Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

Gal kas turi 7 daliu virtuves ir baro rinkinys - kur kainuoja 59 lt.Ar vertas demesio? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o kokie atsiliepimai apie keptuves kur uz lipdukus? Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
termosas ir po 16val. išlaikė labai karštą vandenį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2010 11 01, 22:51)
Gal kas turi 7 daliu virtuves ir baro rinkinys - kur kainuoja 59 lt.Ar vertas demesio? blush2.gif  4u.gif

Mes ji nusipirkom, bet isbandem dar tik skutikli, siaip manau reikia priprasti prie jo, nes mes kai su peiliu skusdavom, tai pirma bulve buvo sudetingai, paskui jau nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LaWita @ 2010 11 01, 22:51)
Gal kas turi 7 daliu virtuves ir baro rinkinys - kur kainuoja 59 lt.Ar vertas demesio? blush2.gif  4u.gif

Aga ir man labai idomu... kiek paciupinejau- tai ne visos dalus pasirode esa labai naudingos ir vertingos... mastau ar cia man ju reikia g.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2010 11 02, 20:40)
Mes ji nusipirkom, bet isbandem dar tik skutikli, siaip manau reikia priprasti prie jo, nes mes kai su peiliu skusdavom, tai pirma bulve buvo sudetingai, paskui jau nieko smile.gif

bet skustukas astrus???
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2010 10 26, 19:34)
Susiduriau su tokia problema.Is praitos IKI berghoff akcijos,buvau isigijusi puodus.Tiesiog beverdant suskilinejo vieno puodo termometro stikliukas.Kaip manot,ar yra tokiem per akcija pirktiems puodams kokia garantija?Ar meginti kur kreiptis,ar bus kokia nauda?Gal kas jau susidure su panasia problema?
Dekoju.

Valio...Pakeis man nauja termometra. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 11 03, 10:50)
Aga ir man labai idomu... kiek paciupinejau- tai ne visos dalus pasirode esa labai naudingos ir vertingos... mastau ar cia man ju reikia  g.gif
bet skustukas astrus???

Skustukas astrus smile.gif
Atsakyti
Mes dar norejom pasiimti puodu rinkini, bet kazkuri mamyte cia parase viena tinklalapi, ir is jo uzsisakem uz ta pacia suma, ir man dar grazesni jie. Vakar uzsisakiau, o siandien jau gavau thumbup.gif Taip pat is IKi pasiimem 4 dubenis ir termosa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 11 03, 11:32)
Mes dar norejom pasiimti puodu rinkini, bet kazkuri mamyte cia parase viena tinklalapi, ir is jo uzsisakem uz ta pacia suma, ir man dar grazesni jie. Vakar uzsisakiau, o siandien jau gavau  thumbup.gif  Taip pat is IKi pasiimem 4 dubenis ir termosa smile.gif

gal išduosit paslaptį kas per web? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 03 lapkričio 2010 - 11:37
QUOTE(Amise @ 2010 11 03, 12:37)
gal išduosit paslaptį kas per web? blush2.gif

nu tikiuos nebus reklama, nes jau viena mamyte rase - rotonero.lt
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 11 03, 11:48)
nu tikiuos nebus reklama, nes jau viena mamyte rase - rotonero.lt

nepastebėjau matyt blush2.gif Kaip puodai? Kokybiškai atrodo? Pasirinkimas ten neperdidžiausias, nes norėčiau keptuvės geros, bet gal kada susiviliosiu ką nusipirkt jei prireiks ir jei pigiau g.gif

P.s. pažiūrėjau kainas, tai vis vien bent jau puodą su garintuvu ikiuke akcijoj pernai šiek tiek pigiau nusipirkau biggrin.gif gaila, nėr su parduotuvinėm kainom kaip internete palygint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 03 lapkričio 2010 - 12:00
QUOTE(Amise @ 2010 11 03, 12:55)
nepastebėjau matyt  blush2.gif  Kaip puodai? Kokybiškai atrodo? Pasirinkimas ten neperdidžiausias, nes norėčiau keptuvės geros, bet  gal kada  susiviliosiu ką nusipirkt jei prireiks ir jei pigiau  g.gif 

P.s. pažiūrėjau kainas, tai vis vien bent jau puodą su garintuvu ikiuke akcijoj pernai šiek tiek pigiau nusipirkau  biggrin.gif gaila, nėr su parduotuvinėm kainom kaip internete palygint  g.gif

Siaip tai mes pirkom bliudus is iki, nes tikrai pigiau gaunasi ir kiti prietaisai, o tu puodu kur iki nera, taciau mes paziurejom ar pirkti is iki ar is cia uz ta pacia suma, nera skirtumo tik tiek kad tie puodai cia su trmometrais, dizainas grazesnis, zodziu todel ir pasirinkom is cia smile.gif o siaip atrodo viskas jiems gerai, dar nespejau visu izpakuoti smile.gif
Atsakyti