Pas mane dabar rodo, kad Marija su Pavlavicium (ar koks ten jo vardas)
planuoja super duper vestuves vasara. Idomu ar tikrai ju tokios vestuves buvo? 
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 06, 21:58)
Pas mane dabar rodo, kad Marija su Pavlavicium (ar koks ten jo vardas)
planuoja super duper vestuves vasara. Idomu ar tikrai ju tokios vestuves buvo? 
buvo gal neblogos, bent foto grazios yra ir video kazkur inete maciau, tai idomiai. Ju jau nera projekte
Va koks naujai suremontuotas namas naujai seimai http://dom2.ru/commu...-video/65170247?
Kazkaip per prabangiai jiem ten manyciau truputuka...
QUOTE(Vika852 @ 2011 05 19, 18:52)
Va koks naujai suremontuotas namas naujai seimai http://dom2.ru/commu...-video/65170247?
joooooo
na jau tikrai super namukas
bet man kazkaip nepatinka, kad su vaikais prades rodyt visus, na ka ten rodys, lieps pyktis jiems ar ka, ar atseit grazios semos pavyzdys...nu nzn.
kiek ten namu zada visiem atskiru pristatyti
bet man kazkaip nepatinka, kad su vaikais prades rodyt visus, na ka ten rodys, lieps pyktis jiems ar ka, ar atseit grazios semos pavyzdys...nu nzn.
QUOTE(Anema @ 2011 05 20, 14:57)
na jau tikrai super namukas
va va ir man nelabai patinka kad su vaikais. Tai jei jau susituoke, tegu eina is projekto, o dabar...
Cia abipuse nauda, projektui reikia sencaciju, o jaunai seimai visai pravercia pinigai kuriuos jiems siulo realybes sou organizatoriai, o dar ir visas namas jiems dviem su vaiku juk ir geriau buti negali...
Va dar girdejau, kad jau greit dar viena nama atidarys ir ten kraustisis visi, o ta kur dabar yra gal atremontuos ir ten poros gyvens arba nely su nikitu jei vaika tures gal jiem atiduos
Nu bet tikrai projektas darosi kazkoks keistas, dar visokie pencininkai prades rinktis tai is vis bus pilna seimynine drama ju tam mazam netikros realybes pasaulelyje
Va dar girdejau, kad jau greit dar viena nama atidarys ir ten kraustisis visi, o ta kur dabar yra gal atremontuos ir ten poros gyvens arba nely su nikitu jei vaika tures gal jiem atiduos
Nu bet tikrai projektas darosi kazkoks keistas, dar visokie pencininkai prades rinktis tai is vis bus pilna seimynine drama ju tam mazam netikros realybes pasaulelyje
QUOTE(*zemuoge* @ 2011 05 24, 13:35)
pas mane vakar rode, kad Glebas gryzo, Nadia laiminga, issisiepus visa. Juodasis magas liko vienas, Dasha isejo. bet paziurejau sitam psl, kuri daviau, ten raso,kad Kadoni ir Ina bus pora
QUOTE(Dolyte @ 2011 05 24, 16:36)
pas mane vakar rode, kad Glebas gryzo, Nadia laiminga, issisiepus visa. Juodasis magas liko vienas, Dasha isejo. bet paziurejau sitam psl, kuri daviau, ten raso,kad Kadoni ir Ina bus pora
ir labai ilgai, iki siol
bet neaisku ar neapsimeta
nesuprantu, kodel kartoja serijas...