Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(dagli @ 2010 10 29, 15:29)
sveikute  mirksiukas.gif
as pirkus puodus jau labai seniai,mano Cosmo, stai tokie
http://www.berghoffb...p...89&Itemid=0
Zeno yra tokie, na ne ka skiriasi nuo manuju

http://www.berghoffb...p...42&Itemid=0

puodai tikrai puikus,nepasigailesi isigijus,visi jie labai geri,ju virimo savybes tokios pat,tik renkiesi jau paskui pagal isvaizda,dizaina,kokiu nori  mirksiukas.gif  juk ju yra ir blizgiu , ir matiniu  ax.gif  bet va mano mama pirkus puodus su termometrais daugiau nei pries 10 metu,deja visi jie sutrukinejo,galbut dabar jau juos tobulino(kiek esu girdejus) taciau as atmeciau is karto ta dalyka,man jie nereikalingi,nors dabar nebeda juos gali ir pasikeisti  mirksiukas.gif
nu va keptuve su tokia danga ir as turiu, labai  thumbup.gif  tik akcijiniu man ta rankena tokia nelabai patogi pasirode,kaip tu sakai  mirksiukas.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Man irgi taip pasirode kad Cosmo ir Zeno tik dizainas skiriasi. Kaip tik siuos komplektus ir ziurejau wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2010 10 29, 15:32)
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif  4u.gif
Man irgi taip pasirode kad Cosmo ir Zeno tik dizainas skiriasi. Kaip tik siuos komplektus ir ziurejau wub.gif  wub.gif

rankeneles kiek matau skiriasi ir gal zeno siek tiek daugiau pustesni ir zemesni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2010 10 29, 14:43)
Sveikos, merginos,

Man visai nieko Zeno serija, gal turincios galetumet pakomentuoti? 4u.gif Ar buna Zeno garu puodas?Kazkaip neuzmaciau. Bent i rinkini tikrai neieina.

As turiu Zeno garu puoda ir mazaji puoda, esu beproto patenkinta ir kokybe ir dizainu, dar labai daug neteko gaminti, bet kiek gaminau tai thumbup.gif garu puoda tai isvis dievinu wub.gif kaip skaniai gaunasi, kokio skonio, sultingumo mesyte buna mmm.... Dar galvojo apie keptuve
Papildyta:
QUOTE(dagli @ 2010 10 29, 15:29)
sveikute  mirksiukas.gif
as pirkus puodus jau labai seniai,mano Cosmo, stai tokie
http://www.berghoffb...p...89&Itemid=0
Zeno yra tokie, na ne ka skiriasi nuo manuju

http://www.berghoffb...p...42&Itemid=0

O Cosmo puodu rankeneles nekaista? Nes kaip pirkau savuosius Zeno, na rinkausi tarp Zeno ir jei neklystu Cosmo, tai man kaip pagrindini skirtuma ivardijo kad Cosmo puodu rankeneles kaista, o daugiau tai dizainu skiriasi. Ar as ka maisau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cinamonas*: 31 spalio 2010 - 09:46
Sveikutes, gal jus man pagelbesit, turiu bergoff puodu rinkini su termostatais, bet deja jau nevienas yra nuluzes, ar yra galimybe kur uzsakyti tik tuos termostatus ar kazkokius kitus daiktelius vietoj ju ? Garantijas jau seniai pasibaiges, nes puodus naudoju apie 6-7m. ax.gif Galiu atsiliepti tik gerai 4u.gif

p.s. mama prikalbejau isigyti irgi siuos puodus, bet jai deja nuolat ismusa tokiom pabalusiom demem g.gif gal zinot kas tai?
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2010 10 31, 12:25)
Sveikutes, gal jus man pagelbesit, turiu bergoff puodu rinkini su termostatais, bet deja jau nevienas yra nuluzes, ar yra galimybe kur uzsakyti tik tuos termostatus ar kazkokius kitus daiktelius vietoj ju ? Garantijas jau seniai pasibaiges, nes puodus naudoju apie 6-7m.  ax.gif Galiu atsiliepti tik gerai  4u.gif 

p.s. mama prikalbejau isigyti irgi siuos puodus, bet jai deja nuolat ismusa tokiom pabalusiom demem  g.gif  gal zinot kas tai?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

kaip esu girdejusi tai buna pirkti atskirai tu termostatu, jei neklystu, cia kazkuri mamyte rase kad apie 20 lt kainuoja, o sita problema ilgainiui visu laukia kas turi puodus su termostatais, turbut cia ju silpnoji vieta.
O del baltu demyciu tai negaliu pagelbeti, jeigu buna vaivorikstes tai zinai, kad jos atsiranda kai perkaitini puodus, o jas galima pasalinti su spec. priemonemis, arba actu. Manau, kad ramiausia ir geriausia butu nueiti i specializuota parduotuve ir ten pasiklausti, nebent gal kitos merginos tures patarimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(luga @ 2010 10 31, 11:25)

p.s. mama prikalbejau isigyti irgi siuos puodus, bet jai deja nuolat ismusa tokiom pabalusiom demem  g.gif  gal zinot kas tai?
Aciu uz atsakyma  4u.gif

pradžioj man irgi buvo. Bet dabar kaip ir nebesimato smile.gif Gal vanduo perdaug kalkėtas koks?
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 31, 12:48)
kaip esu girdejusi tai buna pirkti atskirai tu termostatu,
gal kitos merginos tures patarimu mirksiukas.gif

QUOTE(Amise @ 2010 10 31, 12:53)
pradžioj man irgi buvo. Bet dabar kaip ir nebesimato  smile.gif  Gal vanduo perdaug kalkėtas koks?

Aciu, bandysim ieskoti? O mamai pasakysiu, kad pabandytu su actu praplauti. 4u.gif

P.S. jus cia snekat apie ta akcija "IKI" , kur yra berhoff su 60% ar yra atskira tema blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luga: 31 spalio 2010 - 13:07
QUOTE(luga @ 2010 10 31, 13:07)

P.S. jus cia snekat apie ta akcija "IKI" , kur yra berhoff su 60% ar yra atskira tema  blush2.gif

čia pat šnekam. Tik dėl lipdukų kita tema yra berots smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Noriu jusu paklausti, tas puodu rinkinys, kuris dabar yra IKI akcijinis, ar jis tinka indukcinei kaitlentei? Ar visi puodai kurie turi stora pada joms tinka? Tiesiog nezinau kokius pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 10 31, 16:21)
Laba diena,
Noriu jusu paklausti, tas puodu rinkinys, kuris dabar yra IKI akcijinis, ar jis tinka indukcinei kaitlentei? Ar visi puodai kurie turi stora pada joms tinka? Tiesiog nezinau kokius pirkti  doh.gif

tinka tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2010 10 31, 13:48)
cia kazkuri mamyte rase kad apie 20 lt kainuoja,

aš rašiau ax.gif pirkau Kaune, nepasakysiu tikslaus adreso ar laisvės al., ar prei Laisvės al. yra tokia mažutė parduotuvė Berghoff, visos prekės ten pigiau. Šiek tiek.
Atsakyti
Nusipirkau šiandien termosą. Įpyliau verdančio vandens. Po 5 val. atsukau-per karšta, net gerti neina thumbup.gif lauksiu ryto rolleyes.gif
Atsakyti