Įkraunama...
Įkraunama...

Realybės šou DOM-2 gerbėjų klubas

Pas mane dabar rodo, kad Marija su Pavlavicium (ar koks ten jo vardas) biggrin.gif planuoja super duper vestuves vasara. Idomu ar tikrai ju tokios vestuves buvo? smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 06, 21:58)
Pas mane dabar rodo, kad Marija su Pavlavicium (ar koks ten jo vardas) biggrin.gif planuoja super duper vestuves vasara. Idomu ar tikrai ju tokios vestuves buvo? smile.gif

buvo gal neblogos, bent foto grazios yra ir video kazkur inete maciau, tai idomiai. Ju jau nera projekte smile.gif
Atsakyti
dar viena nuoroda dom2
Atsakyti
Va koks naujai suremontuotas namas naujai seimai http://dom2.ru/commu...-video/65170247?
Kazkaip per prabangiai jiem ten manyciau truputuka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika852 @ 2011 05 19, 18:52)
Va koks naujai suremontuotas namas naujai seimai http://dom2.ru/commu...-video/65170247?
Kazkaip per prabangiai jiem ten manyciau truputuka... blush2.gif

joooooo biggrin.gif
Atsakyti
na jau tikrai super namukas

bet man kazkaip nepatinka, kad su vaikais prades rodyt visus, na ka ten rodys, lieps pyktis jiems ar ka, ar atseit grazios semos pavyzdys...nu nzn.

kiek ten namu zada visiem atskiru pristatyti
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 05 20, 14:57)
na jau tikrai super namukas

bet man kazkaip nepatinka, kad su vaikais prades rodyt visus, na ka ten rodys, lieps pyktis jiems ar ka, ar atseit grazios semos pavyzdys...nu nzn.

kiek ten namu zada visiem atskiru pristatyti

va va ir man nelabai patinka kad su vaikais. Tai jei jau susituoke, tegu eina is projekto, o dabar... doh.gif
Atsakyti
Cia abipuse nauda, projektui reikia sencaciju, o jaunai seimai visai pravercia pinigai kuriuos jiems siulo realybes sou organizatoriai, o dar ir visas namas jiems dviem su vaiku juk ir geriau buti negali...
Va dar girdejau, kad jau greit dar viena nama atidarys ir ten kraustisis visi, o ta kur dabar yra gal atremontuos ir ten poros gyvens arba nely su nikitu jei vaika tures gal jiem atiduos lotuliukas.gif
Nu bet tikrai projektas darosi kazkoks keistas, dar visokie pencininkai prades rinktis tai is vis bus pilna seimynine drama ju tam mazam netikros realybes pasaulelyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 14, 16:41)
dar viena nuoroda dom2

saini nuoroda. aciukas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 05 24, 13:35)
saini nuoroda. aciukas 4u.gif  4u.gif

mirksiukas.gif
pas mane vakar rode, kad Glebas gryzo, Nadia laiminga, issisiepus visa. Juodasis magas liko vienas, Dasha isejo. bet paziurejau sitam psl, kuri daviau, ten raso,kad Kadoni ir Ina bus pora biggrin.gif lotuliukas.gif niekada nebuciau pagalvojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 24, 16:36)
mirksiukas.gif
pas mane vakar rode, kad Glebas gryzo, Nadia laiminga, issisiepus visa. Juodasis magas liko vienas, Dasha isejo. bet paziurejau sitam psl, kuri daviau, ten raso,kad Kadoni ir Ina bus pora  biggrin.gif  lotuliukas.gif  niekada nebuciau pagalvojus  doh.gif

ir labai ilgai, iki siol

bet neaisku ar neapsimeta
Atsakyti
nesuprantu, kodel kartoja serijas...
Atsakyti