Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(katanelis @ 2011 01 11, 22:23)

arba, kaip jūs juos galandate?

aš su Fiskars galąstuvu. Puikiai pasigalanda thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, kas turit termosus nusipirkę, gal galit pakomentuot kaip sekasi naudotis? g.gif
aš nusipirkau 0,5l ir antrą kartą naudojant, pilant karštą vandenį buvo toks garsas lyg trūko kažkas, nuo tada termoso viduje kažkas barška, girdisi kaip smėliuko ar stikliukų tarškėjimas. Šilumą lyg ir laiko g.gif va dabar užpyliau ir žiūrėsiu kiek prabus karšta.

Iš pradžių išsigandau, kad sudužo, bet gi jei aš neklystu tai jie viduj ne stikliniai g.gif net nežinau ar dabar galėsiu kažkur kreiptis dėl jo jei nelaikys šilumos, apie garantiją iki lyg ir neskelbė g.gif
Atsakyti
Gal kuri turite nusipirkusi tarką iš Iki. Arba aš nemoku naudotis ar tai yra totalus š... Ir slysta, ir nukrenta, ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2011 01 14, 18:19)
Gal kuri turite nusipirkusi tarką iš Iki. Arba aš nemoku naudotis ar tai yra totalus š... Ir slysta, ir nukrenta, ir pan.  doh.gif

Jau gera men. atgal rasiau, kad ji slenka, krenta, neuzsideda ir slidineja. Tingiu as ja traukti. Kazkaip ir man nekaip schmoll.gif
Atsakyti
mergaites gal emete kuri is "iki" keptuve uz lipdukus ( siaip raso kad tinka visoms viryklems) noriu pasitikslinti ar tinka indukcinei?
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2011 01 14, 21:23)
mergaites gal emete kuri is "iki" keptuve uz lipdukus ( siaip raso kad tinka visoms viryklems) noriu pasitikslinti ar tinka indukcinei?

tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lioliuke @ 2011 01 14, 21:23)

Tinka smile.gif jau isbandyta smile.gif)))
Atsakyti
Sveikos,
gal galėtumėt man pasakyt, kuo skiriasi visi berghoff puodai? tik dizainu? ar dar kuo? nes užėjau akropoly į jų parduotuvę, tai pardavėja super "maloni", nieko nepaaiškino, pažiūrėjo kaip į durnę ir tiek. na man kažkaip mokėt tokius pinigus ir negaut apie juos info visai nesinori. rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kaip valosi tie puodai? Kurie geriau - matiniai, ar blizgūs? Labiausiai linkstu prie Zeno. Bet labai bijau, kad vos prilietus pirštu liks plėmas. Ir ar nekaista ju rankenos ilgiau verdant? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 01 18, 15:23)
Mergaitės, o kaip valosi tie puodai? Kurie geriau - matiniai, ar blizgūs? Labiausiai linkstu prie Zeno. Bet labai bijau, kad vos prilietus pirštu liks plėmas. Ir ar nekaista ju rankenos ilgiau verdant?  4u.gif

valosi labai gerai,rankeneles tikrai nekaista,
imciau tik blizgius,nes matinius turiu bludus tai biski kas apsibraizo ir lsbai matosi
Atsakyti
Keptuve nereali... negalejau patiketi, kad tos keramikines tokios geros, dar nusipirkau skarda su dangciu irg labai patenkita smile.gif mastau pirkti dubeneliu rinkini ar verta?
Atsakyti
QUOTE(Ancele @ 2011 01 20, 23:20)
mastau pirkti dubeneliu rinkini ar verta?

tikrai verta
Atsakyti