Įkraunama...
Įkraunama...

Citrusiniai vaisiai nėštumo metu

as esu laaabai didele citrusiniu vaisiu megeja. o be apelsinu tai gyvent negaliu. tai gydytojos klausiau ar galiu, tai sake, kad glima tik proto ribose. ne tonom kisti, bet puskilogramis ar kilogramas nepakenks. tai ir valgau biggrin.gif
o va mama kai manes laukesi tai sake, kad tasem valge apelsinus. na kai anksciau tokios juodos dideles budavo, tai vat tokia nusipirkdavo ju ir suvalgydavo per diena, dvi. sake, kad galvojo, jog i apelsinus negalesiu net pasiziureti, bet va, nieko. kaip tik juos megstu. bigsmile.gif
Atsakyti
valgau tiek,kiek noriu thumbup.gif
Atsakyti
sveiki, laukiuos pirmo leliuko, i citrusinius vaisius net paziuret nenoriu. pirmam semestre kai pykino daktare patare gert vandeni su citrinos sultim ta ir dariau, bet dabar man citrinos prieses biggrin.gif nors nebuvo jokiu elergiju nieko.
labiau noriu ir traukia prie obuoliu ir arbuzu, bei prieskoniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, mane kai pykino, tai daug mandarinų valgiau, truputį atsigaudavau nuo jų. Tikiuosi, kad nepakenkiau mažiui unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruze_taskuota: 02 liepos 2010 - 11:12
QUOTE(elenuxus @ 2010 03 03, 20:14)
Sveikos  4u.gif  Katik izengem i 3 menesiuka ir pastebejau, kad laaabai norisi apelsinu, mandarinu, valgau net citrina su cukrum uzbertu.Skaiciau, kad gali alergizuoti ir t.t.bet nieko nepasireiskia.
Ar jus valgot situos vaisius ir kokiais kiekiais?  ax.gif

Citrusinius labai mėgstu, valgiau viso nėštumo metu ir gana nemažais kiekiais (jie man padeda nuo vidurių užkietėjimo), jokių alerginių reakciju nepastebėjau nei sau nei dukrai (jai dabar beveik dveji).
Atsakyti
Mano gydytoja juoktis eme, kai paklausiau del citrusiniu vaisiu, sake, kad galiu valgyti kiek lenda ir jokios alergijos leliui nesukels g.gif As vis tiek stengiuosi nepadauginti, paciai ramiau ax.gif
Atsakyti
As manau galima valgyti, jei tik norisi, valgiau su mergaitem, nieko jom nenutiko, ir dabar, nei dienos be mandarinu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruze_taskuota @ 2010 07 02, 12:12)
Na, mane kai pykino, tai daug mandarinų valgiau, truputį atsigaudavau nuo jų. Tikiuosi, kad nepakenkiau mažiui  unsure.gif

man mandarinai irgi issigelbejimas ax.gif suvalgau po kokius 4 i diena, nes vis tik as tikiu tuo draudimu citrusiniu, tai nepiknaudziauju g.gif bet negaleciau nei dienos istvert be mandarinu dabar...o su pirmu nevalgiau jokiu citrusiniu visai, nes dar labiau tikejau sia teorija biggrin.gif bet su pirmu nepykino visai
Atsakyti
po kg mandarinu per diena, nu negaliu taip ju noriu, kad jei galeciau su visom lupenom suvalgyciau. doh.gif o dar siandien maximoj, mandarinai po 2.99lt, ir kaip nevalgysi, smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sileste: 25 lapkričio 2010 - 17:05
Nestumo metu labai norejosi apelsinu. Tai ta poreiki "dusinau"su apelsinu sultimis (is pakelio aisku), na o jei visai lomkes buvo, tai koki viena suvalgydavau i diena. Vis delto cia tokie vaisiai, kuriu musu promociutes nevalge, reiskia ir mes dar fiziologiskai nepasiruosusios neribotam vartojimui:)
Atsakyti
Na stai, baigesi nestumas, baigesi ir noras...taip staigiai.Vyras nuperka visokiu vaisiu, bet stovi kol put pradeda, nebesinori visai... blink.gif O pamenu kaip vos tvardydavaus, kad tik jokiu alergiju po to vaikui nebutu.Siaip ir nera, galeciau valgyt ax.gif
Atsakyti
As labai megstu mandarinus,suvalgyti kilograma man nera kas,budama nescia taip pat juos valgydavau tik aisku biskiuka maziau.
Atsakyti