Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(~aiwa~ @ 2010 04 20, 07:38)
visiškai ji išeis iš projekto g.gif šiaip tai db ji išvažiavo savo vaiko aplankyt,tai gal dar sugrįš biggrin.gif
žiūriu ir aš Dom-2,man patinka,seku visus įvykius kas ten vyksta biggrin.gif

Siuo metu tos poreles visai nera, jie isvyke kazkur.

Ir man patinka tas projektas thumbup.gif
Atsakyti
pažiūrėjau šiandien,kažkaip nesitikėjau kad tą Čerkasovą išvarys iš projekto unsure.gif
gal dar priims atgal g.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 04 20, 18:50)
pažiūrėjau šiandien,kažkaip nesitikėjau kad tą Čerkasovą išvarys iš projekto unsure.gif
gal dar priims atgal  g.gif

As siandien neziurejau, reikes butinai vakare paziureti. Bus idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 04 20, 20:50)
gal dar priims atgal  g.gif

Jau nesugris schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2010 04 21, 09:54)
Jau nesugris  schmoll.gif

o jis labai tą Varviną ten sumušė,kažkaip pražiopsojau tą dalį doh.gif galvojau,kad nedaug jie ten apsistumdė,negi db dėl to jį reikėjo išvaryt,nu daug kas ten gi apsipyksta,apsistumdo g.gif
Atsakyti
Kiek pamenu tai nelabai ten ir muse, paeme uz gerkles atrodo ir prie sienos prispaude.
Atsakyti
o kur cia jus tas senas serijas ziurit?
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 04 21, 18:02)
o kur cia jus tas senas serijas ziurit?

as ziuriu per Latvija 3+
Atsakyti
QUOTE(TiTiJu @ 2010 04 21, 20:43)
as ziuriu per Latvija 3+

aš irgi ten žiūriu drinks_cheers.gif nieko gero šiandien neparodė smile.gif
Atsakyti
Ar galetu kas papasakoti dvieju paskutini dienu serijas per Latvija 3+? Niekaip nesulaukdavau vakaro sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 04 24, 12:42)
Ar galetu kas papasakoti dvieju paskutini dienu serijas per Latvija 3+? Niekaip nesulaukdavau vakaro sad.gif

nu kad nieko ten labai ir nenutiko,tik Gabozovas su Olga Sokal(gal taip parašiau)išėjo iš projekto,per balsavimą jį išmetė o ji iš paskos jo išėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~aiwa~ @ 2010 04 24, 14:20)
nu kad nieko ten labai ir nenutiko,tik Gabozovas su Olga Sokal(gal taip parašiau)išėjo iš projekto,per balsavimą jį išmetė o ji iš paskos jo išėjo mirksiukas.gif

Kaip gerai, kad jie isejo. thumbup.gif

o gal galetu kas nusviesti kas vyksta dabar, mat isvaziavau i LT, cia nerodo tokiu kanalu unsure.gif
Atsakyti