Įkraunama...
Įkraunama...

BergHOFF

QUOTE(Aissstute @ 2011 01 06, 14:11)
Zinok, mano rinkinyje irgi nebuvo garu puodo, galvoju atskirai dasipirkti, bet rotonero.lt tai 260lt mn atrodo, o tu gariunuose ta garu puoda pirkai? As kaip suprantu tuse gariunuose yra kelios tu berghoff puodu vietos, tai kaip zinot, kad is geros vietos perki..  g.gif mes pavasari i LT vaziuojam, tai gal visai palekciau iki tu gariunu paziuret, jei taip pigiai ten tas garu puodas  g.gif

Aš retai važiuoju i Gariūnus nes esu iš Klaipėdos bet mano mama dažniau ten važiuoja tai ir nuvedė mane. Nelabai susigaudau tai negaliu pasakyti kokia ten vieta. Bet aš pirkau tik ta dalį su skylutėmis be pačio puodo su dankčiu. Gal tam puslapyje kur 260 kainuoja yra su visu puodu? Nes man puodo nereikėjo, kadangi pirkau visą komplektą.
Atsakyti
QUOTE(Dakie @ 2011 01 06, 14:51)
Aš retai važiuoju i Gariūnus nes esu iš Klaipėdos bet mano mama dažniau ten važiuoja tai ir nuvedė mane. Nelabai susigaudau tai negaliu pasakyti kokia ten vieta. Bet aš pirkau tik ta dalį su skylutėmis be pačio puodo su dankčiu. Gal tam puslapyje kur 260 kainuoja yra su visu puodu? Nes man puodo nereikėjo, kadangi pirkau visą komplektą.

nu taip paciai kaip ir as - as irgi turiu komplekta,tai man geriausia butu tik ta dalis su sklytem,bet tame puslapyje atskirai tos dalies nera, tik visas puodas..
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2011 01 03, 20:20)
Siandien Seskines IKI buvau, maciau termosu 1 l. yra. mirksiukas.gif

Jau nera,
gal dar kas uzmatys Vilniuje 1 l. talpos termosu g.gif

O gal bus galima , kaip pernai , rezervuoti trukstamas prekes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norala: 06 sausio 2011 - 19:27
Turim Berghoff peilius iš praeitų metų IKI gruodžio akcijos. Tai blogesnių peilių nesu turėjusi. Atšimpa iškart papjausčius žuvį ar mėsą. Siaubas, o ne peiliai. Nusipirkau ir galąstuvą Berghoff Orion, toks pat siaubas kaip ir peiliai, 35 lt. į balą. O Orion puodus turiu 3, ir jie geri.
Atsakyti
Labas rytas. Planuoju isigyti Berghoff puodu rinkini. Norejau paklausti koki geriausia rinktis? Is anksto dekoju atsakiusioms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dan@25 @ 2011 01 07, 08:20)
Labas rytas. Planuoju isigyti Berghoff puodu rinkini. Norejau paklausti koki geriausia rinktis? Is anksto dekoju atsakiusioms.  4u.gif

na juk minejau,kad visi jie geri,gaminami is to pacio plieno 18/10,
tik jau renkiesi pagal dizaina,kokiu nori:blizgiu ar matiniu,apvalesniu daugiau ar kt. cia jau skonio reikalas.sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2011 01 06, 23:42)
Turim Berghoff peilius iš praeitų metų IKI gruodžio akcijos. Tai blogesnių peilių nesu turėjusi. Atšimpa iškart papjausčius žuvį ar mėsą. Siaubas, o ne peiliai. Nusipirkau ir galąstuvą Berghoff Orion, toks pat siaubas kaip ir peiliai, 35 lt. į balą. O Orion puodus turiu 3, ir jie geri.

Nu nežinau... Pirkau ne komplektą peilių, o vieną (19 Lt) ir negaliu atsidžiaugti. Jis toks didokas... bet jau pjauna thumbup.gif . Ir vyras labai patenkintas, jis irgi man kartais virtuvėje padeda blush2.gif : ir žuvį (karpį kalėdoms), ir kalakutą pjaustė..
Žodžiu, labai patenkinta...
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 01 06, 15:37)
Jei nepaslaptis, kiek už juos mokėjot? Jau buvau nusiteikus pirkt iš iki tuos puodus, bet tik dabar apsižiūrėjau, kad dangčiai su skylutėm (norėčiau, kad jie būtų be skylučių, metaliniai). Ir ieškau kur pigiau. Tai dabar ir sudvejojau, ar visgi tuos iki pirkt, ar palaukt kol iki Gariunų važiuosim ir rinktis kitokį modelį  g.gif

Zeno puodai tikrai be skylučių (aš ilgai rinkausi, vaikščiojau po jų parduotuves firmines, psl. internete, man šie labiausiai tiko ir patiko), plius labai geros talpos, aš pirkau du mažus, vienas su ilga rankena, viena vidutinį ir viena didelesnį, šiam yra ir tas puodas garinimui su skylutėm, tai paėmiau ir jį, priedo įsigijau ne troškinimo keptuvę, bet normalią su teflonu ir dangčiu ir šios serijos, sumokėjau tikrai iki 700 lt. dabar tiksliai nepamenu, bet ne daugiau tikrai 4u.gif Ten galima atskirai viską susikomplektuoti, kas man buvo aktualu, yra vienas stalčius puodams ir tiek kiek pirkau man būtent ir reikėjo, pvz. ta keptuvė ale troškintuvas man niekada nepasiteisino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 01 07, 16:02)
Zeno puodai tikrai be skylučių (aš ilgai rinkausi, vaikščiojau po jų parduotuves firmines, psl. internete, man šie labiausiai tiko ir patiko), plius labai geros talpos, aš pirkau du mažus, vienas su ilga rankena, viena vidutinį ir viena didelesnį, šiam yra ir tas puodas garinimui su skylutėm, tai paėmiau ir jį, priedo įsigijau ne troškinimo keptuvę, bet normalią su teflonu ir dangčiu ir šios serijos, sumokėjau tikrai iki 700 lt. dabar tiksliai nepamenu, bet ne daugiau tikrai  4u.gif  Ten galima atskirai viską susikomplektuoti, kas man buvo aktualu, yra vienas stalčius puodams ir tiek kiek pirkau man būtent ir reikėjo, pvz. ta keptuvė ale troškintuvas man niekada nepasiteisino 4u.gif

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif tikriausiai reikės susilaikyt nuo tų iš iki ir traukt į Gariūnus. Tik įdomu, ar dabar tam naujam pastate reikia ieškot, ar ten kur prieš tai turgus buvo? Ir kaip kainos? Visuose skyriukuose vienodos? Gal kas neseniai pirkot?
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 01 07, 15:22)
Labai ačiū už atsakymą  4u.gif  4u.gif tikriausiai reikės susilaikyt nuo tų iš iki ir traukt į Gariūnus. Tik įdomu, ar dabar tam naujam pastate reikia ieškot, ar ten kur prieš tai turgus buvo? Ir kaip kainos? Visuose skyriukuose vienodos? Gal kas neseniai pirkot?

Ne tame naujame pastate puodu nebuvo bent prieš 3 savaites važaiavau. Pirkau senajame turguje.
Atsakyti
QUOTE(garbanėlė @ 2011 01 07, 15:22)
Visuose skyriukuose vienodos? Gal kas neseniai pirkot?

kainos tikrai skiriasi,kai kur net 20 ir daugiau lt ,
todel biskiuka verta apsizvalgyti,pavaikscioti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2011 01 06, 23:42)

O man jie visai nieko...dar nei viens neatsipo smile.gif
Papildyta:
Ir siaip esu patenkinta viskuo ka pirkau per ta akcija. Ypac dziaugiuosi tarka biggrin.gif ir stalvirsis lieka svarus, nes anksciau neprisibarscius visur nepavykdavo sutarkuot blush2.gif Dabar viskas tiesiai i ta dubeneli byra thumbup.gif
Atsakyti