23.30 nubego vandenys, kita ryta 12.09 gime lelytis:)
Kai supratau kad jau cia TIE saremiai prasidejo, tai buvo apie 15 val, o vaikeli pagimdziau 6.45
QUOTE(donna bella @ 2010 07 30, 09:22)
Man buvo tas pats, naktis ligonine...brrr
Bet man pasiseke, atvaziavau 6 ryto, pagimdziau 13.20val. Kai gimdziau uz lango sviete saulute ir ciulbejo pauksteliai (cia juos girdejau dar kol epiduras veike)
Labai įdomi ir netgi naudinga apklausa
Kažkodėl man neleido paskirti savo balso, bet žiūrint į rezultatus būčiau pakliuvusi į populiariausią periodą- 0-3 val. nakties
Kažkodėl man neleido paskirti savo balso, bet žiūrint į rezultatus būčiau pakliuvusi į populiariausią periodą- 0-3 val. nakties
Gimdymas prasidėjo dieną apie 10 val,bet pagimdžiau kitos dienos ryte
As tai isvis nesupratau, kad gimdau. Galvojau, tiesiog paruosiamieji kamuoja (laukiau reguliaru, nes gi liepia vaziuot i ligonine kai kartojasi kas 5-7 minutes). Bet vyras vos ne jega nuveze i AK. Mane apziurejes ginekologas iskart liepe skubiai ruosti gimdykla. Pasirodo - 8 cm atidarymas, o as nieko stipraus nejauciu
Praejus 1,5 val. nuo to, kai atsiduriau gimdykloj jau rankose laikiau savo mazyli
Prasidejo apie 2.00 iskart gan skausmingi ir dazni, bet nereguliarus, todel net 6 ryto vaziuodama i ligonine nebuvau isitikinus, kad jau gimdysiu
pagimdziau 10 val ryte
aš iš daugumos kol kas
prasidėjo apie 2trą nakties, o pagimdžiau po 20 valandų 21:38 val. dar pamenu galvojau, nu kodėl nakty, nu taip norėčiau pamiegot dar
ale greitai miegai išsilakstė
O as labai bijojau gimdyt nakti pradet, nes gulejau patologiniam ir galvojau ar yras isgirs mano skambuti nes labai sunku ji prizadint
Bet skatint pradejo ryte, pagimdziau vakare. Nakti man smagiau gimdyt atrodo (bent jau Klaipedoj), nes ramiau, prigesina sviesas gimdykloj, tokia grazi rami aplinka
prasidejo skausmeliai gal 21val, supratau, kad cia tikrai saremiai apie 1 val nakties, o pagimdziau 5.45val
24 val. prasidejo saremiukai, 3:30 buvau ligoninej, 13:34 gime mazyle
24 val prasidejo saremiai, 17.3 gime sunelis