O aš susapnavau žuvį
kaž kada girdėjau kad tai reiškia nestumą bet niekada tuo netikėjau ... po dviejų dienų pasidariau testą ir jis buvo teigiamas
Na, aš nesapnavau nėštumo, tačiau naktį prieš VVT atsakymą sapnavau mėlynus šliaužtukus. Tyrimas parodė, kad laukiamės berniuko
Ta pacia diena kai pamaciau II pagaliukus, anyta sapnavo kudikeli berniuka
Tikiuosi taip ir bus
Ir su dukryte (kol dar nezinojau, kad jau
) ir db su situo nestumu sapnavau zuvis svariame vandenyje, gaudziau jas rankomis
Su dukryte sapnavau, kad gaudziau is baseino dekoratyvinius karpius, o su situo nestumu sapnavau, kad gaudziau zuvytes is akvariumo pas save namuose
Su dukryte sapnavau, kad gaudziau is baseino dekoratyvinius karpius, o su situo nestumu sapnavau, kad gaudziau zuvytes is akvariumo pas save namuose
QUOTE(Apsė @ 2014 02 07, 07:58)
Man rods čia ne sapnininkų, o moters pasąmonės dalykai. Nėštumo atveju gi gimdoje ima gamintis vandenukai, todėl ir "išlenda" į sapnus "vandeningais" sapnais su gyvybe juose.
sveikos
tikiuosi dar kas nors cia lankosi ir pades man suprasti mano sapna..
sapnavau,kad maudausi juroje ar vandenyne,labai grazios tamsokos melynos spalvos,is aukstai as i ji sokau,labai gerai jauciausi as ten.. o vyras ta pacia nakti sapnavo,kad jo tevai isivaikino du vaikus. Ar gali sie sapnai buti lemtingi?
sapnavau,kad maudausi juroje ar vandenyne,labai grazios tamsokos melynos spalvos,is aukstai as i ji sokau,labai gerai jauciausi as ten.. o vyras ta pacia nakti sapnavo,kad jo tevai isivaikino du vaikus. Ar gali sie sapnai buti lemtingi?
QUOTE(Iive @ 2014 11 21, 13:52)
na čia tai geras, mano draugė sapnavo žuvytes.
Tai vadinasi reiks sakyt, kad lauktų pagausėjimo. 
Tai ar pasitvirtino? Ar nescia drauge?
Aš tai nesapnavau nieko, bent jau ne tada, kai dar tik sapnai galėtų pasakyti, kad laukiuosi.
o šįkart vyras prisapnavo
Kovo pradžioj pasakojo, kad sapnavo, jog mūsų sūnus broliuką turi. Pakikenom tada, išsiaiškinom, kad apsidžiaugė, o ne išsigando tokio sapno
Balandį dar mm sulaukiau, o gegužę - jau nebe
o šįkart vyras prisapnavo
Balandį dar mm sulaukiau, o gegužę - jau nebe
Mano senelė mirusi jau senokai... Dažnai ją sapnuoju, bet tokio sapno kaip šis tikrai nesitikėjau. Sapnavau kad ji man atneša ir paguldo ant didelės pagalvės mažą berniuką ir sako, tau jį žiūrėt reikės... Bet tai buvo gal tik du mėnesiai kaip su vaikinu draugavome...
O dabar jau daugiau nei pusė metų ir jau planuojame... Va laukiu mėnesinių...
Tiksliau ne visai laukiu
O visai čia ne per seniausiai, gal savaitė atgal, prieš mūsų pirmąjį bandymą, sapnavau, kad priešais mane kažkoks tipas, laiko karpį, tokį didelį
O kelias dienas atgal sapnavau, kad gaudau omarus, tokius didelius, raudonus, ryškius...
Taiva, dabar žiūrėsim, ar mano sapnai pranašiški ar ne
As laaaabai retai sapnuoju sapnus, bet kuriuos susapnuoju didele dalis issipildo arba turi reiksme.