Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (13 tema)

user posted image

Labas rytas. Įdedu dar kartelį amariliuką dėl daivasen. Nu gal dabar matysis iš naujo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2010 03 07, 10:51)
thumbup.gif  thumbup.gif , o kokias ten sėklas brandini?

Charisma x Lady Jane ir Charisma po 2
Atsakyti
Na va ir aš jau galiu parodyti kas pražydo iš mano obuolinio.
user posted image
user posted image

Paguoda tik tokia, kad rožinio neturėjau smile.gif Ir iš tiesų jis man labai gražus, bet.... taip norėjau obuolinio.

Skaičiau jūsų postus, kaip iš tiesų perki vieną, o gauni kitą... tik man taip pirmą kartą nutiko 4u.gif Iš tiesų nemalonu smile.gif

Gal galite parašyti, kur jūs pasitikite pirkdami amarilius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 06, 23:11)
Ačiū, plepute  mirksiukas.gif

blush2.gif tuoj atšils ir jau nebegalėsiu tiek daug plepėti-gėlytės ir daržas atims laisvalaikį.
Atsakyti
QUOTE(noras1 @ 2010 03 07, 09:09)
Paguoda tik tokia, kad rožinio neturėjau smile.gif Ir iš tiesų jis man labai gražus, bet.... taip norėjau obuolinio.

Skaičiau jūsų postus, kaip iš tiesų perki vieną, o gauni kitą... tik man taip pirmą kartą nutiko 4u.gif  Iš tiesų nemalonu smile.gif

Gal galite parašyti, kur jūs pasitikite pirkdami amarilius  4u.gif

man shitas daug grazhesnis uzh obuolini ax.gif
o pasitiket galima nebent kitu pazhystamu amariliu augintoju...nes, kiek rodo patirtis, net ir internetinese vokieciu/olandu parduotuvese pasitaiko sumaishytu svogunu...

daivasen,- nugi pasizhiurek per 'properties' jei tau forume tiesiai nerodo...uzlipk ant langelio, nusikopijuok adresa ir pamatysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 07, 12:33)
blush2.gif tuoj atšils ir jau nebegalėsiu tiek daug plepėti-gėlytės ir daržas atims laisvalaikį.

Ir man bus tas pats - retai čia užsuksiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(noras1 @ 2010 03 07, 12:09)
Na va ir aš jau galiu parodyti kas pražydo iš mano obuolinio.

Skaičiau jūsų postus, kaip iš tiesų perki vieną, o gauni kitą... tik man taip pirmą kartą nutiko 4u.gif  Iš tiesų nemalonu smile.gif

Gal galite parašyti, kur jūs pasitikite pirkdami amarilius  4u.gif

Labai gražus wub.gif Gali pasitikėti tik pirkdama iš gėlininkų-forumiečių, nes ir užsienio parduotuvėse būna sumaišytos rūšys verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2010 03 07, 13:31)

daivasen,- nugi pasizhiurek per 'properties' jei tau forume tiesiai nerodo...uzlipk ant langelio, nusikopijuok adresa ir pamatysi smile.gif

Buvo padaryta problema dėl nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 07 kovo 2010 - 11:37
Labai ačiū už komentarus ir atsakymus. Man šis amarilis iš tiesų irgi labai gražus. Bet obuolinio vis tiek noriu. blush2.gif
Gal kas turite vaikučių ?
Atsakyti
Nulaužiau du Supreme Garden žiedus dar neišsiskleidusius cry.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 03 07, 22:55)
Nulaužiau du Supreme Garden žiedus dar neišsiskleidusius    cry.gif

Nu tai kaip čia dabar? g.gif
Atsakyti
Oi, merginos, kas per grožis tų gėlių, galėčiau žiūrėti ir žiūrėti wub.gif wub.gif wub.gif

Mano irgi vienas amarilis jau žydi, dar 2jau beveik skleidžiasi, kiti tik pumpurus sukrovę....
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 07, 23:37)

Mano irgi vienas amarilis jau žydi, dar 2jau beveik skleidžiasi, kiti tik pumpurus sukrovę....

Foto laukiam bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites,as turiu klausima............O kaip priziurit nuzydejusi amarili,ar vasara sodinat lauke bulve,ar kur paslepiat????????????Nes as pernai savo bulve isnesiau i lauka ir simet man ji nezydejo,viena lapa isleido ir viskas???????????Gal pakenke? g.gif
Atsakyti