QUOTE(Andro @ 2007 02 15, 19:10)
Viskas pradinukui priklauso nuo mokytojos o ne nuo mokyklos, bet jei paskui nebus prasmės eiti toliau, tai vėl negerai. Mašiote vyresniąjam mano sūnui mokytoja davė l. daug. Po to jo turėjo kitą laidą ir buvu vertinama prastai net pati iš darbo išėjo. Antrojo mokytoja buvo rekomenduota bet movėm po 2 klasių, ji nebuvo bloga, bet visai netiko, nejautė mano vaiko, jis jos, nu nebuvo ryšio. Balsio mokykla mums po langais, tai nuodėmė būtų nepasinaudoti. Žadu į menus žiūrėti " laisvai", tai yra neleisiu mokytojams statyti jų į pirmą vietą. Jei mokės dirbti tai spės susiiimti 9-11 klasėje. Jei vaikas nemoka sistemingai dirbti, neturi atsakomybės jausmo tai tiesiog labai sunku.
Tai va aš dabar ir blaškausi ar leisti į Mašiotą
(užsirašėm pas mokytoją Vaišvilaitę, nes su dailės pakraipa) ar į Balsį. Manoji mėgsta menus, ir dailę, ir muziką. O kaip tu sakai, žiūrėsi "laisvai" į menus, tai kaži ar taip išeis, nes ten nuo pirmos klasės yra labai daug muzikos užsiėmimų (solfedžiavimas, instrumentas, choras ir t.t.), aš kalbėjau su keliais mokytojais, tai sakė krūvis yra gana didelis ir būna, kad vaikučiai "nepatempia". Bet jei vaikas gabus, imlus, tai gal ir gerai didesnis krūvis negu kad maženis.