Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas?

Apklausa: Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas? (507 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Man su pirmu 3 val nakties prasidejo saremiai, dar iki 4 pagulejau nes galvojau kad cia paruosiamieji, bet buo 4 jau prasidejo smile.gif 6 buvom ligonineje, 8.35 pagimdziau, dabar su antru tikiuosi taip pat greitai bus smile.gif
Atsakyti
O AS maziausioje kategoijoje, nuo 12-15 val ax.gif
Atsakyti
man prasidejo 02.45 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man prasidejo saremiai apie 12 nakties,o pagimdziau be 14 min 8 vakare doh.gif
Atsakyti
Su antruoju sąrėmiai neskausmingi prasidėjo 16 val., o 19:15 jau turėjau savo angeliuką wub.gif
Atsakyti
Su trečia prasidėjo apie 15val. Apie 21.30 jau sūpavau mazgę wub.gif
Atsakyti
Saremiai prasidejo mazdaug 18val. smile.gif
Atsakyti
Nėštumo metu bijojau, kad sąrėmiai prasidės savaitgalį ir dar naktį biggrin.gif laimei, taip nenutiko. Gimdžiau puikiausiu laiku - trečiadienį vidudienį. Neskausmingi sąrėmiai prasidėjo paryčiui, o 12 val. aš tapau mama.
Atsakyti
Su pirmuoju saremiai prasidejo 20.30 vakare,o gime tik 14.45 po extra CP,su antruoju 3 nakties buvom ligoninej pries 4 jau laikiau mazaji savo rankose blush2.gif
Atsakyti
Prasidejo diena, apie 14 val, kaip ir buvau is seniau suplanavus lotuliukas.gif vyras gryzo is darbo ir iskart vaziavom i ligonine cool.gif
Atsakyti
Vandenys nubėgo apie 6 val. ryto, o 8.21 jau turėjau leliuką ax.gif
Atsakyti
Sąrėmiai prasidėjo apie antrą nakties, šiek tiek po 9 ryte jau sūpavau savo mažylį smile.gif
Atsakyti