Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

man kazkaip idomu ar tik tiek zmoniu pas juos tebuvo vestuvese ? kazkaip keistai nei vieno jauno zmogaus. Nors gal tik nuotrauka tokia
Atsakyti
nu tai tik idejo tokia foto, juk vestuvese buna visokiu nuotrauku lotuliukas.gif
Atsakyti
reikes paziuret fotkes smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as tai jau visai atsilikusi, pas mane viasato antena, ir ten rodo tik 2010 metu serijas , TNT pas mane nera, gal galit pasakyti, kur galima tiesiogiai ziureti smile.gif
ziuriu ir Nikita su Nely susituoke, sakes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliss @ 2011 02 19, 15:26)
Sveikos merginos, as tai jau visai atsilikusi, pas mane viasato antena, ir ten rodo tik 2010 metu serijas , TNT pas mane nera, gal galit pasakyti, kur galima tiesiogiai ziureti smile.gif
ziuriu ir Nikita su Nely susituoke, sakes thumbup.gif

ir as ziuriu per viasata, man labai patinka suzinoti kas bus toliau ax.gif
O ar susituoks Viktoras su mergina? Per viasata rode, kaip jis pasipirso jai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugeliss @ 2011 02 19, 17:26)
Sveikos merginos, as tai jau visai atsilikusi, pas mane viasato antena, ir ten rodo tik 2010 metu serijas , TNT pas mane nera, gal galit pasakyti, kur galima tiesiogiai ziureti

pirma zinute paziurekit.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 02 19, 21:59)
ir as ziuriu per viasata, man labai patinka suzinoti kas bus toliau  ax.gif 
O ar susituoks Viktoras su mergina? Per viasata rode, kaip jis pasipirso jai  blush2.gif

Ojjjj jau nei Viktoro nei Katios simts metu neber smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2011 02 20, 07:48)
Ojjjj jau nei Viktoro nei Katios simts metu neber smile.gif

o as jie susituoke? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 02 20, 12:30)
o as jie susituoke?  blush2.gif

neeeeeeee,nesusituoke,jie tai skyres,tai taikes,po to viktoras isejo is projekto,grizo po kiek laiko ir pasieme katia is projekto,bet jie vis viena issiskyre... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vienišoji @ 2011 02 20, 11:32)
neeeeeeee,nesusituoke,jie tai skyres,tai taikes,po to viktoras isejo is projekto,grizo po kiek laiko ir pasieme katia is projekto,bet jie vis viena issiskyre... doh.gif

nu va.... verysad.gif
Papildyta:
Man asmeniskai labai gaila Natashos, kad jai vis nesiseka susirasti antros puses. Man ji tokia faina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 02 20, 14:51)

Man asmeniskai labai gaila Natashos, kad jai vis nesiseka susirasti antros puses. Man ji tokia faina 

projekte ji nesusrias nieko. Liaudiskai sakant - jai per prasti visi kurie ten yra ar kada nors ateis.
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2011 02 21, 15:03)
projekte ji nesusrias nieko. Liaudiskai sakant - jai per prasti visi kurie ten yra ar kada nors ateis.

jo. ir ko ten sedi
Atsakyti