Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai vaisiai nėštumo metu

man daktare sake galiu valgyt, taciau liepe pries tai citrusinius vaisius nuplaut su silltu vandeniu ir soda. Jei neklystu tai tam kad neutralizuot kazkoki chemikala ar pan, nebepamenu doh.gif apelsinai siuo metu mane irgi labai traukia biggrin.gif
Atsakyti
Niammm kaip skaniai jūs čia diskutuojat... Man irgi patinka citrusiniai vaisiai, nors per pirmą nėštumą net į tą pusę negalėjau pažiūrėt... Užtat dabar valgau tiek, kiek noriu... tongue.gif
Atsakyti
Per savo pirmaji nestuma citrusinius vaisius valgiau tik pirmaji trimestra, paskui netrauke, bet dabar negaliu paziureti i apelsinus ir greipfruktus, tikriausiai atsivalgiau smile.gif
Atsakyti
as manau jei organizmas reikalauja tai valgom thumbup.gif kitos gi net kreideliu uzsimano ir valgo, mano vyresne puske atsimenu vis vogdavo mano kreideles kur ant gatves paisydavau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 03 03, 20:14)
Sveikos  4u.gif  Katik izengem i 3 menesiuka ir pastebejau, kad laaabai norisi apelsinu, mandarinu, valgau net citrina su cukrum uzbertu.Skaiciau, kad gali alergizuoti ir t.t.bet nieko nepasireiskia.
Ar jus valgot situos vaisius ir kokiais kiekiais?  ax.gif

man ir uzeina kad patraukia ant citrusiniu vaisiu ax.gif citrinos kvapas veda mane is proto... nu taip skaniai kvepia, tai niekada neatsispiriu jos suvalgyti su cukrum doh.gif o va siandien mandarinu visai nenoriu. stovi va prie manes visas maisas bet kazkaip nesinori doh.gif
Atsakyti
Valgau apelsinus, kai uzsinoriu biggrin.gif Bet ne daugiau nei 1 per diena ax.gif
Atsakyti
kaip pavydziu tom kurios gali valgyti vaisus, man 8 savaite, i vaisius, o ypac citrusinius net paziureti negaliu. Jei suvalgau tai taip rugstys skrandi sutraukia, kad nori nenori viskas lauk:(
Atsakyti
Aš labai cirtusinius mėgstu. Žiemą apelsinus, mandarinus, greifruktus valgiau. Ir dideliais kiekiais... biggrin.gif Dar prie to nevengdavau ir natūralių apelsinų, citrinų bei greifruktų sulčių išsispausti thumbup.gif
Atsakyti
visa nestuma drebedavau del citrinu.valgydavau be cukraus,po 3 ar 4 is karto.paskui kazkur 8 menesi suvalgydavau beleniek apelsinu,mandarinu ir citrinu.o paskui jau nenorejau ziuret i juos.dabar pastebejau kad jei vaikas mandarinu uzvalgo,tai truputi neryskiai isberia,bet greit pranyksta.o citrinas valgo nesusiraukdamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiaudanti bitė @ 2010 03 04, 10:52)
Buvo užėjusi manija apelsinams,  suvalgydavau kasdien po tris smile.gif

Kasdien maziausiai viena stikline sveziai spaustu apelsinu sulciu isgeriu. Be ju neigyvenciau:)))))))
Atsakyti
Sveikutes! Jetau kaip as jums merginos pavydziu verysad.gif Negaliu visai valgyti citrusiniu vaisiu. Prekybos centruose einu lanku nuo vaisiu doh.gif , nes jai pamatau tai net seiles tysta, o negaliu mane bere. Buvau pas uosvius ir sugalvojau paslapciom nors puse mandarino suvalgyti, galvojau nieko nenutiks. Nepraejo ne pusvalandis, o mano vyras man i sako:
-Tai ka brangute valgei mandarina?
O as:
-Ne nevalgiau.
Tada buvau nuvesta prie veidrodzio ir pamaciau blink.gif visas veidas isbertas. Tai db i kenciu ir tik svajoju apie citr.vaisius ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O man ginas patarė nepiktnaudžiauti citrusiniais vaisiais, tą patį pakartojo ir kita ginė, kad neštumo metu reiktų atsargiai su citrusinias vaisiais.
Atsakyti