Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir svoris 22-26 sav.

mums tuoj 22sav ir priaugoms 7kg ir šiuo metu dar labiau padidėjo apetitas,reiks laikytis neščiųjų dietos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kacynas @ 2010 03 09, 20:43)
mums tuoj 22sav ir priaugoms 7kg ir šiuo metu dar labiau padidėjo apetitas,reiks laikytis neščiųjų dietos g.gif

o kas per nesciuju dieta g.gif blink.gif
Atsakyti
O mums apie dvidesimt savaiciu pagal echo, bet nepriaugta visdar nieko blink.gif nulis kg blink.gif buvau labai issigandus, bet dare echo- leliukas sveria daugiau, nei turetu, tai turbut jis viska is manes valgo, as ploneju, o jis priaugineja rolleyes.gif tai apsiraminau nervus ax.gif o streso tikrai buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliusia @ 2010 03 09, 21:30)
o kas per nesciuju dieta g.gif  blink.gif

Kažkuriame forume mačiau,tai produktų derinimas,bet to knygoje nėščiųjų biblija yra rekomenduojamų produktų sąrašas,na man svoris auga dėl beprotiško noro valgyti nesveiką maistą,saldumynus,kibinus,miltinius patiekalus,kurių prieš nėštumą vengdavau jie man netinka tukina o dabar negaliu susilaikyti,tad nusprendžiau nuo pirmadienio,kaip visada biggrin.gif ,nevalgyti batonų,saldumynų(na tik kartais blush2.gif ),daugiau vaisių ir daržovių.Bent stengsiuosi blush2.gif
Atsakyti
Man 25 sav. ir priaugau 1 kg 4u.gif . Labai savimi didžiuojuosi, kadangi pirmojo nėštumo metu priaugau 22 kg doh.gif . 4-5 nėštumo mėn. sirgau bronchitu verysad.gif , gal todėl svoris neaugo. Dar iki šiol nešioju tuos pačius drabužius ir tik šį mėnesi po truputi pradeda matytis pilvukas. Na tikiuosi, kad man su leliukui viskas ir toliau gerai bus. Apetitas žvėriškas, bet laikykimės mamytės nestuke.gif
Atsakyti
Paskaitau temas apie svorį ir jaučiuosi nenormali blush2.gif Nesuprantu - visos giriasi, kad priaugo 1 - 2 maximum 3 kg g.gif Aš tikrai neturiu kažkokių nekontroliuojamų manijų - nei saldumynams, nei nesveikam maistui. Valgau tiek pat , kiek prieš nėštumą. Judu daugiau. Ir ką jūs manot - jau plius 8 kg doh.gif

Vakar grįžau po savaitės atostogų Egipte, nešiojau visus pernai vasaros rūbelius - nieko naujo nepirkau (išskyrus maudymuką, nes krūtinė padidėjo dviem dydžiais).

Bet pilvą turiu - ohoho. ax.gif Galima pagalvoti, kad dvynukus nešioju nestuke.gif

Jau imu kompleksuoti dėl to, kad tiek priaugau kg blush2.gif
Atsakyti
freza,kas cia per kompleksai?kol svoris sveikatai nettrukdo,pati jauties gerai,pilvinukas auga-ko dar noret?
man 28 sav,jau plius 13,ir zinau kad dar priaugsiu.na nesu manekene,valgau su protu,plaukioju ir storeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(js. @ 2010 03 12, 23:37)
freza,kas cia per kompleksai?kol svoris sveikatai nettrukdo,pati jauties gerai,pilvinukas auga-ko dar noret?
man 28 sav,jau plius 13,ir zinau kad dar priaugsiu.na nesu manekene,valgau su protu,plaukioju ir storeju  biggrin.gif

tai kad aplink visos giriasi, kiek mažai priaugo ax.gif mano draugė augina pilvuką Norvegijoj, tai iš vis nepergyvena - gimdyti jai tik balandžio 27 , o jau turi plius 18 kg rolleyes.gif ir gydytojai - nė žodžio g.gif o pas mus - kažkokia vieša fobija, skatinama gydytojų...

aš visada buvau liekna. ir dabar beveik tokia esu, tik su dideliu pilvu nestuke.gif tik va, ant svarstyklių lipti baisoka ax.gif ir nerimas su kiekvienu kasniu atsiranda, kas, mano manymu, labai negerai... g.gif
Atsakyti
pas mane + 12 kg jau blush2.gif
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve verysad.gif o paskui ale juokais nuleido....
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2010 03 14, 10:44)
pas mane + 12 kg jau  blush2.gif
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve verysad.gif  o paskui ale juokais nuleido....

žudantis juokelis doh.gif įdomu, kiek pati besilaukdama buvo priaugus svorio ax.gif
Atsakyti
Pradedu nuo pirmadienio ir as laikytis dietos doh.gif MB jau juokiasi, sako, kad pro duris greit nepraeisiu ax.gif pas mus jau +7kg. bet pilvukas tikrai nera didelis, kokia jusu apimtis pilvo siuo metu ar labai matosi, kad laukiates?
Atsakyti
QUOTE(ingabat @ 2010 03 14, 11:44)
pas mane + 12 kg jau  blush2.gif
vakar buvo uzsukus MB mama ji medike, ginekloge, tai pasake kad maziau est reik, tai pasitutau tokia nurukus karve verysad.gif  o paskui ale juokais nuleido....

blink.gif nu ir juokelis doh.gif
Atsakyti