Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

sveikutes, 4u.gif
kaip jusu svoris 6ta menesi? g.gif
as jau issigandau kai nuo 21 savaites pas mane i savaite pradejo augti po 1 kg.
Bijau kad priaugsiu kaip su pirmuoju 25 kg. o numesti jau nebebus taip lengva doh.gif
Dabar man 23 su puse savaites ir svorio nuo pradziu priaugau 5,5kg unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliusia @ 2010 03 04, 13:02)
sveikutes, 4u.gif
kaip jusu svoris 6ta menesi?  g.gif
as jau issigandau kai nuo 21 savaites pas mane i savaite pradejo augti po 1 kg.
Bijau kad priaugsiu kaip su pirmuoju 25 kg. o numesti jau nebebus taip lengva  doh.gif
Dabar man 23 su puse savaites ir svorio nuo pradziu priaugau 5,5kg unsure.gif

labas, mum 21 savaite o mes jau priaugom 5 kg ax.gif manai cia daug?? doh.gif
Atsakyti
man jau 22sav ir priaugau 4kg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @mamyciukas@: 04 kovo 2010 - 18:35
Na mums jau 22 savaites. Tai nestumo pradzioje numeciau 4kg, tai dabar 3kg jau grizo. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 04 kovo 2010 - 20:30
QUOTE(kukute24 @ 2010 03 04, 15:50)
labas, mum 21 savaite o mes jau priaugom 5 kg  ax.gif  manai cia daug??  doh.gif

nu nezinau lygtai nedaug, bet atsimenu su pirmu man irgi pradejo kas savaite po 1kg priaugti, tik va neatsimenu nuo kelintos savaites. tai i pabaiga jau issiputusi buvau verysad.gif

http://www.indiacurr...en/pregcalc.htm
va cia tai raso kad normaliai nedaug priaugom bet as paskutines savaites daugiau nei cia raso priauginejau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliusia: 04 kovo 2010 - 21:42
na mum jau 23 sav ir nepasakyciau, kad lab jau auga svoris..per men gal 1kg ir priaugau nuo pastarojo svorio:mirksiukas: valgau gerai ir viska ko noriu ir kada noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maukis2: 04 kovo 2010 - 22:30
Nepergyvenkiti, svarbu saves per daug nevarzykit 4u.gif juk cia vienintelis metas, kai galit priaugineti svorio ir jaustis gerai biggrin.gif juk tik dabar galit lepintis kuo tik norite, naudokites tuo 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
sweikutes 4u.gif

Mums jau 21 savaite sutrupuciu ax.gif ir nuo nestumo pradzios 6kg kazkur priaugau doh.gif nu bet kai zvoris auga tai zinai kad viskas gerai blush2.gif tongue.gif nes jai kristu tai tada jau butu problemu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistiute @ 2010 03 05, 11:28)
sweikutes 4u.gif

Mums jau 21 savaite sutrupuciu ax.gif  ir nuo nestumo pradzios 6kg kazkur priaugau doh.gif  nu bet kai zvoris auga tai zinai kad viskas gerai  blush2.gif  tongue.gif  nes jai kristu tai tada jau butu problemu unsure.gif

nesutinku, man svoris pirmame trimestre nukrito apie 6kg, bet as ir valgiau gerai ir pilvukas gerai kaip augo taip ir auga nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Na man jau 21 savaitė suėjo ir pastojus labai buvo bloga, tai nukrito 4kg, bet dar nepriaugau nė gramo bigsmile.gif nors sėdžiu su pirmagime namie ir tikrai nedirbu jokio fizinio krūvio, labai dėl to džiaugiuosi , tačiau nesijaudinkit, aš kai pirmosios laukiausi, tai atvažiavau gimdyti su 13kg priaugiu, tikiuosi šį kartą prasisukti su kur kas mažesniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Galvojanti @ 2010 03 05, 23:54)
Sveikos

Na man jau 21 savaitė suėjo ir pastojus labai buvo bloga, tai nukrito 4kg, bet dar nepriaugau nė gramo  bigsmile.gif  nors sėdžiu su pirmagime namie ir tikrai nedirbu jokio fizinio krūvio, labai dėl to džiaugiuosi , tačiau nesijaudinkit, aš kai pirmosios laukiausi, tai atvažiavau gimdyti su 13kg priaugiu, tikiuosi šį kartą prasisukti su kur kas mažesniu  mirksiukas.gif

Tai 13 cia labai nedaug 4u.gif ir labai lengva juos numesti mirksiukas.gif
O va 25 jau reikia stengtis blink.gif
Atsakyti
Mums 22 savaiteles ir priaugom 5kg smile.gif
Atsakyti