Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

o as sapnavau ruzavus pliusinius zuikucius biggrin.gif dar pamenu prabudusi vyrui pasakojau, kad dar tokio spalvono sapno neteko sapnuoti biggrin.gif po keleta dienu, mms diena pasidariau testa ir oplia, teigiamas smile.gif
Atsakyti
As sapnavau, kad dariausi testa ir parode teigiama... o po geros savaites/pusantros is tikruju parode teigiama smile.gif dabar jau 4 sav. esu nescia smile.gif
Atsakyti
nieko nesapnavau, mano mama tik keistus sapnus sapnavo, kai papasakojo pagalvojau na gal cia zenklas, apie kazkokias permainas jau tie jos sapnai pranasauja biggrin.gif
Atsakyti
As susapnavau teigiama nestumo testa.ka tai galetu reiksti ?
Atsakyti
Sveikos, sianakt sapnavau pele. hi gulejo prie sienos.paskui kazkaip atsirado dar viena pele.Viena is ju dingo o kita kai paverciau paziureti ar gyva, ant pilvo pamaciau mazu peliuku.atrode kad pienuka valgo, nors peles taip nemaitina.Vyras sapnavo kad atostogu iseina? ar kuri sapnavot kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2015 11 10, 15:22)
Sveikos, sianakt sapnavau pele. hi gulejo prie sienos.paskui kazkaip atsirado dar viena pele.Viena is ju dingo o kita kai paverciau paziureti ar gyva, ant pilvo pamaciau mazu peliuku.atrode kad pienuka valgo, nors peles taip nemaitina.Vyras sapnavo kad atostogu iseina? ar kuri sapnavot kazka panasaus?

Dar viena nakti sapnavau dideli baseina gilu..o kita kad vonioj vanduo per krastus bega..ir visa tai man pranese apie nestuma..nors kai sapnavau..dar nezinojau kad pastojus esu
Atsakyti
Sapnavau,kad pagavau lydeką,po savaitės sužinojau,kad laukiuosi biggrin.gif
Atsakyti
O man buvo taip: menesines velavo (bet pas mane taip daznai buna, ciklas nepastovus) bet tuo metu mes vaikeli planavome jau, ir cia as eilini karta nusipirkau testa nestumo, ir laukiau rytdienos ryto kad padaryt, ir ta nakti susapnavau kad testas akivaizdziai teigiamas ir mes su vyru jau planuojame kada cia kaip artimiesiems pranesime lotuliukas.gif ir ryte pasidarau, viena juostele.... nusiminiau kad kaip cia taip, kazkaip labai pykta pasidare kad sapnas neishsipilde nes toks tikroviskas buvo biggrin.gif biggrin.gif paskui isvaziavau, o grizus namo paemiau vel testa is siukslynes, ziuriu kad jau dvi juosteles thumbup.gif ir nepasiteisino ta instrukcija kad po 5 min vertinti nebegalima, nes dabar jau 6 savaitele nestuke.gif
O del sapno reiksmes nezinau ant kiek tai tikra bet skaiciau kad reiksme jei sapnuoji teigiama testa, tai bus barniu su vyru, o jei kai sapnuoji istikruju laukiesi-tai laukia lengvas gimdymas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Šianakt sapnavau, kad su vyru ėjome į parduotuve pirkti nėštukės pilvo, rinkomės, apžiūrinėjoom, o tada aš paglosčiau savo pilvą ir pasakiau, kad mum nereiks pirkt pilvo, nes jau turim savo. wub.gif
Atsikėliau ryte nuo šleikštulio ir galvos svaigimo. jau dvi valandos praėjo, bet galva tebesvaigsta ir sleikštulys vis pasirodo. Gal čia ir bus mūsų pranašiškas sapnas. smile.gif Man 17 cd (11 dienu po nesisaugojimo)
Atsakyti
Sapnavau, kad ginekologė lyg ir gimdymo datą nustatinėjo. Vėliau sapnavau, kad stumdau vežimėlį.
Bet labiausiai viską pasako pasikeitęs sapnų pobūdis. Viskp labai daug, grįžti į vaikystę, sutinki seniai matytus ar net išėjusius žmones ir toks savotiškas chaosas.
Atsakyti
Susapnavau iš grindų trykštantį lyg šaltinį, lyg fontanėlį lotuliukas.gif

Paryčiau prieš darant testą susapnavau akd darau ir jis neigiamas, o buvo atvirkščiai:D
Atsakyti
As sapnavau maza grazu leliuka, zinojau kad tai mano vaikas smile.gif neapsakomai malonus jausmas buvo bigsmile.gif Dar draugem keliom pasakiau - sake matyt greitu laiku sulauksiu smile.gif dabar po gero menesio po sapno nestuke.gif wub.gif
Atsakyti