Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(raidele @ 2010 11 29, 13:05)
Aš irgi pirkau iš jų. Viskas puiku ir patikima.  smile.gif

pagaliau ir mano puodai atkeliavo.. smile.gif as gyvenu ne LT, tai siunciau draugams, kad i mikriuka idetu, tai Dieve kaip as tuos puodus apziurinejau.. Kaip mazas vaikas.. Nu tokie faini.. Db labai dziaugiuosi, kad emiau su metalinem rankenom.. tik dar noreciau garu puodo, nes rinkinyje nebuvo, tai dar is ten pat pasiziuresiu.. tikrai patikimi ten jie.. smile.gif O tas kepimo indas su sangciu irgi labai fainas.. Pas mane i orkaite telpa biggrin.gif
QUOTE(gmila @ 2010 11 29, 15:10)
Gal kas pirko įrankius su stovų.
Kaip kokybe, ar patogus.?
Vis dar abejoju ar verta įsigyti, nes pav. bulvių grūstuve - kampuota, o puodai tai apvalus... g.gif
g.gif

man mama paeme is Iki, bet man pasirode jei tiek daug vietos uzimantys, tokie dideli.. Nzn, as dar neapsisprendziu, ar man patinka.. Ir mentele metaline visa.. kazin ar nesibraizys keptuve..
QUOTE(raidele @ 2010 12 14, 14:15)
Pas mane super spaudžia ir gerai išsivalo. Cielas skilteles dedu dvi, trys (priklauso nuo dydžio) ir be problemų išspaudžia.  smile.gif

as labai irgi visur ieskojau cesnako spaudiklio, kur su dantukais, niekur neradau.. schmoll.gif net nezinojau, kad Beghoff turi toki.. reiks paziuret..
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2010 12 22, 13:56)
Kiek žiūrėjau, nemačiau, na gal ieškot nemoku  blush2.gif
Papildyta:
Dabar galvoju, ar nereikia man įrankių nusipirkti, šiaip jau pernykštėjė akcijoje norėjau, bet kažkaip nenusipirkau. Kažkokia man manija  smile.gif

nu blem kaip man irgi rupi paziuret kas ten naujo.... ale nera kur- nete nieko neradau... verysad.gif teks i vieta kazkada vaziuot... idomu kokis kiekis ten ju yra- labai noreciau dar skardos tos keramikines kur db po 23 lt- tik didesnes... man ji nereali.. ax.gif kaip gaut ja- a?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 12 22, 18:01)
man mama paeme is Iki, bet man pasirode jei tiek daug vietos uzimantys, tokie dideli.. Nzn, as dar neapsisprendziu, ar man patinka.. Ir mentele metaline visa.. kazin ar nesibraizys keptuve..

as labai irgi visur ieskojau cesnako spaudiklio, kur su dantukais, niekur neradau..  schmoll.gif  net nezinojau, kad Beghoff turi toki.. reiks paziuret..

Aš taip ir nepirkau..., abejones nepradingo. aišku tiktu prie mano Orion puodu, bet kiek matau parduotuvėse vis tie stovai išsikreivini dėl to kad apsauginė viela apipinti, na matomai nepatvarus. Be to turiu atskiru neblogu įrankiu derinto metalo su silikonu, bulvėms spausti-grusti spec įranki ir t.t Tai matomai nesusigundysiu tuo grožiu. g.gif
Skaičiau SM , kad TW turi gerus česnako spaudiklius, jiems bus geros akcijos sausi. Žadu pirkti.
Susigundžiau dar naujais mažesniais termosais. 1 ltr. pirkau net trys.Laiko labai gerai. Viena pasilieku, kiti dovanoms. Dar turbūt norėčiau puses litro. Šiandien mačiau Iki ir 0,75 ltr., ir 0,5. ir 1 ltr. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmila: 22 gruodžio 2010 - 20:01
QUOTE(-_erinija_- @ 2010 12 22, 17:56)
nu blem kaip man irgi rupi paziuret kas ten naujo.... ale nera kur- nete nieko neradau...  verysad.gif  teks i vieta kazkada vaziuot... idomu kokis kiekis ten ju yra- labai noreciau dar skardos tos keramikines kur db po 23 lt- tik didesnes... man ji nereali.. ax.gif  kaip gaut ja- a?? g.gif

Tai ta už 35 lt skarda kaip tik tokia - didelė, nusipirkau smile.gif gerulė tokia
O tais įrankiais - mentelėm, smčiais, tai nė kiek nesižaviu - metaliniai jie, braižys viską gi.
Atsakyti
QUOTE(gmila @ 2010 12 22, 20:00)
Aš taip ir nepirkau..., abejones nepradingo. aišku tiktu prie mano Orion puodu, bet kiek matau  parduotuvėse vis tie stovai išsikreivini dėl to kad apsauginė viela apipinti, na matomai nepatvarus. Be to turiu atskiru neblogu įrankiu derinto metalo su silikonu, bulvėms spausti-grusti spec įranki ir t.t Tai matomai nesusigundysiu tuo grožiu. g.gif
Skaičiau SM , kad TW turi gerus česnako spaudiklius, jiems bus geros akcijos sausi. Žadu pirkti.
Susigundžiau dar  naujais mažesniais termosais. 1 ltr. pirkau net trys.Laiko labai gerai. Viena pasilieku, kiti dovanoms. Dar turbūt norėčiau  puses litro. Šiandien mačiau Iki  ir 0,75 ltr., ir 0,5. ir 1 ltr. rolleyes.gif

o tai papildė prekių asortimentą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2010 12 22, 12:12)
Ar matėt, kad atsirado naujų prekių akcijoje?  smile.gif
Paprasta skarda, panaši į tą už 23 lt, tik didesnė -35 Lt, didelė skarda, su rankenomis ilgesniuose šonuose ir tokiomis stambiomis grotelėmis už 75 lt, įrankių rinkiniai: peiliai, šakutės, šaukštai, šaukšteliai (24 vnt.) - vienas rinkinys 119 Lt, kitas 159 Lt.
Dar yra atskirų puodų, tokių kaip tame rinkinyje, tik su stikliniais dangčiais, bet man nelabai jie patinka, dar mačiau serviravimo dubenėlius su žydrais dangteliais, anksčiau buvo su juodais.
Kaip mano kolegei sakė kasininkė, čia didžiosiose Iki.

jurda,
cituoju pati save smile.gif
papildė smile.gif
Atsakyti
sakot stalo įrankiais papildė iki akciją?ar kažko nesupratau.gal tokiais pačiais kur buvo praeitoj akcijoj.
aš taip jų norėjau, bet nebegavau.tai gal daba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amsv @ 2010 12 23, 14:22)
sakot stalo įrankiais papildė iki akciją?ar kažko nesupratau.gal tokiais pačiais kur buvo praeitoj akcijoj.
aš taip jų norėjau, bet nebegavau.tai gal daba 4u.gif

Nežinau, nepamenu, kokie pernykščiai buvo ax.gif
O tie už 119 tokie santuresni, o už 159 tokie lyg masyvesni, man tie už 119 gražesni, bet čia gal skonio reikalas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal kas turite dubeneli su tarkomis?
Kaip jis, ar patogus.
Abejoniu kelia auksti krastai, ar patogu juo tarkuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 12 14, 19:45)
Cesnakam spaustukas is IKI, yra issivalantis, su spygliukais. Bet nepatiko man, ispaudziau viena cesnaka ir issitraukiau sena, carini, kuris daug geriau man spaudzia.. smile.gif

drinks_cheers.gif

pasiemiau as tuos irankius- tai nieko stebuklingo bigsmile.gif cesnaku spaustukas niekam tikes, as irgi issitraukiau savo carini rusiska, riesutams gliaudyti is viso sposas- kol riesuta lazdyno perspaudi- tai visas jis ir issilaksto po kambari doh.gif buteliu ir vyno atidarytuvai- kaip ir visi, vat skardiniu atidarytuvas neblogas, graziai atidaro- bet kazin kiek laikys g.gif antra karta nebepirkciau to irankiu komplekto 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Man 26cm keptuve is IKI traukti pradejo doh.gif . Nezinau, gal perkaitinau per daug, o gal kokybe jos ne kokia, del to noreciau, kad atsilieptu sia keptuve besinaudojantys ir parasytu savo atsiliepimus 4u.gif. Nes nezinau dabar ar pasiimti tokia pat nauja (mat lipduku dar turiu), ar ieskot kokios kitos keptuves g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Momoshka @ 2010 12 23, 15:16)
Nežinau, nepamenu, kokie pernykščiai buvo  ax.gif
O tie už 119 tokie santuresni, o už 159 tokie lyg masyvesni, man tie už 119 gražesni, bet čia gal skonio reikalas  bigsmile.gif

Anoj akcijoj buvo po 79Lt ax.gif
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2010 12 28, 18:17)
Man 26cm keptuve is IKI traukti pradejo doh.gif . Nezinau, gal perkaitinau per daug, o gal kokybe jos ne kokia, del to noreciau, kad atsilieptu sia keptuve besinaudojantys ir parasytu savo atsiliepimus 4u.gif. Nes nezinau dabar ar pasiimti tokia pat nauja (mat lipduku dar turiu), ar ieskot kokios kitos keptuves g.gif .

Mano kol kas idealiai kepa bigsmile.gif Kolege turi jos irgi ax.gif
Atsakyti