Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(Vika852 @ 2010 10 23, 17:04)
1. Cia kas ziurit naujausias serijas.
Radau vienam is blogu parasyta kas dabar ten dedasi: Atejo dvi merginos Tania ir Elia, viena (Elia) pas Libermana kita (Tania) pas Ermakova, po dienos Tania permiegojo su Ermakovu ir jis prarado susidomejima ja. Elia po vakarelio permiegojo su Kadetovu. O Elia dabar bando santykius su Lybermanu.

2.Ka jus galvojat apie tokias situacijas?

1.Ta su Ermakovu permiegojo, tiksliau pasi.... sandeliuke, jau ta pati vakara. Bet ten idomiai, jie lyg norejo, uzsidare, bet ji pabego, o Ermakovas paskui sake kad prarado susidomejima ja. Na as taip maciau.
2.O as apie tokias situacijas galvoju kad jie ten visi (na dauguma) nenormalus.
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 10 23, 18:04)
Cia kas ziurit naujausias serijas.
Radau vienam is blogu parasyta kas dabar ten dedasi: Atejo dvi merginos Tania ir Elia, viena (Elia) pas Libermana kita (Tania) pas Ermakova, po dienos Tania permiegojo su Ermakovu ir jis prarado susidomejima ja. Elia po vakarelio permiegojo su Kadetovu. O Elia dabar bando santykius su Lybermanu.

Kaip jums tokie scenarijai. Nezinau man pradeda atrodyti, kad ten kazkokie istvirkeliu namai. Ateina mergaites jomis pasinaudoja ir po to ismeta. Tos mergaites irgi "geros"  del projekto daro viska  blink.gif

Ka jus galvojat apie tokias situacijas?

As tai absoliuciai ir visiskai nesistebiu smile.gif
Jeigu kadanors esat turejusios dideli rata skirtingu lyciu vienisu draugu, tai zinot kad panasus dalykai vyksta. Tik kai tai rodo per TV atrodo tikrai ne kaip, bet realiam gyvenime dar ne to buna. Jie ten visi pilnameciai, ziurovai ne durniai - ir taip aisku kad ne kortom losia kai naktis ateina, galu gale, nieks neziuretu jei vien pasimatymus pievutej su sulciu pakeliu ir vynuogiu keke kasdien rodytu...
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 10 24, 14:54)
Jeigu kadanors esat turejusios dideli rata skirtingu lyciu vienisu draugu, tai zinot kad panasus dalykai vyksta. Tik kai tai rodo per TV atrodo tikrai ne kaip, bet realiam gyvenime dar ne to buna. Jie ten visi pilnameciai, ziurovai ne durniai - ir taip aisku kad ne kortom losia kai naktis ateina, galu gale, nieks neziuretu jei vien pasimatymus pievutej su sulciu pakeliu ir vynuogiu keke kasdien rodytu...

sutinku 100%.
Atsakyti
dabar perskaiciau,kad ta Kolia, kur paskui Natasa Varvina lakste, ismete uz dazna alkoholio vartojima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienišoji: 24 spalio 2010 - 19:00
Sveikos ir kaip jums situacija kuri dabar vyksta ? Seima giuna ir is to sou daromas, man jau cia visiskai virsune. Ka jus manote apie sita situacija?
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 05, 11:29)
Sveikos ir kaip jums situacija kuri dabar vyksta ? Seima giuna ir is to sou daromas, man jau cia visiskai virsune. Ka jus manote apie sita situacija?

g.gif kieno seima griuna?

As ziuriu per latvius, tai atsilieku gerokai, bet vis tiek idomu ax.gif
Atsakyti
Tai čia tų kurie vaiką turi - Kūzinai. Bet tai idomu kaip toliau jie viska isivaizduoja lieka abu projekte ir vel antru pusiu ieskosi?? nu prasme tada jiem likti? man sakau truputi kraupoka, galejo sau ramiai iseiti ir uz kadro savo seimynines problemas išspresti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vika852: 05 gruodžio 2010 - 13:51
ax.gif
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 05, 14:51)
Tai čia tų kurie vaiką turi  - Kūzinai. Bet tai idomu kaip toliau jie viska isivaizduoja lieka abu projekte ir vel antru pusiu ieskosi?? nu prasme tada jiem likti? man sakau truputi kraupoka, galejo sau ramiai iseiti ir uz kadro savo seimynines problemas išspresti

sveikos merginos,

net nezinau kad ir cia supermamose aptarinejamas tas DOM2 thumbup.gif man labai patinka tas realybes sou, noreciau gauti visas serijas nuo pat pradzios, bet niekur nerandu schmoll.gif o gal nemoku ieskoti g.gif rolleyes.gif nu zodziu ir as ziuriu per latvius ta dom2 wink.gif bet siaip labai idomu paskaitineti kaip ten viskas toliau vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 05, 14:51)
Tai čia tų kurie vaiką turi  - Kūzinai. Bet tai idomu kaip toliau jie viska isivaizduoja lieka abu projekte ir vel antru pusiu ieskosi?? nu prasme tada jiem likti? man sakau truputi kraupoka, galejo sau ramiai iseiti ir uz kadro savo seimynines problemas išspresti

labai nesmagu tai stebeti, bet nieko keisto, is reikalo susituoke, dar 18-mete...
Papildyta:
QUOTE(Erkesta @ 2010 10 24, 15:54)

ta Tania su juo anksciau buvo miegojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 05, 11:51)

blink.gif kaip idomu... o man jie tinka vienas kitam... kazin kokios priezastys ju skyrybu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 05, 14:29)

as irgi esu pakraupus...
Jeigu ne visumas ir ne dalyviu nuomones, kurias visi pateikia kaip absoliuciai teisingas - manau puse problemu toj seimoj nebutu.. As tai net buciau jau isejus pries gimdyma, vaiko po kamerom tikrai neauginciau ir su vyru nesirieciau.
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2010 12 05, 13:29)

man tai vaiko labiausiai gaila. Pritariu Anemai.., ko noret juk 18 metu ir dar is reikalo susituoke smile.gif Kaip per ekrana, tai ir atrodo kraupiai, o realybej tokiu ir dar kraupesniu situaciju begales.
Atsakyti