Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (13 tema)

QUOTE(zebrina @ 2010 03 09, 10:11)
Ice tea sveika sugryzus thumbup.gif  4u.gif o jau vaizdelis  wub.gif net supavydejau ...
Ir geliukas grazuolis wub.gif
o as vakar nuo MB gavau Limona thumbup.gif na jau svoguno didumas..ir 2 ziedkociai.Kad tik prazystu tai kas parasyta g.gif
O sesei nupirkau Nymfa su milziniskais ziedkociais blink.gif tikri gigantai..ir tik  21lt.mokejau..

ale kur sitoks apsiprekinimas buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2010 03 09, 09:12)
ale kur sitoks apsiprekinimas buvo  g.gif

Birzai mirksiukas.gif paprasta geliu parda..dar liko po viena nymfa ir limona ax.gif
Turetu ir kitur ju pasirodyt ,juk pavasaris gi ..tipo lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, va dar truputis iš amarilių temos hihihi.gif hihihi.gif - MB gimtadienio proga padovanojo riedučius, tai kelionės į Olandiją nebus verysad.gif Nebent už savus pinigus mirksiukas.gif Ryt pakalbinsiu draugę keliauti kartu, kuri irgi po truputį kabliuojasi ant amarilių rolleyes.gif Tai dar rankų ir svajonių nenuleiskit bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 09:57)
Aš ČIA  bigsmile.gif  wub.gif

Tu mums gražią žiemą atnešei bigsmile.gif as mus dabar sninga, kaip pasakoje thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(zebrina @ 2010 03 09, 10:11)

o as vakar nuo MB gavau Limona thumbup.gif na jau svoguno didumas..ir 2 ziedkociai.Kad tik prazystu tai kas parasyta g.gif
O sesei nupirkau Nymfa su milziniskais ziedkociais blink.gif tikri gigantai..ir tik  21lt.mokejau..

ir tokių grožių radai? O jau vyro supratingumas thumbup.gif maniškis tai griežtai atsisakė amarilių pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 09, 11:36)
Tu mums gražią žiemą atnešei bigsmile.gif as mus dabar sninga, kaip pasakoje thumbup.gif

Tai kad žinok, turėjau SAULĘ ir ŠILUMĄ atvežti, nebent Šveicarijoj prisikabino, nes tenai ŽIAURIAI didelėm snaigėm DRĖBĖ doh.gif

Kaip sekėsi namučius šefuoti?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 11:31)
tai kelionės į Olandiją nebus  verysad.gif Nebent už savus pinigus  mirksiukas.gif 

aš kitais metais važiuosiu bigsmile.gif nors planavau, kad šiemet, bet dar sūnelis manęs nepaleidžia.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 12:37)
nebent Šveicarijoj prisikabino, nes tenai ŽIAURIAI didelėm snaigėm DRĖBĖ  doh.gif

Kaip sekėsi namučius šefuoti??  bigsmile.gif

Buvai ir Šveicarijoj? bigsmile.gif kaip faina-kalnai su snieguotomis viršūnėmis thumbup.gif dar nebuvus Šveicarijoj, labai noriu tongue.gif o ten amarilių yra? lotuliukas.gif
namučius tu geriau prižiūri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 09, 11:37)
Papildyta:

ir tokių grožių radai? O jau vyro supratingumas thumbup.gif maniškis tai griežtai atsisakė amarilių pirkti lotuliukas.gif

Tai kad istikruju tai ejau agurku seklu pirkt, lotuliukas.gif o jis gal butu kokia tulpe prigriebes..bet kai pamate mano akis ziurincias i amarilius ,tai viska suprato thumbup.gif ir jam jau pradeda patikt kai zydi.. biggrin.gif tik "salotu pilnos palanges nervuoja..
Ice tea, diasaja o kada tu cia jus planuojat keliaut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 09, 11:41)
aš kitais metais važiuosiu bigsmile.gif nors planavau, kad šiemet, bet dar sūnelis manęs nepaleidžia.

Mes kantrios- PALAUKSIM mirksiukas.gif

QUOTE(diasaja @ 2010 03 09, 11:41)
Buvai ir Šveicarijoj? bigsmile.gif kaip faina-kalnai su snieguotomis viršūnėmis thumbup.gif dar nebuvus Šveicarijoj, labai noriu tongue.gif o ten amarilių yra? lotuliukas.gif
namučius tu geriau prižiūri smile.gif

Teko pravažiuoti rolleyes.gif Degalinėse ir WC amariliais neprekiauja verysad.gif
hihihi.gif hihihi.gif

Gal gali atsiųsti man koreguotą amarilčikių sąrašėlį mirksiukas.gif
Ačiū už pagalbą thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 09 kovo 2010 - 11:56
QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 12:55)

Gal gali atsiųsti man koreguotą amarilčikių sąrašėlį  mirksiukas.gif

o.k smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2010 03 08, 12:52)
mano lovely garden cia kur turejo buti supreme garden... keturi ziedstiebiai po 6 ziedus  wub.gif

vaje blink.gif netikejau kad vienas svogunas galetu leisti 4 ziedstiebius ir dar po 6 ziedus blink.gif blink.gif
fantastika wub.gif
cia pirktinis ar pacios augintas g.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 10:57)
Aš ČIA  bigsmile.gif  wub.gif
Žiauriai pasiilgau JŪSŲ user posted image

O čia atostogų vaizdeliai  hihihi.gif

fantastines atostogos wub.gif

QUOTE(Ice tea @ 2010 03 09, 12:31)
Ai, va dar truputis iš amarilių temos  ............  Ryt pakalbinsiu draugę keliauti kartu, kuri irgi po truputį kabliuojasi ant amarilių  rolleyes.gif Tai dar rankų ir svajonių nenuleiskit  bigsmile.gif  thumbup.gif

Jei jau vaziuosit ar bus galima prisijungti su norais blush2.gif
Atsakyti
Sveikos!
senokai buvau užsukus.
Ice tea smagu tave matyti. smile.gif
Pentarda klausėt kaip tuos meilenių vaikus greičiau užauginti. Na pas mane jie irgi nelabai nori augti, nors ilgai neužsibūna. Siūlyčiau pasodinti į trąšią žemę. Labai tiktų trąšos svogūninėm gėlėm. Man patiko Atgaiva C, bet šiais metais niekur nematau pirkti
Ir dar. Kažkas gyrėsi nusipirkus Red Pearl. Ar jau pražydo ir kokia spalva? Aš irgi įsigijau tokį. Už kelių dienų pražys. Norėčiau palyginti. Pagal pumpurų spalvą (jei nepasikeis) turėtų būti bordinė.
( va tai užderėjo bordo derlius pas mane. Sakau jau rekia sustoti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 09 kovo 2010 - 13:32
QUOTE(Aderaa @ 2010 03 08, 17:54)
Na rodausi savo gėlytes, jos nekokios veislinės, bet visvien man gražios wub.gif

Surašyk visas savo grožybes- įtrauksiu į sąrašėlį mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pentarda @ 2010 03 09, 12:34)
Jei jau vaziuosit ar bus galima prisijungti su norais blush2.gif

BŪTINAI bigsmile.gif mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti