Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(norala @ 2010 12 31, 17:43)
o buvo anksciau termosai 1 l.?
nes siandien  susiruosiau pirkti, o tik mazesnes talpos, tai galvoju, gal ju ir nebuvo-apsiziurejau  g.gif

buvo. Aš turiu nusipirkusi. Labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 01 03, 12:26)
buvo. Aš turiu nusipirkusi. Labai patenkinta.

gal kas pamatys, kurioje Iki Vilniuje dar yra 1 l. talpos termosu, -duokit zinoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Vakar apsipirkau ir aš iš iki smile.gif Arbatinukas jau ne kartą užviręs, orion indeliai irgi panaudoti, tik termosas dar ne. Kolkas nusiskundimų neturiu thumbup.gif Bet ir jų parduotuvėj nuolaidos taip pat nemažos. Labai domina puodų rinkiniai, žiūriu ir atsižiūrėt negaliu rolleyes.gif
http://berghoff.roto...lt/?puslapis,14
Papildyta:
Kas pirkot puodus, pakomentuokit ar geros kainos, ar galima kitur pigiau rasti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 01 03, 13:19)
gal kas pamatys, kurioje Iki Vilniuje dar yra 1 l. talpos termosu, -duokit zinoti  smile.gif

Termosu 1 litro yra Pasilaicu ikiuke, netoli darzelio Gabijele. Vakar pirkau, tai dar atnese daugiau is sandelio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2011 01 03, 14:19)
gal kas pamatys, kurioje Iki Vilniuje dar yra 1 l. talpos termosu, -duokit zinoti  smile.gif

Siandien Seskines IKI buvau, maciau termosu 1 l. yra. mirksiukas.gif
Atsakyti
O Kaune gal matėt kur 1 litro termosų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2011 01 03, 21:32)
O Kaune gal matėt kur 1 litro termosų?  4u.gif

Sveiki, 1 l termosų yra Šilainių Iki Žiemgalių ir Baltų pr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitajurgelis: 03 sausio 2011 - 20:12
Isigijau ir as is IKI puodu rinkini, dubenelius ir tarkas. Tikiuosi nenusivilsiu, nes dar isbandyti neteko blush2.gif
Atsakyti
O kaip vaikučių rinkinukas ???Gal kas jau turit? KOKIE ATSILIEPIMAI apie juos?Ačiū
Atsakyti
O akcijiniu kepimo formu uz 23 Lt matet kur Vilniuje? Ar cia deficitas biggrin.gif Sorry, as tik dabar atsibudau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturcija: 04 sausio 2011 - 16:13
QUOTE(Tila @ 2010 12 30, 12:27)
Noriu pasmalsauti, kur perkate Berghoff puodus? Noriu puodo rinkinio ir aišku noriu mokėt mažiau smile.gif Gal kas kokias nuolaidas taiko? Būčiau dėkinga už nuorodas  4u.gif

QUOTE(mikolaitiene @ 2011 01 03, 13:51)
parduotuvėj nuolaidos taip pat nemažos. Labai domina puodų rinkiniai, žiūriu ir atsižiūrėt negaliu rolleyes.gif
http://berghoff.roto...lt/?puslapis,14
Papildyta:
Kas pirkot puodus, pakomentuokit ar geros kainos, ar galima kitur pigiau rasti wink.gif

As pirkau puodu rinkini zeno is rotonero.lt,tai kiek as ten mokejau - 800LT, berods, nu puodais atsidziaugti negaliu.. Tokie grazus, sunkus, blizga.. Tiesa dar nenaudojau blush2.gif vis laukiu issikraustymo i naujus namus, taip tik apciupineju vis.. nes deze sunki,ant auksto uzkelt neina, tai praeidama vis paziuriu biggrin.gif Na, va mergaite parase, kad zeno pirko uz 650LT gariunuose ir lb patenkinta, as neturejau galimybiu iki tu gariunu davaziuot, tai man labai tiko ir rotonero, o ir pristatymas uz 15lt.
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2011 01 04, 21:17)
As pirkau puodu rinkini zeno is rotonero.lt,tai kiek as ten mokejau - 800LT, berods, nu puodais atsidziaugti negaliu.. Tokie grazus, sunkus, blizga.. Tiesa dar nenaudojau  blush2.gif vis laukiu issikraustymo i naujus namus, taip tik apciupineju vis.. nes deze sunki,ant auksto uzkelt neina, tai praeidama vis paziuriu  biggrin.gif Na, va mergaite parase, kad zeno pirko uz 650LT gariunuose ir lb patenkinta, as neturejau galimybiu iki tu gariunu davaziuot, tai man labai tiko ir rotonero, o ir pristatymas uz 15lt.

O aš gariunuose nusipirkau zeno rinkinį už 700lt, po išpakavimo namuose, buvo suskilęs dangtis kurio mums aišku kad nepakeitė... verysad.gif Visų puodų rankenėlės klibėjo, reikėjo prisukinėti...... Esu labai nepatenkinta, kad pagailėjau kelis šimtus litų.... verysad.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti