mums tuoj 22sav ir priaugoms 7kg ir šiuo metu dar labiau padidėjo apetitas,reiks laikytis neščiųjų dietos
QUOTE(kacynas @ 2010 03 09, 20:43)
mums tuoj 22sav ir priaugoms 7kg ir šiuo metu dar labiau padidėjo apetitas,reiks laikytis neščiųjų dietos 
o kas per nesciuju dieta
O mums apie dvidesimt savaiciu pagal echo, bet nepriaugta visdar nieko
nulis kg
buvau labai issigandus, bet dare echo- leliukas sveria daugiau, nei turetu, tai turbut jis viska is manes valgo, as ploneju, o jis priaugineja
tai apsiraminau nervus
o streso tikrai buvo
QUOTE(Daliusia @ 2010 03 09, 21:30)
Kažkuriame forume mačiau,tai produktų derinimas,bet to knygoje nėščiųjų biblija yra rekomenduojamų produktų sąrašas,na man svoris auga dėl beprotiško noro valgyti nesveiką maistą,saldumynus,kibinus,miltinius patiekalus,kurių prieš nėštumą vengdavau jie man netinka tukina o dabar negaliu susilaikyti,tad nusprendžiau nuo pirmadienio,kaip visada
Man 25 sav. ir priaugau 1 kg
. Labai savimi didžiuojuosi, kadangi pirmojo nėštumo metu priaugau 22 kg
. 4-5 nėštumo mėn. sirgau bronchitu
, gal todėl svoris neaugo. Dar iki šiol nešioju tuos pačius drabužius ir tik šį mėnesi po truputi pradeda matytis pilvukas. Na tikiuosi, kad man su leliukui viskas ir toliau gerai bus. Apetitas žvėriškas, bet laikykimės mamytės
Paskaitau temas apie svorį ir jaučiuosi nenormali
Nesuprantu - visos giriasi, kad priaugo 1 - 2 maximum 3 kg
Aš tikrai neturiu kažkokių nekontroliuojamų manijų - nei saldumynams, nei nesveikam maistui. Valgau tiek pat , kiek prieš nėštumą. Judu daugiau. Ir ką jūs manot - jau plius 8 kg
Vakar grįžau po savaitės atostogų Egipte, nešiojau visus pernai vasaros rūbelius - nieko naujo nepirkau (išskyrus maudymuką, nes krūtinė padidėjo dviem dydžiais).
Bet pilvą turiu - ohoho.
Galima pagalvoti, kad dvynukus nešioju
Jau imu kompleksuoti dėl to, kad tiek priaugau kg
Vakar grįžau po savaitės atostogų Egipte, nešiojau visus pernai vasaros rūbelius - nieko naujo nepirkau (išskyrus maudymuką, nes krūtinė padidėjo dviem dydžiais).
Bet pilvą turiu - ohoho.
Jau imu kompleksuoti dėl to, kad tiek priaugau kg
freza,kas cia per kompleksai?kol svoris sveikatai nettrukdo,pati jauties gerai,pilvinukas auga-ko dar noret?
man 28 sav,jau plius 13,ir zinau kad dar priaugsiu.na nesu manekene,valgau su protu,plaukioju ir storeju
man 28 sav,jau plius 13,ir zinau kad dar priaugsiu.na nesu manekene,valgau su protu,plaukioju ir storeju
QUOTE(js. @ 2010 03 12, 23:37)
freza,kas cia per kompleksai?kol svoris sveikatai nettrukdo,pati jauties gerai,pilvinukas auga-ko dar noret?
tai kad aplink visos giriasi, kiek mažai priaugo
aš visada buvau liekna. ir dabar beveik tokia esu, tik su dideliu pilvu
pas mane + 12 kg jau
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve
o paskui ale juokais nuleido....
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve
QUOTE(ingabat @ 2010 03 14, 10:44)
pas mane + 12 kg jau
žudantis juokelis
Pradedu nuo pirmadienio ir as laikytis dietos
MB jau juokiasi, sako, kad pro duris greit nepraeisiu
pas mus jau +7kg. bet pilvukas tikrai nera didelis, kokia jusu apimtis pilvo siuo metu ar labai matosi, kad laukiates?
QUOTE(ingabat @ 2010 03 14, 11:44)
pas mane + 12 kg jau