Įkraunama...
Įkraunama...

Sapnai-ar jums sapnai pasakė, kad pastojote?

AS del pastojimo tai nieko nesapnavau, tik kazkaip keistai jauciaus.. Nesitikejau, kad galiu but nescia, tiesiog budama parduotuvej tiesiai nuejau prie nestumo testu ir turejau kazkodel sau nusipirkt biggrin.gif Tokia vat nuojauta buvo.
O dabar sapnuoju, kad mergyte gimdau.. wub.gif Dar nezinom kas gims, tai ziuresim ar issipildys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BellaR @ 2011 10 18, 18:08)
o as suzinojau kad mano sapani issipilde, 2 teigiami testukai, laukiu vizito pas daktara ir tikiuosi kad viskas bus gerai smile.gif

bigsmile.gif SVEIKINU! wub.gif 4u.gif

As irgi labai labai tikiuosi, kad mano tos zuvytes jau plaukia pas mus. wub.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif

Papasakosiu ir aš savo sapnus. Pastojau rugpjūtį ir būtent tą mėnesį sapnuoju teigiamą nėštumo testą. Sukirba mintis, bet testo neperku... Tada po savaitės vėl tas pats sapnas. Kai trečią kartą susapnavau tą patį, nebeatlaikiau ir pasidairiau testą, kuris nors ir labai dar neryškus, bet buvo teigiamas smile.gif
Tuomet praėjus kokiam mėnesiukui sapnuoju, kad pasidalinu šia naujiena su sese ir po to pasidalinimo prasideda kraujavimas... Ir ką, po kelių dienų pasirodė tepimas blink.gif Aišku nieko blogo nebuvo, bet kaip mano vyras pasakė: tai ženklas, kad dar niekam sakyti nereikia, dar anksti..
O geriausias sapnas buvo paskutinis bigsmile.gif Sapnuoju, kad gimė mergaitė, parsivežu ją namo. Ji tokia jau ūgtelėjus ir šnekamės abi smile.gif Kažką susiginčijom, tada aš jai griežtai sakau: Klausyk, Samanta... O ji: čia mano vardas toks? Sakau: galbūt... Ji: O ne, tik nepavadink manęs taip. Tuomet sakau būsi Kamilė smile.gif Ir ji labai tuo apsidžiaugė smile.gif
Beje, sapnavau, kad pagimdžiau 05.19 d. Realybėj gydytoja nustatė datą 05.16 d. Tai jau būtų virš visko, jei viskas taip išsipildytų smile.gif
Atsakyti
Sapnavau, kad isdygo daug dantu man smile.gif paskui plaukiojau akvariume kartu su zuvytemis...tokios tamsios grazios...buvo prilipusios prie mano pilvo, ir as bandziau svelniai jas nubraukti ir taip lyg nudilgino oda smile.gif jei tai pranasiskas sapnas, tai ne kas...katik nusprendem, su draugu pasukti skirtingais gyvenimokeliais...pamatem, kad mums nepakeliui...
Atsakyti
As tai tiesiai sviesiai ir susapnavau teigiama testa ir dar paryciui. Tik pramerkiau akis, iskart i vonia, mat turejau atsargini testa tai ir pasidariau. kaip sakant nuo ka tik matyto sapno tiesiai i realybe doh.gif Teigiamas. Sokas buvo, nelaukta ir netiketa blink.gif Ir dar 13 diena. Sutapimas ar ne, bet pries suzinant, daznai man tas tryliktas skaicius makaluodavos, net sau kaskart mintyse nusisypsodavau " na, ziuresim, ka 13 diena atnes". Dabar didysis sokas, kaip ir praejo, juo labiau, kad 13 visa gyvenima budavo mano laimingas skaicius, kai kitus tai nezmoniskai gazdindavo. Gal todel, kad velnio nesta ir pamesta esu:D
Atsakyti
pries kelias dienas sapnavau , kad stoviu vandeny iki keliu ir gaudau gan didelias zuvis , bet niekaip nesiseka pagauti tik kelenus prasikruvinu smile.gif snd pasidariau testuka ir antra juostele labai neryski, ir mmm nera smile.gif jau senai zinojau kad sapnuoti kad gaudai zuvis , yra nestumas smile.gif)) smile.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites 4u.gif as taip pat noriu pasidalinti sapnais:1 kartas buvo, pastojau, sapnuoju, kad iskrenta gimda ar kazkas panasaus, ir atsitiko persileidimas. 2 karta sapnavau irgi kazka panasau, kad gydytojas sako mamai mano, kad duotume daugiau pinigu isvalymui ir man nustate nesivystanti nestuma.3 kartas: pries savaite su puse kazkur, sapnuoju, kad ginekologas apziuri per echoskopa mano gimda ir man roso paveiksliuka per televizoriu, va cia dvi kiausides ir du juodi taskai, jus laukiates ir viskas yra gerai thumbup.gif ir pasidarius testa , akurat dvi juosteles, ta nestumo juostele isryskejo pati pirma ir dar ryskesne nei kita kur visada atsiranda. na tikiuosi si karta viskas bus gerai nestuke.gif trecias kartas nemeluos ax.gif
Atsakyti
Pedute, sveikinu ir linkiu tvirto vaikiuko. 4u.gif Irena, matau liniuote jau isidejai, sveikinu ir tave! smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 26 spalio 2011 - 19:08
[ 4u.gif Irena, matau liniuote jau isidejai, sveikinu ir tave! smile.gif 4u.gif

jo isbandau cia viska labai linksmai atrodo smile.gif esu naujoke cia ,. tai dar ir ne taip lengva cia atrasioneti ar cituoti smile.gif) na tikiuosi viskas gerai toliau tesis smile.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2011 10 26, 18:37)
[ 4u.gif Irena, matau liniuote jau isidejai, sveikinu ir tave!  smile.gif  4u.gif

jo isbandau cia viska labai linksmai atrodo smile.gif esu naujoke cia ,. tai dar ir ne taip lengva cia atrasioneti ar cituoti smile.gif) na tikiuosi viskas gerai toliau tesis smile.gif  wub.gif

Zinoma, kad esis viskas gerai. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 10 26, 20:07)
Pedute, sveikinu ir linkiu tvirto vaikiuko.  4u.gif Irena, matau liniuote jau isidejai, sveikinu ir tave!  smile.gif  4u.gif

aciu, Zemyna, tikiuosi viskas bus ok, ryt kaip tik einu pas savo daktara, kad paziuretu ar viskas tvarkoje nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pėdutė86 @ 2011 10 27, 16:18)
aciu, Zemyna, tikiuosi viskas bus ok, ryt kaip tik einu pas savo daktara, kad paziuretu ar viskas tvarkoje  nestuke.gif  4u.gif

lauksime paciu geriausiu naujienu! mirksiukas.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti