Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas?

Apklausa: Kuriuo paros metu prasidejo gimdymas? (507 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Dukrytę pagimdžiau 21.15, sūnų - 00.06
Atsakyti
Suvokimas atejo apie 10val vakaro, o puse 8 ryte jau laikiau ant ranku maziuka rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif man saremiai stiprus prasidejo apie 3h nakties, 4h jau buvau pakeliui i ligonine ir vandenys nubego masinoj doh.gif ir lygiai 11h dienos mazute kvepavo pasaulio oru smile.gif
palyginus su kitomis visai greit mano maziuke issoko is mamytes pilvelio wub.gif
Atsakyti
pirmakart saremiai prasidejo ryte, devinta valanda, vandenys nenubego, teko nuleisti. 14,35 jau turejau dukryte.
antrakart saremiai prasidejo vidurdieny, apie 13 h, vandenys taip pat nenubego, teko nuleisti. puse sesiu jau turejau dukryte
Atsakyti
Man tai buvo pirmas gimdymas - saremiai prasidejo apie 12 nakties, o jau 8.10 ryto laikiau dukryte smile.gif
Atsakyti
man saremiai prasidejo apie 16 val.. bet kokie ten saremiai - juokingi maustelejimai, rimti saremiai prasidejo apie 1.30 nakties, o 5.23 jau ciuciavau dukryte wub.gif
Atsakyti
17.10 pagimdžiau savo mažiuke
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad vaikai vaikai gimsta tada, kai būna "pagaminti".
Šiaip tuo netikiu, bet pirmas gimė kaip tik tada...
Atsakyti
abiem maziukam cezari atliko ryte smile.gif
Atsakyti
su dukra prasidejo vakare, o su sunum ryte... biggrin.gif
Atsakyti
Vandenys nubego 2 val. nakties,3val. buvau ligoninej,o mazoji gime 13val.21min wub.gif ...
Atsakyti
pirmi saremiu pozymiai prasidejo 06 val ryte
Atsakyti