Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos mokyklos

QUOTE(Dilma @ 2007 02 18, 20:13)
unsure.gif Vat tai tau unsure.gif Visi?

rolleyes.gif Aišku, kad ne visi, bet didžioji dalis. O jei dar keli gilijiečiai (penktoje klasėje) patenka į vieną klasę, tai laikykis. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 02 15, 19:10)
Viskas pradinukui priklauso nuo mokytojos o ne nuo mokyklos, bet jei paskui nebus prasmės eiti toliau, tai vėl negerai. Mašiote  vyresniąjam mano sūnui mokytoja davė l. daug. Po to jo turėjo kitą laidą ir buvu vertinama prastai net pati iš darbo išėjo. Antrojo  mokytoja buvo rekomenduota bet movėm po 2 klasių, ji nebuvo bloga, bet visai netiko, nejautė mano vaiko, jis jos, nu nebuvo ryšio. Balsio mokykla mums po langais, tai  nuodėmė būtų nepasinaudoti. Žadu į menus žiūrėti " laisvai", tai yra neleisiu  mokytojams statyti jų į pirmą vietą. Jei mokės dirbti tai spės susiiimti 9-11 klasėje. Jei vaikas nemoka sistemingai dirbti, neturi atsakomybės jausmo tai  tiesiog labai sunku.

Tai va aš dabar ir blaškausi ar leisti į Mašiotą (užsirašėm pas mokytoją Vaišvilaitę, nes su dailės pakraipa) ar į Balsį. Manoji mėgsta menus, ir dailę, ir muziką. O kaip tu sakai, žiūrėsi "laisvai" į menus, tai kaži ar taip išeis, nes ten nuo pirmos klasės yra labai daug muzikos užsiėmimų (solfedžiavimas, instrumentas, choras ir t.t.), aš kalbėjau su keliais mokytojais, tai sakė krūvis yra gana didelis ir būna, kad vaikučiai "nepatempia". Bet jei vaikas gabus, imlus, tai gal ir gerai didesnis krūvis negu kad maženis.
Atsakyti
Tavo minima mokytoja jeigu tai Stasė tai g.gif .buvo vertinama prištaringai. Ten Mašiote su tais menais, tai irgi -tik mokytojams priklijuoti.Kai mes lankėm- nebuvo, paskui kad patraukliau būtų,ėmėspecializuotis.Konkurencija. Balsį mes lankom paruošiamąją grupę ,tai mane tai ir paskatino dukrą leisti, nes pasirodo- gabi. Dabar jau nuo penktadienio eisim dar ir į smuiko pamokas. Aišku tik mokysis smuiką paimti ir aplamai žiūrėsim. Tik man atrodo, kad mokytojas labai jau blush2.gif dukrai ir man patiks, jeigu įspūdis neapvils ir jis dar ir paims nuo 1-os klasės, tai viskas bus gerai. Matai aš iš savo vyresniųjų neišlaužiau to ko jie gali, tai negaliu klysti ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 02 19, 21:12)
Tavo minima mokytoja jeigu tai Stasė tai  g.gif .buvo vertinama prištaringai. Ten Mašiote su tais menais, tai irgi -tik mokytojams priklijuoti.Kai mes lankėm- nebuvo, paskui kad patraukliau būtų,ėmėspecializuotis.Konkurencija. Balsį mes lankom paruošiamąją grupę ,tai mane tai ir paskatino  dukrą leisti, nes pasirodo- gabi. Dabar jau nuo penktadienio eisim dar ir  į smuiko pamokas. Aišku tik mokysis smuiką paimti ir aplamai žiūrėsim. Tik man atrodo, kad mokytojas labai jau  blush2.gif  dukrai ir man patiks, jeigu įspūdis neapvils  ir jis dar ir paims nuo 1-os klasės, tai  viskas bus gerai. Matai aš iš savo vyresniųjų neišlaužiau  to ko jie gali, tai negaliu klysti ir toliau.

Mes irgi lankom paruošiamają klasę Balsio mokykloje ir mus labai kviečia pasilikti, jau pradėjom lankyti pianino pamokėles blush2.gif Bet dėl pirmos klasės dar neapsisprendžiau...
O ta mokytoja Stasė -tai ką, blogai paruošia ar vaikučių nemyli, ar dar kas nors g.gif Aš atsiprašau, kad daug klausinėju, bet labai noriu viską susižinoti ir galutinai nuspresti į kurią mokyklą leisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 02 19, 22:20)
Mes irgi lankom paruošiamają klasę Balsio mokykloje ir mus labai kviečia pasilikti, jau pradėjom lankyti pianino pamokėles  blush2.gif Bet dėl pirmos klasės dar neapsisprendžiau...
O ta mokytoja Stasė -tai ką, blogai paruošia ar vaikučių nemyli, ar dar kas nors g.gif  Aš atsiprašau, kad daug klausinėju, bet labai noriu viską susižinoti ir galutinai nuspresti į kurią mokyklą leisti  ax.gif

Ji gera teoretikė, kiek pamenu net pratybas išleido( matematikos) jei neklystu, tai kur čia menai? Pas mano vidurinėlį atėjo berniukas iš jos klasės lyg tai į 4-ą ar į 5-ą, nepamenu, tai schmoll.gif apie ją. Bet šiaip tai ji mergaites myli o berniukai visi chuliganai sakė, bet turbūt kiekvienam vaikui individualiai l. daug kas susiklosto.

Nu o pas ką jūs parušiamąją lankot blush2.gif Mes pas Zitą..
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2007 02 20, 19:56)
Nu o pas ką jūs parušiamąją lankot blush2.gif Mes pas Zitą..

Mes pas Raselę ax.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 22 vasario 2007 - 14:42
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 22, 14:38)

kas nutiko?
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(mutti @ 2007 02 22, 14:56)
kas nutiko?

biggrin.gif nieko nenutiko...tiks savo posmą į kitą temikę nukėliau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 02 22, 16:31)
biggrin.gif
biggrin.gif nieko nenutiko...tiks savo posmą į kitą temikę nukėliau... biggrin.gif

viskas aišku biggrin.gif aš irgi per abi temas rašau rolleyes.gif
Atsakyti
Tik skaitydama jūsų mintis suprantu, kokia didelė problema vaikui parinkti mokyklą. Niekada anksčiau apie tai nesusimąstydavau. doh.gif
Atsakyti
va,kai aš atradau šią temą...supratau,kad nebus taip lengva apsispręsti..... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 23 vasario 2007 - 09:32