Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai vaisiai nėštumo metu

Sveikos 4u.gif Katik izengem i 3 menesiuka ir pastebejau, kad laaabai norisi apelsinu, mandarinu, valgau net citrina su cukrum uzbertu.Skaiciau, kad gali alergizuoti ir t.t.bet nieko nepasireiskia.
Ar jus valgot situos vaisius ir kokiais kiekiais? ax.gif
Atsakyti
Manes nestumo metu visai netrauke citrusiniai vaisiai. Obuolius tai valgiau, bet juos pirkdavau ukininku turguje, zinojau kad tikri obuoliai be chemikalu
Atsakyti
Aš valgau, ką noriu, ir nesuku sau dėl to galvos thumbup.gif
Nėštumas ne liga, reikia gyventi taip, kaip gyvenai, na, tik gal šiek tiek daugiau ilsėtis... 4u.gif
Atsakyti
Buvo užėjusi manija apelsinams, suvalgydavau kasdien po tris smile.gif
Atsakyti
Man buvo uzejus nenormali manija mandarinams. Valgydavau nesveikais kiekiais, ypac paskutinius menesiukus. Paskui meginau susiimti ir "riboti" - per diena ne daugiau 10-ies mandarinu. Bet ne visada pavykdavo... unsure.gif Kartais virsydavau limita. Dabar leliuka maitinu savo pienuku ir irgi valgau mandarinus,tik maziau. Jo nei beria, nei alergizuoja, nors labai daznai maitinancios mamos negali citrusiniu vaisiu valgyti. Gydytoja sake, cia taip todel kad nestumo metu valgiau daug - vaisius budamas gimdoje per vaisiaus vandenis gauna tu paciu medziagu, kuriu ir mama ir pripranta. Todel butina nestumo metu valgyti kuo ivairesnio maisto ir nekankinti save perdetomis dietomis. Tada nereikia sau maisto riboti ir zindant...
Atsakyti
Pacioj pradzioj valgiau mandarinus nesveikais kiekiais. Paskui gal nuo 16 sav perejau prie citrinu. Kiekviena vakara suvalgydavau po viena, ir patirdavau didziausia malonuma nuo to rugstumo. Dabar kai 27 sav, citrusinius vaisius valgau reciau, bet rugstumo norisi istisai smile.gif
Atsakyti
As irgi pradejau apelsinus kilogramais raityti ir kuo rugstesni tuo geriau, jau net nelupu, tik susipjaustau smile.gif Manau, kad ko norisi to organizmaui truksta ir visada stengiausi taip valgyti, net iki nestumo, o dabar tuo labiau biggrin.gif
Atsakyti
nestumo pabaigoje reiketu maziau valgyti cirtusiniu vaisiu,man taip gine sake pirmo nestumo metu
Atsakyti
As valgau... ziauriai norisi apelsinu ir mandarinu thumbup.gif
Atsakyti
Oi, nu tai ramu tada ax.gif Kol norisi tol valgysiu blush2.gif Iki dabar tai stengiausi riboti, nedaugiau nei 2 apelsinai ir mandarinas arba atvirksciai, bet atrodo tai normali doze 4u.gif
Atsakyti
Teoriskai alergizuoja, bet mes valgem ir valgom, kol kas nieko nepastebejau, kad alergizuotu, aisku nevalgau nesveikais kiekiais, vaa ir dabar kramsnoju pamelo smile.gif
Atsakyti
O man gydytoja uzdraude valgyt mandarinus, apelsinus ir pan, nes pacioj pradzioj negalejau nustot valgius mandarinu, pasake, kad gali alergizuoti. Kazkuri laika buvau apsiraminus, o dabar i diena, bent po 2 suvalgau blush2.gif gal ir negerai, bet labai jau norisi smile.gif
Atsakyti