Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (13 tema)

Aderaa jau žiedų žiedų pas tave 4u.gif

Visas su pavasariu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalka: 08 kovo 2010 - 09:54
Su kovo-8-ąja, mielosios:

user posted image
Atsakyti
mano lovely garden cia kur turejo buti supreme garden... keturi ziedstiebiai po 6 ziedus wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 03 07, 10:55)
user posted image

Labas rytas. Įdedu dar kartelį amariliuką dėl daivasen. Nu gal dabar matysis iš naujo? mirksiukas.gif

deje nematau g.gif tik tuscias laukas.....

QUOTE(uups @ 2010 03 07, 12:31)
man shitas daug grazhesnis uzh obuolini ax.gif
o pasitiket galima nebent kitu pazhystamu amariliu augintoju...nes, kiek rodo patirtis, net ir internetinese vokieciu/olandu parduotuvese pasitaiko sumaishytu svogunu...

daivasen,- nugi pasizhiurek per 'properties' jei tau forume tiesiai nerodo...uzlipk ant langelio, nusikopijuok adresa ir pamatysi smile.gif

Aciu.... aciuks.gif
QUOTE(jediara @ 2010 03 07, 12:38)
Ir man bus tas pats - retai čia užsuksiu  ax.gif
Papildyta:

Labai gražus  wub.gif   Gali pasitikėti tik pirkdama iš gėlininkų-forumiečių, nes ir užsienio parduotuvėse būna sumaišytos rūšys  verysad.gif
Papildyta:

Buvo padaryta problema dėl nieko  irnesakyk.gif

Ne problema tik seip domejausi kodel as vienintele sios nuotraukos nematau.....

Su moters diena visas.....user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivasen: 08 kovo 2010 - 11:12
QUOTE(daivasen @ 2010 03 08, 12:10)
deje nematau g.gif tik tuscias laukas.....

gal tavo internetas lėtokas, tai palauk kol "užkraus", nes nuotrauka didelė.
Atsakyti
Sveikos gelininkes smile.gif Norejau paklausti,gal kuri zinot,kodel mano amarlis nezydi,tik lapai ir viskas g.gif Parsiveziau is mociutes tai l.graziai zydejo,nutejo atzala,tai kai baige zydeti,as ja persodinau,po zydejimo nupjoviau lapus,padejau tamsiai.Po to kai jau islindo nauji lapeliai,as ja nunesiau ant saules,bet jau kiek menesiu praeje,o ji nei negalvoja zydet g.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 03 08, 13:45)
Sveikos gelininkes smile.gif Norejau paklausti,gal kuri zinot,kodel mano amarlis nezydi,tik lapai ir viskas g.gif Parsiveziau is mociutes tai l.graziai zydejo,nutejo atzala,tai kai baige zydeti,as ja persodinau,po zydejimo nupjoviau lapus,padejau tamsiai.Po to kai jau islindo nauji lapeliai,as ja nunesiau ant saules,bet jau kiek menesiu praeje,o ji nei negalvoja zydet g.gif

čia ir buvo tavo klaida. Kai nužydi amarilis, svogūnas kaupia jėgas sekančiam žydėjimui, o jeigu lapų nėra, tai nėra kaip kaupti jėgas.
Atsakyti
QUOTE(pipiriux @ 2010 03 08, 03:03)
Mergaites,as turiu klausima............O kaip priziurit nuzydejusi amarili,ar vasara sodinat lauke bulve,ar kur paslepiat????????????Nes as pernai savo bulve isnesiau i lauka ir simet man ji nezydejo,viena lapa isleido ir viskas???????????Gal pakenke? g.gif

Nežinau kaip kitos, bet aš kai nužydi išnešu į daržą, aišku neužmirštu palaistyt ir patręšt, kad kaip tu sakai ,,bulvė'' kauptų jėgas ateinančiam žydėjimui.
Rudeniop išraunu, į dėžutę sumetu ir į rūsį, paiilsinu ir kada jau nori gali bandyti juos žadinti, kažkur skaičiau, kad užtenka ir mėnesio pailsėti, bet aš savo cibulius parsinešu sausio gale, ar vasary, kartai prasižydinu kalėdoms.Palaikau kambaryje 10-15dienų, tada susodinu, o jau paskui gerti duodu ir dar patręšiu.
Mano kiti cibuliai nedideli tai ir žiedai nedideli, kur didesnis cibulis ir žiedai dideli jų daugiau ir žiedynkočių daugiau.. smile.gif
Atsakyti
Na rodausi savo gėlytes, jos nekokios veislinės, bet visvien man gražios wub.gif

šita pražydo pirmoji, ją man senai padovanojo draugė, ji buvo visiškai balta, bet aš padariau klaidą, vieną metą pasodinau į lovelį ,kartu su raudonais amariliais, tai ji matyt išsigimė ir paliko tokia su raudonom driūželėm

user posted image

Šita šiandien truputį prasiskleidė, kovo 8-osios proga

user posted image

O čia dar tik būsimieji žiedai

user posted image

Dar vieną žiedą noriu parodyti, šitas amarilis buvo žydėjęs praeitą pavasarį, beje jo žiedas mano avatare,paskui štai taip sužydėjo rudenį darže, jau galvojau , kad šį pavasarį nežydės, nes išleido lapus ir greitai pradėjo juos auginti ir jie jau didoki, bet pamačiau, kad žiedelį tokį vargšiuką vis dėlto išleido.

rudeninis žiedas
user posted image
Atsakyti
Aderaa, puikūs žiedeliai, tokie dideli. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 08, 14:05)
čia ir buvo tavo klaida. Kai nužydi amarilis, svogūnas kaupia jėgas sekančiam žydėjimui, o jeigu lapų nėra, tai nėra kaip kaupti jėgas.

o tai dabar jau seniai isauge nauji lapai,bet nekrauna ziedu gele schmoll.gif tai dar kada nors ji zydes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 08, 18:54)

šita pražydo pirmoji, ją man senai padovanojo draugė, ji buvo visiškai balta, bet aš padariau klaidą, 003/2c/789f44506faa.jpg[/img][/url]

Nematyta ir labai graži wub.gif
Atsakyti