Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

O aš susapnavau žuvį biggrin.gif kaž kada girdėjau kad tai reiškia nestumą bet niekada tuo netikėjau ... po dviejų dienų pasidariau testą ir jis buvo teigiamas nestuke.gif smile.gif thumbup.gif
Atsakyti

Na, aš nesapnavau nėštumo, tačiau naktį prieš VVT atsakymą sapnavau mėlynus šliaužtukus. Tyrimas parodė, kad laukiamės berniuko 4u.gif
Atsakyti
Ta pacia diena kai pamaciau II pagaliukus, anyta sapnavo kudikeli berniuka g.gif Tikiuosi taip ir bus biggrin.gif
Atsakyti
Ir su dukryte (kol dar nezinojau, kad jau nestuke.gif ) ir db su situo nestumu sapnavau zuvis svariame vandenyje, gaudziau jas rankomis smile.gif

Su dukryte sapnavau, kad gaudziau is baseino dekoratyvinius karpius, o su situo nestumu sapnavau, kad gaudziau zuvytes is akvariumo pas save namuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apsė @ 2014 02 07, 07:58)
nors sapnininke apie nėštumą sapnuojant žuvį neužsimenama  rolleyes.gif

Man rods čia ne sapnininkų, o moters pasąmonės dalykai. Nėštumo atveju gi gimdoje ima gamintis vandenukai, todėl ir "išlenda" į sapnus "vandeningais" sapnais su gyvybe juose. ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif tikiuosi dar kas nors cia lankosi ir pades man suprasti mano sapna..
sapnavau,kad maudausi juroje ar vandenyne,labai grazios tamsokos melynos spalvos,is aukstai as i ji sokau,labai gerai jauciausi as ten.. o vyras ta pacia nakti sapnavo,kad jo tevai isivaikino du vaikus. Ar gali sie sapnai buti lemtingi? g.gif 4u.gif
Atsakyti
na čia tai geras, mano draugė sapnavo žuvytes. biggrin.gif Tai vadinasi reiks sakyt, kad lauktų pagausėjimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iive @ 2014 11 21, 13:52)
na čia tai geras, mano draugė sapnavo žuvytes. biggrin.gif Tai vadinasi reiks sakyt, kad lauktų pagausėjimo. g.gif

Tai ar pasitvirtino? Ar nescia drauge? smile.gif
Atsakyti
Aš tai nesapnavau nieko, bent jau ne tada, kai dar tik sapnai galėtų pasakyti, kad laukiuosi.
o šįkart vyras prisapnavo biggrin.gif Kovo pradžioj pasakojo, kad sapnavo, jog mūsų sūnus broliuką turi. Pakikenom tada, išsiaiškinom, kad apsidžiaugė, o ne išsigando tokio sapno biggrin.gif
Balandį dar mm sulaukiau, o gegužę - jau nebe bigsmile.gif
Atsakyti
Mano senelė mirusi jau senokai... Dažnai ją sapnuoju, bet tokio sapno kaip šis tikrai nesitikėjau. Sapnavau kad ji man atneša ir paguldo ant didelės pagalvės mažą berniuką ir sako, tau jį žiūrėt reikės... Bet tai buvo gal tik du mėnesiai kaip su vaikinu draugavome... ax.gif O dabar jau daugiau nei pusė metų ir jau planuojame... Va laukiu mėnesinių... blush2.gif Tiksliau ne visai laukiu lotuliukas.gif O visai čia ne per seniausiai, gal savaitė atgal, prieš mūsų pirmąjį bandymą, sapnavau, kad priešais mane kažkoks tipas, laiko karpį, tokį didelį g.gif O kelias dienas atgal sapnavau, kad gaudau omarus, tokius didelius, raudonus, ryškius... blush2.gif Taiva, dabar žiūrėsim, ar mano sapnai pranašiški ar ne biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
As laaaabai retai sapnuoju sapnus, bet kuriuos susapnuoju didele dalis issipildo arba turi reiksme. mirksiukas.gif
Atsakyti
Papildysiu ax.gif

Šiąnakt sapnavau lovytę ir braškes, valgiau blush2.gif
Atsakyti