Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

QUOTE(Dolyte @ 2011 04 02, 16:20)
ooooo, geros ir negeros naujienos. Vis gi issiskyre jie  verysad.gif

Taip. Rita su vaiku ir savo mama gyvena tam VIP name.

Na ir kaip jums Venco ir tos (nepamenu vardo) santykiai? doh.gif nevirskinau as jo, bet dabar dar labiau! Gerai kad yra galimybe prasukt video.. Na ta pana irgi TUPA, bet tas tai be zodziu fool.gif
Idomu kiek jis dar ten sedes mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 04 02, 13:18)
Sveikos ziuretojos, vakar tokia graudi serija buvo,kad net ir as apsiverkiau smile.gif

Maciau ir as ta serija ,ten visos mergos verke.

QUOTE(*zemuoge* @ 2011 04 02, 15:55)
Na ir kaip jums Venco ir tos (nepamenu vardo) santykiai?

lotuliukas.gif number uno para.Vienu metu su dviem ar trim draugauja.Istikru tai gaila jo ,metu jau apei 30,bet proto ir verkdamas nerasi.Tyciojas is jo ten ,o jis leidzias,arba tie nesveiki nervu priepuolei jo ,nu zodziu galila tokiu zmoniu doh.gif
Atsakyti
Vencas su Katia ir Kristina man vienodi, visiem varzteliu truksta
Atsakyti
Glebas prie Zenios jau kiausinius ridena lotuliukas.gif doh.gif nu siaubas porele butu.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 13, 14:23)
Glebas prie Zenios jau kiausinius ridena  lotuliukas.gif  doh.gif nu siaubas porele butu.

lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai jau ziaurumai ten dedas.., aisku tai jau senai, bet dabar kazkaip man jau per dideles nesamones...vieni su kitais tratinasi doh.gif
Atsakyti
kol dar pas mum per tv rode, man labiau patiko. tik, kai stiopa aliona uz plauku tampydavo nepatikdavo biggrin.gif
Atsakyti
tada tikrai kazkaip viskas tikroviskiau atrode..ta prasme, kad tos poros tikros atrode, o dabar grynai tik del to susiporuoja, kad neismestu is projekto. Aisku ne visos, bet dauguma.
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 04 15, 21:55)
tada tikrai kazkaip viskas tikroviskiau atrode..ta prasme, kad tos poros tikros atrode, o dabar grynai tik del to susiporuoja, kad neismestu is projekto. Aisku ne visos, bet dauguma.

o tos poros kurios tikros, specialiai riejasi, kad daugiau rodytu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkesta @ 2011 04 15, 21:58)
o tos poros kurios tikros, specialiai riejasi, kad daugiau rodytu smile.gif

aha
Atsakyti
ne nu jau vencas su katia mane galutinai ismuse is veziu tease.gif lotuliukas.gif
debilai ir ne kitaip fool.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 04 17, 21:29)
ne nu jau vencas su katia mane galutinai ismuse is veziu  tease.gif  lotuliukas.gif
debilai ir ne kitaip fool.gif

siaip galetu tikrinti psichine busena pries priimant smile.gif
Atsakyti