Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

O aš susapnavau, kad vyras partempė namo mažų gyvūnėlių (šiaip laikom vieną katę). Žiūriu as įtuos gyvūnėlius ir sakau vyrui: ''Dieve, mažas, kam tu juos atitempei - dabar turėsim dvi kates ir šunį, ot tai bus vargelio".
Po savaitės sužinau, kad pastojau - netyčiukas. O neseniai sužinojau, kad dviems dukrytėms į kompaniją gimdysiu broliuką. wub.gif
Atsakyti
Aš prieš pastodama vos ne kiekvieną naktį sapnavau vaikus. Bet kai nelaukiau ir negalvojau, tai neatkreipiau dėmesio, nes ir anksčiau tekdavo pasapnuoti, tik ne šitiek.
Atsakyti

Anksčiau labai dažnai sapnuodavau vaikus (gal dėl to, kad fotografuodavau krikštynas, gal dėl giminės gausėjimo). Kartais būdavo net kelias naktis iš eilės. Bet nieko tokie sapnai neatnešdavo :)
O va uošvienės sapnas kažkoks pranašiškas - papasakojo, kad gimė vaikelis, gražus, visi labai laimingi, ir po poros dienų sužinojau naujieną  :nestuke 

Atsakyti

Aš sapnavau labai baisų sapną, mano sūnui kaip tik kristi dantys turėjo, o aš sapnuoju kad jam jau visa burna pridygusi dantų ir vienas gomurio viršuje, atsibudusi išsigandau, net pasikonsultavau raganų forume - vienas iš atsakymų buvo kuris man labiausiai užstrigo, kad vaikučio siela renkasi mane... tuo metu dar nesilaukiau ir net neplanavom, bet po kažkur mėnesio netikėtai "ant bajerio" pasidarius testą rodė II... nu ir kaip netikėt?? iš baisaus sapno gavosi graži tikrovė :)

Atsakyti

Sveikos, šiandien sapnavau, kad guliu ir matau kaip po mano pilvo oda matėsi virkštelė, toks iškilimas.. kaip manot čia dėl to, kad ką tik pastojau ir mąstau ar reiktų sunerimt, kad čia kažką reiškiantis sapnas? jokios reikšmės neradau.. :) 

Atsakyti

Sveikos, nesuprantu savo sapnu. Savaites pradzioje sapnavau, kad turiu leliuka maza, pasiziuriu, o ten maza balta pelyte su pampersu. 😁 maudziau as ja vonioje, o vonioje plaukioja daug mazu akvariuminiu zuveliu ir negyvu uodu...kita nakti sapnavau, kad saremiai, dideli ir jau gydytojai liepe gimdyt ir prabudau. Aplinkoje nera nesciuju, patys su vyru irgi vaiku neturim, gal cia zenklas, kad leliukui jau laikas? 😉

Atsakyti

Sveikos,

prieš kelias naktis sapnavau kažkokį namelį, jaukų ir nediduką. Vaikščiodama po jį nuėjau ieškoti tualeto, atlikau savo reikalus ir žiūriu, kad tualeto dugne matau gėlą gėlą vandenį ir tame vandenyje daug įvairaus dydžio akmenų. Na, buvo panašu, kad prieš mane gražaus ir švaraus upelio vanduo. Sapne vyrui sakau, žiūrėk kokie akmenys ir koks gėlas vanduo. Niekaip negalėjau atsistebėti jo skaidrumu. Dar po akimirkos matau, kad tame klozete atsirado upėtakis! Toks didelis ir "sultingas". Jis tiesiog gulėjo tame klozete :D Nors realybėje tų žuvų aš neskiriu, o ten žinojau, kad tai yra būtent upetakis ir ne kas kitas (gal kad upelis asocijuojasi su upėtakiais?). Na taip ir baigėsi šis sapnas. Bus matyti ar pranašiškas, ar ne :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mystifying: 20 kovo 2018 - 15:17
Sveikos Mamytes 4u.gif Tikrai Taip - Sapnai Aplanke ir Ilgai Nelaukus.. Sapnavom Mes Kartu Abi su Mama, to nezinodamos.. As Susapnavau Arkangela Gabrieliu, kuris ir mane nuramino ir Taip Pranese Zinia, o Mano Mama tomis paciomis Naktimis susapnavo paprasciausiai Mane, su pilvuku, besilaukiancia nestuke.gif Tik veliau Pasidariau testa, kuris Buvo jau Be Abejones * Patvirtinantis Apsireiskima biggrin.gif
Atsakyti
Taip, bet tai susiję su psichologija, ne dievais smile.gif
Atsakyti