Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 12 06, 15:55)
Kaip per ekrana, tai ir atrodo kraupiai,

man tas ir kraupu, kad visa tai per ekrana rodoma...
Atsakyti
Tai vat kad gyvenime tai visko buna,cia savaime aisku, bet televizija ohoho kaip sau reitingus pasikels deka sitos situacijos. Bet taip neturetu buti..... As tik vieno nesuprantu kaip suaugusi moteriske (Agibalova) leido savo dukrai su vaiku i realybes sou eiti ir dar pati garbes uzsimane (elerio mat jai prireike). Nu nezinau gal pas rusus kitoks mentalitetas, bet man visiskai nesuvokiama situacija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 07, 14:51)
Tai vat kad gyvenime tai visko buna,cia savaime aisku,  bet televizija ohoho kaip sau reitingus pasikels deka sitos situacijos. Bet taip neturetu buti.....  As tik vieno nesuprantu kaip suaugusi moteriske (Agibalova) leido savo dukrai su vaiku i realybes sou  eiti ir dar pati garbes uzsimane (elerio mat jai prireike). Nu nezinau gal pas rusus kitoks mentalitetas, bet man visiskai nesuvokiama situacija.  g.gif

man tai aplamai tu Agibalovu seima keista. Mamulia/mociute dainas traukia... Savo seimos problemas, bedas i viesuma kelia. Man asmeniskai butu geda tokius dalykus viesint kaip kad jos viesina. Tikriausiai pinigo nemazai gauna.., nes daugiau neisivaizduoju kodel taip elgtusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *zemuoge*: 07 gruodžio 2010 - 18:43
sveikutės smile.gif
tai dėl ko Kuzinai skiriasi,kas nutiko,žiūriu per latvius tai atsilieku biški nuo jūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 12 08, 19:58)
sveikutės  smile.gif
tai dėl ko Kuzinai skiriasi,kas nutiko,žiūriu per latvius tai atsilieku biški nuo jūsų 4u.gif

Ar ziurejai siandien? Kas ten su Nikita ir Neli atsitiko? Skiriasi jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 12 08, 23:12)
Ar ziurejai siandien? Kas ten su Nikita ir Neli atsitiko? Skiriasi jie?  g.gif

nežiūrėjau doh.gif tai kad gal šeip jie pykstasi g.gif nors nžn,žiūrėjau čia kažkada jų puslapyje,tai jie kartu lygtai g.gif dabar negaliu pažiūrėt,kažko nepakrauna dom 2 man unsure.gif
Atsakyti
isduosiu va paslapti tiems kas atsilieka ir ne dabartinius ivykius ziuri Nikita ir nely kartu net ziedus jau nusipirko biggrin.gif
O del tu Kuzinu tai gandai sklando kad jie tik dideli sou daro ir kad tipo viskas cia surezisuota ir jokiu skyrybu nebus..... g.gif Nezinau ar teisybe bet taip sako.

O dar gandas ....kad Dasko - sena dalyve kuri su negriuku buvo, zada ateiti i projekta irgi su vaiku biggrin.gif Jei cia viskas teisybe tai tikrai cia ne Dom2 o durdomas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 09, 12:25)
isduosiu va paslapti tiems kas atsilieka ir ne dabartinius ivykius ziuri  Nikita ir nely kartu net ziedus jau nusipirko  biggrin.gif
O del tu Kuzinu tai gandai sklando kad jie tik dideli sou daro ir kad tipo viskas cia surezisuota ir jokiu skyrybu nebus..... g.gif  Nezinau ar teisybe bet taip sako.

O dar gandas ....kad Dasko - sena dalyve kuri su negriuku buvo, zada ateiti i projekta irgi su vaiku biggrin.gif  Jei cia viskas teisybe tai tikrai cia ne Dom2 o durdomas  blush2.gif

na ir idomumai musu laukia thumbup.gif Siandien pas Nely atejo mergina, lesbiete, kaip supratau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 09, 14:25)
1. isduosiu va paslapti tiems kas atsilieka ir ne dabartinius ivykius ziuri  Nikita ir nely kartu net ziedus jau nusipirko  biggrin.gif
2. O del tu Kuzinu tai gandai sklando kad jie tik dideli sou daro ir kad tipo viskas cia surezisuota ir jokiu skyrybu nebus..... g.gif  Nezinau ar teisybe bet taip sako.
3. O dar gandas ....kad Dasko - sena dalyve kuri su negriuku buvo, zada ateiti i projekta irgi su vaiku biggrin.gif  Jei cia viskas teisybe tai tikrai cia ne Dom2 o durdomas  blush2.gif

1. Na ne jie pirko, o Neli viena nupirko doh.gif
2. Gali buti, nes Kuzinas man kazkoks priciuozes, grynai matos kad vaidina.
3. Dasko mergaite turi. Bet jeigu su ja ateis, tai bus nesamone, kaip kokia prieglauda "pasipijarint"

QUOTE(Dolyte @ 2010 12 09, 18:07)
na ir idomumai musu laukia  thumbup.gif  Siandien pas Nely atejo mergina, lesbiete, kaip supratau  biggrin.gif

Kaip atejo taip ir iseis biggrin.gif
Atsakyti
ne nu jau su vaikais tai cia jau isvis nesamones.
gerai , kad nebeskiedzia tu nesamoniu, kad nama laimes kazkas, kaip nuo pradziu sakydavo...
Atsakyti
mergaites,pasakykit,jum isijungia www.dom2.ru ar ne?????????? nes man jau kelinta diena neisijungia
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2010 12 10, 21:21)
mergaites,pasakykit,jum isijungia www.dom2.ru  ar ne?????????? nes man jau kelinta diena neisijungia

Nea, neatidaro ir man g.gif
Atsakyti