktis, užsirašiau pas dailę, bet sakot, kad neverta

QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 17:40)
bus Vaišvilaitė (dailė), Gėnė Lingienė (teatras), Rita... (muzika), Birutė Zubrickienė (šokiai).Nežinau ką rinktis, užsirašiau pas dailę, bet sakot, kad neverta 

is siu mokytoju rinksciausi rita - neauksta mokyt, apie 40 metu?? labai graziai bendrauja su vaikais, is tiesu ruosias pamokoms, del lingienes man ji

Na cia mano nuomone, jei butu galimybe eiciau i kita mokykla, o jei ne na gal vaikui patiks ta mokyt kuria pasirinksit
dar galiu pasakyt kad mano nuomone kazkiek subjektyvi, nes nepatiko man ten... todel gal kas nors pasakys ka nors teigiamesnio
QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 18:53)
is siu mokytoju rinksciausi rita - neauksta mokyt, apie 40 metu?? labai graziai bendrauja su vaikais, is tiesu ruosias pamokoms, del lingienes man ji
su mokytojais tarpusavyje nebendrauja,beje jos grazus renginiai buna ir itraukia tevus i veikla, o birutes vaikai labai bijo (as vaiko vietoj irgi bijociau
) siaip kiek supratau mokyt sumazejo, buvo ir jaunu geru mokytoju toje laidoje
Na cia mano nuomone, jei butu galimybe eiciau i kita mokykla, o jei ne na gal vaikui patiks ta mokyt kuria pasirinksit
dar galiu pasakyt kad mano nuomone kazkiek subjektyvi, nes nepatiko man ten... todel gal kas nors pasakys ka nors teigiamesnio

Tai va, mano draugė irgi buvusi tos mokyklos mokytoja, nerekomendavo Lingienės, o rekomendavo Ritą, bet pas ją vietų nebėr

Bet dar svarstau apie galimybę leisti į Balsio mokyklą

kad pas Rita mokytoja (dainavimo) visos vietos jau uzimtos

QUOTE(Klaipėdiete @ 2007 02 26, 21:03)
pasirodo visi gudrus

o jeigu paaiskint kad vaikas superdainuojantis ir tik toje klaseje mato ateiti

QUOTE(zuikispuikis @ 2007 02 26, 22:04)
pasirodo visi gudrus
, bet pries kiek laiko reikia vaika uzrasyti,kad patekt

Va dabar išnagrinėjau visą jų internetinį tinklalapį , tai ten skelbiama, kad klasės komplektuojamos nuo gegužės 2d.

Beje, ten yra ir visų mokytojų nuotraukos, ir mokinių nuotraukos.

QUOTE(Andro @ 2007 02 26, 22:30)
Mokytoja gali labai stipriai įtakoti vaiko asmenybei, būtų skaudu jei ta įtaka būtų negatyvi...
Manęs irgi rūpestėlis laukia, bet mes tai į Balsinę tapu tapu

Ir aš taip manau, kad mokytojos vaidmuo labai svarbus vaiko gyvenime.
Tai va, kad vienam ta pati mokytoja bus

o jūs tapu tapu iš kokio rajono keliausit?

QUOTE(mutti @ 2007 02 26, 11:25)
Aišku, argi galėtų būti kitaip.

QUOTE(ezra @ 2007 02 26, 23:47)

baik tu, nejuokauk taip