Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

Siandien kivicom nenori deti vakarykscios transliacijos bash.gif
O taip knieti paziuret.
Atsakyti
O kur mano ziuretoja, kuri su manim kartu ziuri per TV3 Latvija? smile.gif As jau antra savaite negaliu paziureti nei vienos serijos, gal galetu papasakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 05 10, 09:13)
O taip knieti paziuret.

taigi per corbina ziurek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2010 05 10, 10:34)
taigi per corbina ziurek biggrin.gif

gal reiks ir man, bt labai jau mazas ten ekranas, o su lialia nepasedesi prie kompo smile.gif
kaip jums Darija atrode?
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2010 05 10, 10:23)
gal reiks ir man, bt labai jau mazas ten ekranas, o su lialia nepasedesi prie kompo  smile.gif
kaip jums Darija atrode?

tai ant to ekrano du kart spragtelk su pelyte ir pasididins per visa ekrana smile.gif

o kur Darija kaip atrode?
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 05 10, 10:13)
O taip knieti paziuret.

nerodo man per corbina. anksciau ziuredavau, bet kazodel nebesikrauna. Gal mozzila reik atnaujint g.gif
QUOTE(Anema @ 2010 05 10, 11:23)

kaip jums Darija atrode?

man tai siaip sau. Ta prasme graziai, bet nieko ispudingo, tik tiek kad suknele balta smile.gif Ir taip ji labai ryski mergina (turiu omeny isvaizda). Kazkaip jos ten visos vienodai atrodo.. Taip pat ir Margarita panasiai atrode, speju kad ir Marija atrodys ne kiek ne kitaip.

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 05 10, 13:02)

o kur Darija kaip atrode?

per savo vestuves.
Papildyta:
QUOTE(TiTiJu @ 2010 05 10, 10:18)
O kur mano ziuretoja, kuri su manim kartu ziuri per TV3 Latvija? smile.gif As jau antra savaite negaliu paziureti nei vienos serijos, gal galetu papasakoti smile.gif

kur baigei? gal atsiminsiu, papasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 05 10, 14:04)
......
per savo vestuves.
....

Ziuriu tesiai per TNT tai kad dar vestuves sako kad bus poryt, ar cia kur dar i prieki rodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2010 05 10, 16:47)
Ziuriu tesiai per TNT tai kad dar vestuves sako kad bus poryt, ar cia kur dar i prieki rodo?  g.gif

as ir ta pati ziuriu ir nesuprantu, juk vestuves dar tik bus...
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2010 05 10, 17:47)
Ziuriu tesiai per TNT tai kad dar vestuves sako kad bus poryt, ar cia kur dar i prieki rodo?  g.gif

QUOTE(*zemuoge* @ 2010 05 10, 19:41)
as ir ta pati ziuriu ir nesuprantu, juk vestuves dar tik bus...

Vestuves buvo geguzes 5 diena. THT montuoja laidas su savaites senumo ivykiais, Darijos ir Sergejaus vestuviu nuotraukas jau galima pamatyti www.dom2.ru
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2010 05 10, 19:20)
Vestuves buvo geguzes 5 diena. THT montuoja laidas su savaites senumo ivykiais, Darijos ir Sergejaus vestuviu nuotraukas jau galima pamatyti www.dom2.ru

o jerguteliau auksciausias swoon.gif dabar viskas aisku. as siandien kaip tik ziurejau dom2.ru puslapi ir maciau tas foto, tik bajerio nepagavau.., bet dabar jau pagavau biggrin.gif
Atsakyti
Vel mantuoja, kazkaip keleta seriju buvo kad nemantavo ,kai uzdraude rodyti diena ir pradejo rodyti velai vakare tai per diena ka nufilmos, tai ir rode vakare.
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2010 05 10, 21:16)
Vel mantuoja, kazkaip keleta seriju buvo kad nemantavo ,kai uzdraude rodyti diena ir pradejo rodyti velai vakare tai per diena ka nufilmos, tai ir rode vakare.

Jau seniai seniai jie taip daro. Kartais jie parodo ir tos pacios dienos, arba pafilmuoja anksciau. Pvz kai buna kokios sventes. Pvz kovo 8diena. Padare kokia baluska savaite anksciau ta proga, o parode per kovo 8.

Jau mes cia esam diskutavusios apie datu nesutapima. Kad sneka dalyviai pvz kad siandien pvz kovo 3, o mes tai matom kovo 10diena. Is pradziu labai painiojausi, niekaip negalejau suprasti kaip cia taip. O dabar kartais paskaitineju dayviu blogus dom2.ru puslapyje, ten jie paraso kazkoki ivyki, kuri parodo po savaites... doh.gif

Man tai nepatinka... Daugiau rezisuros atsiranda. O jos ten neabejotinai yra. Konfliktai kuriami specialiai.. Jau arteja ta diena, kai as dom2 nebeziuresiu biggrin.gif
Atsakyti