Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

Man sapnai apie nestumus niekaip nepranese.
Atsakyti
Aš kokį mėnesį prieš pastojant (o gal tik sužinant apie neštuma) išvien sapnavau leliukus... arba didesnius vaikus. Kartais kad turiu berniuką, kartais mergaitę.. sapnai buvo geri, kiek pamenu smile.gif
Taip pat negalėjau praeiti parduotuvej pro mažučius drabužėlius, viską žiūrinėjau, taip norėjau atrodo.
Aišku kai sužinojau kad pastojau, buvo šokas, neplanuota smile.gif bet baigėsi ir sapnai ir nebekreipiu dėmesio į jokius mažus daiktelius parduotuvėj, skirtus kūdikiam (nors turėtų būti atvirščiai) smile.gif
Atsakyti
O man visad sapnuojasi kad esu nescia..;D matyt is to didelio noro arba cia zvilgsnis i artejancia ateiti!;D
Atsakyti
Man pasake.. ax.gif
Atsakyti
Sveikos

As metus iki pastojant sapnavau ir mergaite ir berniuka ir ne po karta, laukiau o kaip nebuvo taip nebuvo..o ir but negalejo nes turejau ir operacija ir gydyma ir tt..

Veinakart susapnavau kad i mane siela tarsi kazkokie marskiniai nusileido, net suvirpejau meigodama, juk nebeiskrapstysiu jos.. Pastojau ne ta pati o sekanti cikla smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O aš sapnavau, kad išperėjau tris kleckus iš kart ir kad sesė su mama mokino mane elgtis su jais, kaip maitinti ir t.t, o kai užmigdėm tuos tris vaikus išėjau į kiemą ir gaudžiau varlytes, bet tokios gražios tos varlytės buvo lotuliukas.gif aš jas gaudžiau ir gelbėjau, o maži gandriukai lakstė ir valgė jas... doh.gif tai aš gelbėjau tas varlytes angel.gif Ir sapnas tas toks keistas buvo, toks tikroviškas, toks spalvotas, net atrodo atsimenu dabar koks jausmas maitinti kūdikį krūtimi... doh.gif susapnavau ir žinau koks jausmas lotuliukas.gif

O dabar tai kas naktį sapnuoju...nu ne košmarus, ne pabaisas visokias, bet tokius durnus sapnus, tokias nesamones visokias... pvz šianakt mane puolė vabalai, tokie bjaurūs, lipo ant manęs ir bandė kandžioti, o aš tik nusimetu ir jau kitas ant manęs užšoka... bet nelabai baisus man tas sapnas buvo, nes neturiu jokių entomofobijos požymių..o vakar sapnavau, kad plaukus nusikirpau su mašinėle visai trumpai, o užvakar kad mane vijosi, gaudė kažkokie ten agentai ir laksščiau aš nuo jų per pusę europos.... doh.gif doh.gif doh.gif ir taip kas naktį po 'dovanelę" ... kaži ar čia tie hormonai tokius dalykus su pasamone išdarinėja?
Papildyta:
QUOTE(qwee @ 2011 08 20, 21:32)
Aš kokį mėnesį prieš pastojant (o gal tik sužinant apie neštuma) išvien sapnavau leliukus... arba didesnius vaikus. Kartais kad turiu berniuką, kartais mergaitę.. sapnai buvo geri, kiek pamenu smile.gif
Taip pat negalėjau praeiti parduotuvej pro mažučius drabužėlius, viską žiūrinėjau, taip norėjau atrodo.
Aišku kai sužinojau kad pastojau, buvo šokas, neplanuota smile.gif bet baigėsi ir sapnai ir nebekreipiu dėmesio į jokius mažus daiktelius parduotuvėj, skirtus kūdikiam (nors turėtų būti atvirščiai) smile.gif

xixixi, čia kažkokia vidinė mamos nuojauta turbūt smile.gif O žinok aš su saviškiu vaikštinėjau po turgelį, apie savaitę prieš sužinant, kad pastojau, ir pamatėm tokį fainą vaikišką chalačiuką, su ančiukais gražiais ir tapkytėm-ančiukais. nu taip patiko jis man, sakau dafai čiumpam, aplinkui tiek draugų musų su arbūzais vaikšto, turėsim dovanėlę kažkam. Nu va, tai kai pasidarėm nėštumo testą tai buvo juoko pilnos kelnės, kaip mes patys to nežinodami, savo žirniui pirmą daiktą nupirkom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad esu nescia, paskui staiga visas laikas prasoko ir as jau gimdau, veliau vel laikas prasoko ir as jau su mergaite savo maza kazkur keliavau... smile.gif nors dar neplanuojam, bet vistik svajoju apie netyciuke ar netyciuka...et....
Atsakyti
tik nestumo pabaigoje sapnuodavau kazka neiprasto ir susijusio su mazyliu
Atsakyti
Nesapnavau. Tik ir pirmąkart, ir dbr., kai jau pastojus, sapnavau, kad susilaukiau mergytės wub.gif
Atsakyti
Pries pastojima sapnavau, kad stoviu tarp braskiu lysviu ir nuskyniau viena diele raudona braske ir ja suvalgiau....paziurejau i sapninka-reiskia - seimos pagausejimas..o po menesio kazkur , suzinojau kad pastojau....
O si karta -nieko nesapnavau
Atsakyti
Abu kartus pries darantis nestumo testukus, tas naktis sapnavau, kad II bruksniukus matau smile.gif o ryte juos pamacius galvodavau, jog sapnuoju smile.gif
Atsakyti
Sapnavau, jog matuojuosi drabuzius ir niekaip negaliu issirinkti. Ta diena pasiziurejau Palmiros horoskopa, jog reiskia vaikelio gimima biggrin.gif Ta pacia diena pasidariau nestumo testas ir jis buvo teigiamas. Vaikelio neplanavom, tai buvo labai netiketa nestuke.gif
Atsakyti